Junkfood

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

neviem co mate proti tomu. Ja som napriklad este stade nemal nic tak sa tesim az to vyskusam, vyzera to rovnako jak Mekac.
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Frco napísal:neviem co mate proti tomu
Frco napísal: vyzera to rovnako jak Mekac
Si si odpovedal a zaroven vymyslel novu basnicku figuru: retoricka veta (autor poklada retoricku otazku, ktora je reflexiou na aktualnu situaciu a v danom momente si na nu aj sam odpoveda. Vynimocna je najmä tym, ze nenechava citatelovi priestor na pouzitie fantazie a odpada tak slavna veta)
Co tym chcel basnik povedat
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. jaq mekáč na jedno kopyto. Posledný rok som bol dosť často v Prahe, tam je to na každom kroku.. ale koľkokrát som tam došiel, nikdy som si nevedel nič vybrať. Nie je nad XXL burger na Vodnej v KE.. tam mi tie burgery celkom chutia. ;)
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

KFC som videl v Banskej Bystrici v Europa Shopping Centre ci jak sa to vola...jedol som tie kurcata a neboli moc dobre...mal som cele vedierko ved to poznate ked davaju v serialoch ze jak to jedia ale lepsi je McDonald ked uz :wink:
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

kedze kusok sveta mam prechodeny a momentalne som v BB tak mozem povedat ze kfc je na slovenske pomery o.k. ale napriklad v grecku v cechach alebo USA robia lepsie KFC neviem cim to je....ale ked som si v USA objednal twister menu with chees tak som dostal poriadnu davku za slusnu cenu....tuna zaplatim pre dve osoby vyse 200 niekedy aj 300 a nenajem sa ztooho......davam KFC cas lebo na slovensku sa iba rozbieha.....ale.....aj tak BURGERKING IS THE BEST............neviem co vydite zle na fastfoodoch........
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

seth82 napísal:...len sa ty neboj...je otazkou casu kedy to dojde do KE a ver ze priamo tam bude prevadzka cislo 2...a co ste cakali, raz to muselo prist.
Omyl. Prevadza uz je v BB a TT. Bratislava je az tretia.
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Omyl. Prevadza uz je v BB a TT. Bratislava je az tretia.
no sak..... ale obcas zajdem do KFC a je to chutne ale jedol som aj lepsie.......OT:prosim p4ra zmen si avatar ten co si tam mal toho chlapa ci babu s rozkrocenymi nohami,rukami bol kraji avatar
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Super :roll:
Teraz pome zakladat temu pri prilezitosti kazdeho otvorenia noveho obchodu ? :)

Mna tato sprava sice potesila :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

dexter7007 napísal:OT:prosim p4ra zmen si avatar ten co si tam mal toho chlapa ci babu s rozkrocenymi nohami,rukami bol kraji avatar
Nuz para, tomu sa hovori tribute. :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ze ano? :)

dexter7007, ta baba alebo chalan som v skutocnosti ja, doma v Chorvatsku. :hehe:

A nezmenim si ho pretoze ma fascinuju oci dievcata, kt. mam teraz. :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

mna take netrapi, vzdy som jedol na co som mal chut a kolko som toho chcel a nikdy som nepribral stale sa mi vaha drzi okolo tych 70-75kg

//spojene temy "Junkfood" a "Svinstvo uz aj u nas"
kobalt
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

Dnes som tam aj so svojimi kumpanmi zavítal. Boli sme v meste a namiesto mcdollara, alebo prasivcov s kebabmi alebo pizzami sme si povedali skusme aj slovenské KFC.
Ked sme dosli pred prevadzku, ktorá je smiesne malá stáli tam nejaký chlapi v košelach a s poharom vinka v ruke. Najprv som myslel, že su z vedlajsieho baru. Vstupili sme dnu k smiešne malému pultu sme sa ani nedostali, povedali nám, že bola iba VIP party pre šefkov a partnerov. Celý priestor smrdel vínom a vyzera byt nezvyklo malý /hore som nebol../ snad nabuduce.. :roll:
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Ze ano? :)

dexter7007, ta baba alebo chalan som v skutocnosti ja, doma v Chorvatsku. :hehe:

