Junkfood
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Frco napísal:neviem co mate proti tomu
Si si odpovedal a zaroven vymyslel novu basnicku figuru: retoricka veta (autor poklada retoricku otazku, ktora je reflexiou na aktualnu situaciu a v danom momente si na nu aj sam odpoveda. Vynimocna je najmä tym, ze nenechava citatelovi priestor na pouzitie fantazie a odpada tak slavna veta)Frco napísal: vyzera to rovnako jak Mekac
Co tym chcel basnik povedat
-
dexter7007
Zablokovaný
kedze kusok sveta mam prechodeny a momentalne som v BB tak mozem povedat ze kfc je na slovenske pomery o.k. ale napriklad v grecku v cechach alebo USA robia lepsie KFC neviem cim to je....ale ked som si v USA objednal twister menu with chees tak som dostal poriadnu davku za slusnu cenu....tuna zaplatim pre dve osoby vyse 200 niekedy aj 300 a nenajem sa ztooho......davam KFC cas lebo na slovensku sa iba rozbieha.....ale.....aj tak BURGERKING IS THE BEST............neviem co vydite zle na fastfoodoch........
-
dexter7007
Zablokovaný
Dnes som tam aj so svojimi kumpanmi zavítal. Boli sme v meste a namiesto mcdollara, alebo prasivcov s kebabmi alebo pizzami sme si povedali skusme aj slovenské KFC.
Ked sme dosli pred prevadzku, ktorá je smiesne malá stáli tam nejaký chlapi v košelach a s poharom vinka v ruke. Najprv som myslel, že su z vedlajsieho baru. Vstupili sme dnu k smiešne malému pultu sme sa ani nedostali, povedali nám, že bola iba VIP party pre šefkov a partnerov. Celý priestor smrdel vínom a vyzera byt nezvyklo malý /hore som nebol../ snad nabuduce..
Ked sme dosli pred prevadzku, ktorá je smiesne malá stáli tam nejaký chlapi v košelach a s poharom vinka v ruke. Najprv som myslel, že su z vedlajsieho baru. Vstupili sme dnu k smiešne malému pultu sme sa ani nedostali, povedali nám, že bola iba VIP party pre šefkov a partnerov. Celý priestor smrdel vínom a vyzera byt nezvyklo malý /hore som nebol../ snad nabuduce..
-
dexter7007
Zablokovaný
tak ich aspon pribliz.........nach ich vidno poriadnep4ra napísal:Ze ano?
dexter7007, ta baba alebo chalan som v skutocnosti ja, doma v Chorvatsku.
A nezmenim si ho pretoze ma fascinuju oci dievcata, kt. mam teraz.
to si bol ozaj v KFC???????dalver napísal:Dnes som tam aj so svojimi kumpanmi zavítal. Boli sme v meste a namiesto mcdollara, alebo prasivcov s kebabmi alebo pizzami sme si povedali skusme aj slovenské KFC.
-
CR34TiV3.svk
Amateur
-
rixo
Light Professional
dexter a ja zas ked som bol v arabskych emiratoch ,tak tam si si zaplatil nejakych 200sk v prepocte na nase a tam chodili taky typci s tackami napr. s kridelkami,s kokakolou,s hranolkami a ked si povedal ze chces ti nakladali(to platilo tusim na tri hodinydexter7007 napísal:kedze kusok sveta mam prechodeny a momentalne som v BB tak mozem povedat ze kfc je na slovenske pomery o.k. ale napriklad v grecku v cechach alebo USA robia lepsie KFC neviem cim to je....ale ked som si v USA objednal twister menu with chees tak som dostal poriadnu davku za slusnu cenu....tuna zaplatim pre dve osoby vyse 200 niekedy aj 300 a nenajem sa ztooho......davam KFC cas lebo na slovensku sa iba rozbieha.....ale.....aj tak BURGERKING IS THE BEST............neviem co vydite zle na fastfoodoch........
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
rozmyslat nad tym mohol ale oni funguju ako mcdonald, predavaju licencie na ich znacku oroginal mcdonald neexistuje, vsetci len platia za pouzitie mena. tak isto aj na slovensku si to nejaka firma kupila, mas to aj na ich webstranke. cize stary pan(ak este vobec zije) mohol tak akurat o trte makovom premyslat.rixo napísal:dexter a ja zas ked som bol v arabskych emiratoch ,tak tam si si zaplatil nejakych 200sk v prepocte na nase a tam chodili taky typci s tackami napr. s kridelkami,s kokakolou,s hranolkami a ked si povedal ze chces ti nakladali(to platilo tusim na tri hodiny) a ked sme boli na letisku,tak sme stretli toho slavneho zakladatela KFC,bol cely v bielom a sme sa s nim bavili o tom ci bude kfc aj na slovnsku,a povedal,ze rozmysla nad tym,ze spravi aj tu(no a spravil...
)
inak nieje nejaka webka co by sa tomuto jedlu venovala? co sa tyka zlozenia, povodu jedla etc?