|
|
|
| Autor |
Správa |
GIGABYTE Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.06.2007 Príspevky: 800 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 17:27 Predmet: |
|
|
Práve o to ide, ja na ňu tak ľahko zabudnúť nedokážem, no tak skúsim ju niekam pozvať, nech v ten deň otrieskam aj 1000 sk, ale hlavne nech to stojí zato, za rok alebo dva si budem nadávať aký som bol sprostý :lol:
//autoeditácia príspevku ( 09 Jun 2008, 17:27 )
Tak dnes som sa jej spýtal, či by si neišla so mnou niekde sadnuť na pizzu, alebo niekde do reštaurácie, ale povedala, že nie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Janta Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.02.2006 Príspevky: 81 Bydlisko: daleko a este dalej Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 18:05 Predmet: |
|
|
Prva chyba, povedal si o svojich citoch este v dobe ked chodila s inym typkom...........cize si jej dal priestor byt hrdinkou, lebo nabalila chalana pocas trvajuceho vztahu. To ze je naladova je len velke minus pre teba a aj pre nu aj ked naladovost moze byt len voci tebe nie vseobecne, co by bol lepsi pripad, lebo baba len sleduje tvoju trpezlivost a tazi z tvojich citov co vsak by bola v konecnom dosledku tvoja vyhoda - mozes dat najavo ze tiez nie si lahka korist. Ale ak naladovost je jej chlieb kazdodenny tak vela stastia v suziti s takou osobou.
Vec dalsia je, ze sa dokazete rozpravat do noci. Ak si pre nu novy a zaujimavy clovek tak to by som aj ja s takym clovekom rozpravala aj do rana, cize ak by ste takto kvakali uz pol roka, tak to by uz kadeco naznacovalo.
Ale samozrejme nepoznam vasu situaciu takze vseobecna rada znie. Netlac na pilu + snaz sa oslobodit od vlastnych predstav o nej, lebo myslim ze mas velke ruzove okuliare + ked pominie pociatocna panika tak potom uvidis ci to ma zmysel ozaj lubit + mozno ta baba prekvapi a zacne sama bojovat o teba a to predsa chces |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 09 Jún 2008, 18:17 Predmet: |
|
|
No tak ano, je pravda, že spolu voláme alebo minimálne píšeme do noci s ňou by som vydržal aj do rána. Ale zase druhá vec je, že sa pomali poznáme tak, že neviem čo mám už písať a ani ona. Poznáte tie otázky, čo plánuješ zajtra,... Ale zase niekedy sa tak začneme rozprávať asi tak, žýe by som to nedokázal z nikým, je s ňou sranda... Niečo povie, alebo poviem ja a začneme sa natom smiať a pritom to smiešne nieje Jednoducho chcem s ňou byť v Bohatstve a Chudobe, šťastí a chorobe až kým nás smrť nerozdelí (neviem čo ma to napadlo) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jirayima Amateur

Stav:  Založený: 07.04.2008 Príspevky: 13
Zaslal: 09 Jún 2008, 18:23 Predmet: |
|
|
typicke docasne poblaznenie,tym si este prejdes a nie raz...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Janta Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.02.2006 Príspevky: 81 Bydlisko: daleko a este dalej Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 18:24 Predmet: |
|
|
Ako dlho spolu takto existujete, myslim tym pokec, sms, skype...Lebo moja konkretna skusenost S terajsim priatelom som sa zoznamila cez pokec, pisali sme si 5 mesiacov kazdy den a poviem ti vzdy bolo o com, preberali sa temy vazne, srandovne, existencne....proste my ked sme sa stretli, sme pomaly nemali o com lebo vsetko bolo napisane
Mam pocit ze s tou holkou si kratko v kontakte...a zas ber to tak, ze zeny musia vzdy robit drahoty, vzdy su tie co vyvolaju konflikt, vzdy sa im musi okolo rite skakat...cest vynimkam. Skoda ze si povedal uprimne ze ju lubis, lebo takto mas mierne zviazane ruky, teraz je to viac menej na nej |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 09 Jún 2008, 18:28 Predmet: |
