|
|
|
| Autor |
Správa |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2710
Zaslal: 02 Okt 2006, 15:06 Predmet: |
|
|
| gwixt napísal: |
| kaoklai zlozil mighty mo-a tak to je v kazdom zostrihu |
ak sa nemylim tak myslis okamih ked Mighty Mo uz natahoval na svoj standartny megahak , ktory natahuje az od chrbta a vtedy mu holenou natiahol na krk ci kde presne ho trafil , to bola tiez supa , spadol Mighty Mo ako skladacka |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3659 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 03 Okt 2006, 17:53 Predmet: |
|
|
| Švíík napísal: |
ak sa nemylim tak myslis okamih ked Mighty Mo uz natahoval na svoj standartny megahak , ktory natahuje az od chrbta a vtedy mu holenou natiahol na krk ci kde presne ho trafil , to bola tiez supa , spadol Mighty Mo ako skladacka |
jj pekne si este naskocil a celu holen mu cez tvar natiahol ... no proste krasa
aj ked takych ako Mighty-Mo nemusim (Botha..) ... oni vedia len rukou sa zahnat a spoliehaju sa ze dakedy trafia (vacsinou im to nevyjde) .... ale zase keby sa trafili tak superovi asi ani svatena voda nepomoze  |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Zaslal: 03 Okt 2006, 18:26 Predmet: |
|
|
Mighto Mo este ujde , on je fajn boxer , ale presne taky typ ako ty spominas byval MIKE BERNARDO , neviem ci este stale sutazi , ale on doslava a dopismena caka cely zapas na jediny jeden uder .. tiez mu vacsinou nevychadzal , ale ked trafil , s panom bohom podobny hak ako Mighty Mo
Apropo iste poznas Cyrila Abidiho , vedel si,ze predtym ako zacal profesionalnu drahu KB a K1 tak bol majster v obycajnom street fighte ( proste poulicny bitkar )
V jednom rozhovore hovoril ze ma vyse 300 poulicnych " feroviek " za sebou ..lol |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5220 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 03 Okt 2006, 20:52 Predmet: |
|
|
| Sviik, ked uz si spomenul Abidiho... pri niektorych jeho zapasoch len neveriacky krutim hlavou, ake slehy ten chalan dokaze zinkasovat, otriast sa a nakoniec este aj vyhrat- nezmar, pri ktorom si nemozes byt isty ani po vydarenom hkicku na ucho. |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Zaslal: 03 Okt 2006, 22:09 Predmet: |
|
|
Presne tak vsak ta bitka ci uz so Jeromom , ja neviem su asi uz vycvicene typy ludi , zober si napr. toho byvaleho sumistu alebo Boba Sappa , ti dostanu cez frnak jednu , a jeden odpadava a spadne ako zaba ( je jasne ze ine ako peniaze u sumistu cakat nemozme , ale zas ked som videl ako sa nechava tlct pred zenou a detmi stale do bezvedomia , normalne som sa zamyslel ci mu to stoji za to ) a druhy Sapp , toho vidim vacsinou na inhalatore po 1 min zapase a po rane zacne plakat zvacsa..
btw dalsi neskutocny zjav v zdrzani uderov je jednoznacne Musashi - tento chlap moze byt mlateny ako zito , ja som ho z tych X zapasov videl spadnut len so Jeromom , aj to sa uz dvihal , i ked rucnik hodil jeho trener do ringu |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|