Kamarat alebo baba

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Kamarat alebo baba

Príspevok od používateľa jumbojet »

Mam kamarata, ktory chodi s jednou zenskou rok, teda ona sa to snazi ukoncit, mozno to aj ukoncila, lenze on tomu nechce prilis pochopit. Teraz je namotana na mna, ja na nu, ale je tu hacik a to je ten kamarat, je to taky lepsi kamarat. Neviem si predstavit co by to spravilo s nasim kamaratstvom, keby som s nou zacal chodit.

Co si myslite, vykaslat sa radsej na to, skusit to, skusit to a zo zaciatku to pred nim drzat v tajnosti alebo ako sa zachovat? Rad by som do toho isiel, lenze vazne je to kamaratsvo s nim pre mna dost vazna prekazka.

Dakujem!

Vek: vsetci cca 19 rokov
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Bro's before hoes.

//Ked nejaky dement nevie co to znamena, nemusi hned davat k-
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmm co ja viem.... bola tu tema o tom ze zena nikdy nerozdeli dobre kamaratstvo... netusim ako sa volala ale dakto ju mozno najde.... tam je o takejto situacii dost popisane

zalezi to na tebe asi by som postupoval rozhovorom s kamaratom..... a ked je to tvoj kamarat tak by to mohol pochopit a ju nechat zit dalej a mozno bude dokonca rad ze ma teba..... ale povacsine sa to udeje tak ze to ten kamarat nepochopi.... je to o tom ake silne je to kamaratstvo.....

a este... ty si k tej zene nic necitil ked bola s tvojim kamaratom?
a zvaz si predovsetkym ci ona stoji uz len za ten rozhovor s tym kamaratom... lebo ked to zistis po tom ked ta necha po mesiaci tak zistis ze si stratil aj ju a kamarata.. je to zlozite...
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

wolodo napísal:rozhovorom s kamaratom..... a ked je to tvoj kamarat tak by to mohol pochopit a ju nechat zit dalej a mozno bude dokonca rad ze ma teba..... ale povacsine sa to udeje tak ze to ten kamarat nepochopi.... je to o tom ake silne je to kamaratstvo.....
A co mu mam povedat?? On ju este miluje, ona uz nie resp. tvrdi ze by ho aj, keby sa zacal spravat normalne. Co sa ale urcite nezacne, lebo uz x-krat sa rozisli, den bol normalny a potom zase hadky...
wolodo napísal:a este... ty si k tej zene nic necitil ked bola s tvojim kamaratom?
Nie su spolu cca 2 tyzdne. A za posledny tyzden som s nou stravil nejak viac casu a nakoniec z nej vyliezlo, ze nebyt jeho a este jednej baby, kt. vedela ze som chcel (ale uz nechcem) tak by sla do toho. Kazdopadne boli spolu rok aj kusok, cize co to prezili a zo dna na den asi na nu nezabudne.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hmm no to ano.. ale stale sa pozeras na nich.... je jasne ze z ich strany zacat vztah nie lebo on sa z toho este nedostal... ale tu ide o to ze co s tym ty... ci si ochotny risknut to kamaratstvo pre nu... alebo nie... ries svoje postavenie v tom vztahu nie ich vzajomne..... oni potrebuju cas (resp. uz len on no)
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert

Najidealnejsie by bolo vyriesit tento problem tak, aby som neprisiel o kamarata a ju by som ziskal. Lenze neviem aky postup na toto spravit. Alebo aky postup navrhujes? Byt s nou tajne by asi neslo, asi by bola ona proti.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

wolodo napísal: zalezi to na tebe asi by som postupoval rozhovorom s kamaratom..... a ked je to tvoj kamarat tak by to mohol pochopit a ju nechat zit dalej a mozno bude dokonca rad ze ma teba..... ale povacsine sa to udeje tak ze to ten kamarat nepochopi.... je to o tom ake silne je to kamaratstvo.....
heh este aby som sa sam citoval.... :D

vies ide o to ze do akej miery to chces risknut... a ty musis vediet ako to povedat kamratovi, teda podla mna by to mal vediet. No povedz aj jej ze je dolezite to povedat aj jemu. No len nech mu to nehovori ona ked k nej daco citi. Mas s nim predsa daco odzite nejake situacie mu pripomen ked ste sa spravali ako deti a povedz ze teraz uz deti nie ste kazdy mate aj svoje zalezitosti... a nejak mu to opatrne zdel nech to hlavne pochopi
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Kamarat alebo baba

Príspevok od používateľa jin »

jumbojet napísal:Mam kamarata, ktory chodi s jednou zenskou rok, teda ona sa to snazi ukoncit, mozno to aj ukoncila, lenze on tomu nechce prilis pochopit. Teraz je namotana na mna, ja na nu, ale je tu hacik a to je ten kamarat, je to taky lepsi kamarat. Neviem si predstavit co by to spravilo s nasim kamaratstvom, keby som s nou zacal chodit.