|
|
| Jirayima napísal: |
typicke docasne poblaznenie,tym si este prejdes a nie raz...  |
Ma teda pobláznila a to poriadne, ale ona sa mi začala páčiť ešte keď som ju nepoznal ani osbne.. A pritom na Foto sa mi nepáčila, ale ako som ju začal spoznávať iba cez chat a potom skype, tak sa mi celkom pozdávala a začínala sa mi páčiť, keď som sa s ňou stretol osobne, tak to ešte stále nebolo ono, ale tak keď som ju už spoznal sa mi vážne páči a Lúbim ju
//autoeditácia príspevku ( 09 Jun 2008, 18:28 )
| Janta napísal: |
Ako dlho spolu takto existujete, myslim tym pokec, sms, skype...Lebo moja konkretna skusenost S terajsim priatelom som sa zoznamila cez pokec, pisali sme si 5 mesiacov kazdy den a poviem ti vzdy bolo o com, preberali sa temy vazne, srandovne, existencne....proste my ked sme sa stretli, sme pomaly nemali o com lebo vsetko bolo napisane
Mam pocit ze s tou holkou si kratko v kontakte...a zas ber to tak, ze zeny musia vzdy robit drahoty, vzdy su tie co vyvolaju konflikt, vzdy sa im musi okolo rite skakat...cest vynimkam. Skoda ze si povedal uprimne ze ju lubis, lebo takto mas mierne zviazane ruky, teraz je to viac menej na nej |
No asi tak, ano je pravda, že sa poznáme krátko, asi to nieje ani mesiac, ale myslím si, že sa poznáme dokonale a vieme o sebe všetko... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Janta Medium Expert

|
Zaslal: 09 Jún 2008, 18:44 Predmet: |
|
|
| Citácia: |
| No asi tak, ano je pravda, že sa poznáme krátko, asi to nieje ani mesiac, ale myslím si, že sa poznáme dokonale a vieme o sebe všetko... |
Tak toto je taka s prepacenim krepost. Som s priatelom online - 5 mesiacov a live - skoro 2 roky a poviem ti nepoznam ho. Tvrdim ze ho nepoznam, lebo este vela zakrut jeho povahy sa dozvedam postupne teraz.
Ale hlavu hore, este pride okuzlujuca mlada dama co ta ocari este viac. Osud treba pokusat. Ale ak mas pocit ze este mozes vyhrat tak do toho, len daj pozor aby si nebol pre nu hlupacikom co sa zalubil a chodi za nou ako psi nufak. Good luck  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 09 Jún 2008, 18:54 Predmet: |
|
|
| Janta napísal: |
| Citácia: |
| No asi tak, ano je pravda, že sa poznáme krátko, asi to nieje ani mesiac, ale myslím si, že sa poznáme dokonale a vieme o sebe všetko... |
Tak toto je taka s prepacenim krepost. Som s priatelom online - 5 mesiacov a live - skoro 2 roky a poviem ti nepoznam ho. Tvrdim ze ho nepoznam, lebo este vela zakrut jeho povahy sa dozvedam postupne teraz.
Ale hlavu hore, este pride okuzlujuca mlada dama co ta ocari este viac. Osud treba pokusat. Ale ak mas pocit ze este mozes vyhrat tak do toho, len daj pozor aby si nebol pre nu hlupacikom co sa zalubil a chodi za nou ako psi nufak. Good luck  |
To mi už zaželali vyžšie, no ale ďakujem... Neviem tak no povahovo ju poriadne nepoznám, ale viem skoro, aspoň si myslím všetko, od toho kde chodí na doučovanie až po to na ktorej strane má postel
//autoeditácia príspevku ( 09 Jun 2008, 18:54 )
Ale ja ju tak nenechám ,raz som jej povedal, že ju nikdy neopustím a tak to aj bude. A bodka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fifi990 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.09.2006 Príspevky: 19 Bydlisko: Spišská Nová Ves Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 19:08 Predmet: |
|
|
| je sice mile, ze si cez net tak dobre rozumiete, ale kedze v realite sa sprava k tebe tak ako sa sprava, je zjavne, ze jej za vela asi nestojis. nenechaj so sebou zametat. mozno prave vtedy,ked o nu prestanes javit zaujem, si uvedomi, ze jej na tebe zalezi.a ak si neuvedomi, tak ty sam tiez nic nestratis, snad len jednu neuprimnu osobu. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 09 Jún 2008, 19:12 Predmet: |
