Kamarat alebo baba
-
chococet
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
kedze som dievca skusim to zobrat aj zo stranyk tej baby=)..vie smylsim ze je sama dost zmetena (kedze maju za sebou rocny vztah musia byt stale na seba naviiazany..)preto si myslim(pokial ti zalezi na na vas a nielen na sebe)tak daj tomu cas.. ze nie su spolu2tyzdne ci kolko je strasne malo...ja s mojim byvalim nie osm uz skoro pol roka a furt je to tazke odputat sa(tiez sme mali rocny vztah..)nechaj jej cas aby si to sama dala v hlave dokopy co vlasne chce ci zostat pri nom a davat mu dookola dalsie adalsie sance alebo smaa pochopi ze to nema zmysel a rozhodne sa pre teba...
-
qwerty-xyz
Re: Kamarat alebo baba
to nie je prekazka to je vyzva, vyzva k tomu aby si taku babu ako je ona ODMIETOL. Jednoducho kamarati su kamarati,drzia spolu za kazdych okolnosti a ZENSKA ich nemoze rozhadat. Ona je namotana na teba teraz, o pol roka moze byt na niekoho uplne ineho a ty nebudes mat ani kocku ani kamarata. Drz s kamaratom a konec- VER MI!!! Ja mam najlepsich kamaratov takych proste hoc co by sa dialo na holkach sa nepohadamejumbojet napísal:Mam kamarata, ktory chodi s jednou zenskou rok, teda ona sa to snazi ukoncit, mozno to aj ukoncila, lenze on tomu nechce prilis pochopit. Teraz je namotana na mna, ja na nu, ale je tu hacik a to je ten kamarat, je to taky lepsi kamarat. Neviem si predstavit co by to spravilo s nasim kamaratstvom, keby som s nou zacal chodit.
Co si myslite, vykaslat sa radsej na to, skusit to, skusit to a zo zaciatku to pred nim drzat v tajnosti alebo ako sa zachovat? Rad by som do toho isiel, lenze vazne je to kamaratsvo s nim pre mna dost vazna prekazka.
Dakujem!
Vek: vsetci cca 19 rokov