A nezmenim si ho pretoze ma fascinuju oci dievcata, kt. mam teraz. :)
tak ich aspon pribliz.........nach ich vidno poriadne
dalver napísal:Dnes som tam aj so svojimi kumpanmi zavítal. Boli sme v meste a namiesto mcdollara, alebo prasivcov s kebabmi alebo pizzami sme si povedali skusme aj slovenské KFC.
Ked sme dosli pred prevadzku, ktorá je smiesne malá stáli tam nejaký chlapi v košelach a s poharom vinka v ruke. Najprv som myslel, že su z vedlajsieho baru. Vstupili sme dnu k smiešne malému pultu sme sa ani nedostali, povedali nám, že bola iba VIP party pre šefkov a partnerov. Celý priestor smrdel vínom a vyzera byt nezvyklo malý /hore som nebol../ snad nabuduce.. :roll:
to si bol ozaj v KFC??????? :?
CR34TiV3.svk
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CR34TiV3.svk »

no sak v McDonalds je to uplne super, len kto da kazdy tyzden 115 Sk za hamburger ze ?? :D ale tak snazim sa chodit tam aspon raz do mesiaca 8) a este aj do TN tam v MAXe ja tie nieco podobne a tiez maju dobre hamburgery :)
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

dexter7007 napísal:kedze kusok sveta mam prechodeny a momentalne som v BB tak mozem povedat ze kfc je na slovenske pomery o.k. ale napriklad v grecku v cechach alebo USA robia lepsie KFC neviem cim to je....ale ked som si v USA objednal twister menu with chees tak som dostal poriadnu davku za slusnu cenu....tuna zaplatim pre dve osoby vyse 200 niekedy aj 300 a nenajem sa ztooho......davam KFC cas lebo na slovensku sa iba rozbieha.....ale.....aj tak BURGERKING IS THE BEST............neviem co vydite zle na fastfoodoch........
dexter a ja zas ked som bol v arabskych emiratoch ,tak tam si si zaplatil nejakych 200sk v prepocte na nase a tam chodili taky typci s tackami napr. s kridelkami,s kokakolou,s hranolkami a ked si povedal ze chces ti nakladali(to platilo tusim na tri hodiny :) ) a ked sme boli na letisku,tak sme stretli toho slavneho zakladatela KFC,bol cely v bielom a sme sa s nim bavili o tom ci bude kfc aj na slovnsku,a povedal,ze rozmysla nad tym,ze spravi aj tu(no a spravil...:))
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

rixo napísal:dexter a ja zas ked som bol v arabskych emiratoch ,tak tam si si zaplatil nejakych 200sk v prepocte na nase a tam chodili taky typci s tackami napr. s kridelkami,s kokakolou,s hranolkami a ked si povedal ze chces ti nakladali(to platilo tusim na tri hodiny :) ) a ked sme boli na letisku,tak sme stretli toho slavneho zakladatela KFC,bol cely v bielom a sme sa s nim bavili o tom ci bude kfc aj na slovnsku,a povedal,ze rozmysla nad tym,ze spravi aj tu(no a spravil...:))
rozmyslat nad tym mohol ale oni funguju ako mcdonald, predavaju licencie na ich znacku oroginal mcdonald neexistuje, vsetci len platia za pouzitie mena. tak isto aj na slovensku si to nejaka firma kupila, mas to aj na ich webstranke. cize stary pan(ak este vobec zije) mohol tak akurat o trte makovom premyslat.

inak nieje nejaka webka co by sa tomuto jedlu venovala? co sa tyka zlozenia, povodu jedla etc?
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

to netusim,ale viem ze original ujo kfc bol strasne sympaticky a myslim ze este zije...:)
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

rixo napísal:to netusim,ale viem ze original ujo kfc bol strasne sympaticky a myslim ze este zije...:)
no žije akurát na tých reklamných putacoch.. teraz by mal 117 rokov :wink:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Momentalne pracujem v MCdonalde takže sa tam aj stravujem každy den , ale striedam šalaty s hambáčmi... :)
mishec
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mishec »

jimino napísal:nie je draha? :smt117
19SKK je veľa??? :smt006 :smt070

Ak si kupuješ normálnu do kornútku, tak je tá cena oproti kvalite a množstvu super, inak je to s tým pohárom... 8)
Napísať odpoveď