|
|
| fifi990 napísal: |
| je sice mile, ze si cez net tak dobre rozumiete, ale kedze v realite sa sprava k tebe tak ako sa sprava, je zjavne, ze jej za vela asi nestojis. nenechaj so sebou zametat. mozno prave vtedy,ked o nu prestanes javit zaujem, si uvedomi, ze jej na tebe zalezi.a ak si neuvedomi, tak ty sam tiez nic nestratis, snad len jednu neuprimnu osobu. |
Presne tak, práve sa snažím dať od nej ruky preč, lenže keď jej 2 dni nenapíšem ani ona mne tak mi je blbo Ale no pokúsim sa, ak napíše tak budem rád a určite odpíšem, aj ke´d by som jej rád dal príručku aké to je, ale nedokážem to  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 1884 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 09 Jún 2008, 20:14 Predmet: |
|
|
| dokazes to, uvazuj rozumom, nie srdcom .. prekonaj sa a bude ti lepsie, podla mna to snou nema cenu, bude to len horsie a horsie, potom sa uvedomis a uvidis ako si si likvidoval cas ktory si mohol travit s inou...[osobna skusenost, nevymyslam si] |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 09 Jún 2008, 21:42 Predmet: |
|
|
| pershing napísal: |
| dokazes to, uvazuj rozumom, nie srdcom .. prekonaj sa a bude ti lepsie, podla mna to snou nema cenu, bude to len horsie a horsie, potom sa uvedomis a uvidis ako si si likvidoval cas ktory si mohol travit s inou...[osobna skusenost, nevymyslam si] |
Ja ti verím, no dúfam, že to dokážem.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jozinko Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.03.2008 Príspevky: 100 Bydlisko: PP, KE-intrak :) Karma: 
|
Zaslal: 10 Jún 2008, 8:38 Predmet: |
|
|
To Gigabyte : Pisal si v jednom prispevku ze sa pred par dnami rozisla s frajerom.. Sprava sa k Tebe takto cudne len odkedy sa s nim rozisla alebo ako dlho? Vies, lebo zas len moze mat v sebe bordel z toho ze sa s nim rozisla a z rozchodu tiez nie je dva krat veselo, porebuje na to cas.. Ale ked zas by sa mala k Tebe spravat stale cudne a kazdu naladu by si si mal odniest Ty tak dakujem pekne Podla mna si vopred urci nejaku hranicu pod ktoru uz nepojdes, myslim tym aby si si nenechal "skakat po hlave" , alebo ako si pisal uz, skus pockat co urobi ona, prajem vela zdaru.. Inac mohol by si napisat vek Vas oboch, ci je len este mlada a hra dolezitu (puberta) alebo uz z puberty vysla a taketo pravanie je pre nu bezne..  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 13 Jún 2008, 20:55 Predmet: |
|
|
No tak, dnes som sa s ňou skontaktoval a normálne sme sa rozprávali, konečne a to je dnes piatok 13.
//autoeditácia príspevku ( 13 Jun 2008, 20:55 )
Tak už viem začo to všetko bolo, jej niekto niečo narozprával niečo z môjho okolia, neviem čo skúšal som sa s ňou na túto tému baviť ale nechce povedať kto.
Dnes som zistil, že máme toho fakt viac spoločné ako som si myslel oná má dokonca tie isté čísla v ip ako ja , koncovky sú tiež také istlé len sú medzi sebou prehodené čísla
jej ip : 88.80.230.xy
moja ip: 88.80.230.yx |
|
| Návrat hore |
|
 |
PayteR Amateur

Stav:  Založený: 05.11.2006 Príspevky: 27
Zaslal: 14 Jún 2008, 15:06 Predmet: |
|
|
som rad ze sa to poriešilo, len ak aj nieco z toho bude s najvacsiou pravdepodobnostou to nebude nadlho(vlastna skusenost), ale nechcem ta odradzat. Najvacsiu chybu co si urobil bola ze si jej povedal co citis hned na zaciatku, to je najcastejsia chyba ktoru vsetci chalani robia! BTW mrkni sa na
| Kód: |
| http://www.uspesnerande.sk/ |
, ta kniha mi vazne pomohla, myslim ze by aj tebe pomohla (tymto nechcem robit reklamu ale iba poukazat na nieco co moze vyriesit problem) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|