Co si myslite, vykaslat sa radsej na to, skusit to, skusit to a zo zaciatku to pred nim drzat v tajnosti alebo ako sa zachovat? Rad by som do toho isiel, lenze vazne je to kamaratsvo s nim pre mna dost vazna prekazka.
Držať to pred ním v tajnosti? Si sa zdul?!
Pokiaľ Ti srdce zavelí: "Choď do toho!" tak sa môžeme aj na hlavu postaviť a ty si spravíš čo chceš. Pokiaľ však nie si ešte celkom namotaný a si schopný uvažovať zváž - stratíš niečo, čo si aj mal a zrejme by si ešte aj bol mal (kamaráta), alebo prídeš o šancu začať si niečo s babou, kvôli si založil dosť pragmaticko formulovanú tému na hojko.com?

//odpusťte...ale práve som došiel domov...
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

a co tak to zbytocne nenahanat, ked si kamarat tak s nim travis nejaky ten cas, skus mu tak opatrne podsunut ze co keby si nasla ineho a uvidis reakcie, len musis byt pripraveny na otazky typu "a teba to co tak zaujima".
potom az uvidis kamaratovu reakciu mozes postupovat dalej a mozno mu to aj povedat.
Kazdopadne ak sa rozhodnes to snou skusit, nehovoril by som mu to skor ako by som nemal aspon trosku istu tu babu :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

v žiadnom prípade to neskrývaj pred kamarátom.. ak to je taký dobrý frend ako vravíš tak ti nemôže robiť problém sa s ním o tom porozprávať.. ale ja by som sa na nu vykašlal dôležitejšie je kamarátstvo ako nejaká prelietavá nána.. ty poznáš jedého aj druhého.. okoloností ich vzťahu a všetko ostatné... rozhodni sa ako uznáš za vhodné ale nie bez pekecu s chalanom to určite nie.. priateľka ta možno o rok nechá - real kamarát ti ostane do konca života tak sa zamysli na tom kto je dôležitejší
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ze sa to este aj pytas...Jasne ze kamarat..
Ako ti pomohla v zivote ta zena? A ako ti pomohol ten kamarat?
Viem, ze zena cloveka laka, ale ked je taka prelietava tak najskor ti dokazi kamaratstvo a potom ta necha na ocot....Treba ti to?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

je* na nu ,kamaratstvo je v tejto dobe cennejsie tusim :roll:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Nikdy nikdy nedavaj prednost zenskej prec priatelmi. Vlastna skusenost, raz som tuto staru znamu pravdu neuposluchol a uz to odvtedy nie je take priatelstvo ake bolo a uz mozno ani nebude, ktovie. Takze vies ako to chodi, je lepsie ucit sa na chybach druhych nez robit ich sam.

P.S. Nie, nestalo to zato.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Stejne mam taky pocit ze sa nakoniec rozhodnes pre nu, ale moja rada je aby si aspon pockal. Dva tyzdne je po rocnom vztahu dost malo, a ked kamarat nadobudne pocit, ze si mu ju naschval prebral, tak je kamaratstvo v haji. Treba aspon pockat kym si uvedomi ze je koniec a zacne sa s tym zmierovat.

Aj ked bezpecnejsie je nechat ju tak, ako vravia predrecnici.
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

spytaj sa sam seba...keby sa zenska, ktoru lubis s tebou rozisla a dala sa dokopy s tvojim kamaratom... ako by si to zobral?
Zenske sa menia, hlavne v mladsom veku, no dobry kamarat ti ostane do konca zivota.... tak si to dobre rozmysli....kazdopadne je to tazka sytuacia...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

addictor napísal:kazdopadne je to tazka sytuacia...
podla mňa úplne jednoznačná
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Spraviť to mne, "zabijem" ťa!

V tomto som nekompromisny a je mi uplne ukradnuta veškera logika, nech by sa môj kamoš akokoľvek dobre s ňou citil, alebo sa milovali, alebo neviem, čo, proste konečná, obaja by ste išli okamžite do p* a viac by som o vás nechcel počuť.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Musim plne suhlasit, u mna je to rovnake.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Gangy napísal:Musim plne suhlasit, u mna je to rovnake.
V tom priapade sa musime porozpravat.. :(

Stale sa nemozem vzit do takej situlacie, akonahle spoznam nejaku priatelku mojho dobreho kamarata-priatela, beriem ju trochu inak.. aj keby vyzerala ako ja s vaginou tak nepomyslim na cokolvek nekale.. je to kamosova zenska..
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:aj keby vyzerala ako ja s vaginou tak nepomyslim na cokolvek nekale.. je to kamosova zenska..
jj presne tak ani o nej neuvažujem
Napísať odpoveď