Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Kamarátka, premňa niečo viac..
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
GIGABYTE
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 18.06.2007

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 1:08    Predmet: Kamarátka, premňa niečo viac.. Odpovedať s citátom  

No takže začnem pekne od začiatku... Kamoš sa okolo Silvestra motal po pokeci, nikto tam nebol tak napísal jednej babe, s ktorou si písal a asi o neaké 2 mesiace ma s ňou zoznámil. Začal som si sňou trocha písať, veď prečo nie popíšem z hocijakou opicou no nie ? No po čase už prišiel skype, začali sme spolu volať, asi 2 dni potom sme sa spolu stretli, pravdaže tam bol aj ten kamoš čo ma s ňou zoznámil a ešte pár ľudí... No bolo to také no nazvem to decky "trapas", ako sme odťiaľ odišli bol som celý nervózny a netrpezlivý čo a ako... Keď som sa asi po poľ hodinke dostal domov, sadol za pc kecali sme spolu ďalej... Riešili sme veci spojené z jej frajerom, zistil som, že to je jednoducho super baba. No kecali sme a neviem zrazu som mal taký pocit, že cítim ku nej niečo viac ako ku kamarátke, môj vzťah sa ku nej prehlboval stále viac.. Dokonca sa mi o nej týždeň v kuse snívalo.. Potom sme spolu začali volať častejšie, video hovory na skype- webkamera, potom sme začali s ňou chodievať aj von, no v nejakom bode sa jej to prestalo páčiť... Hneď ako som vedeľ, že k nej cítim niečo viac som jej to povedal... Prijala to tak v pohode... No ale hovorím, z ničoho nič sa jej to prestalo páčiť, vravela mi také veci, že ma nemá rada, nenávidí ma a takto potom sme sa neako udobrili, no už bolo vidieť, že to nebolo to čo predtým, ako ale určite to bolo lepšie, ako keď sme sa spolu nerozprávali... No ale v Piatok sa na mňa naštvala znovu, pravdupovediac ani neviem začo, zablokovala si ma a momentálne sa spolu nerozprávame dva dni a už mi je z toho nanič, myslím si, že bez nej to nevydržím... Nikdy ju nechcem stratiť, ale bez nej je to všetko úplne nanič, nič ma nebaví... Ja fakt neviem čo je s ňou, prečo toto robí... Len tak btw, nie nebol som neaký posero povedal som jej to aj priamo do očí, že ju mám rád a, že ju ľúbim.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Lord ANAKIN
Light Professional
Light Professional

Založený: 24.07.2007

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 1:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som si nieco podobne odzil .. reagovala podobne ale stale som bol ten dobry a nakoniec sme sa ako tak dali po skoro 2 rokoch dokopy ... medzi tym vela pisania a blbosti len ona mala priatela vtedy ked som sa do nej tazko zalubil .... po 2 rokoch vztah ktory trval mesiac a som tam kde som bol pred dvoma rokmi a tiez neviem preco ... zeny su cudne stvorenia .... nenapisal si ci este chodi s tym tvojim kamaratom alebo je uz volna ale z jej postoja by som na nu zabudol ... lahko sa to pise ale sku... tazko sa to robi... a hlavne nechaj tomu cas, ked nieje sprosta tak mala sa ozvat aspon formou nejakej spravy cez net ... zaval sa pracou a vselijakymi moznymi aktivitami aby si nemal casu nad nou rozmyslat a hlavne nepi lebo alkohol len prehlbuje depresie a zle nalady - aspon u mna to tak funguje ....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 1:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ked od teba uteka tak nic nenarobis, ser na nu a dusevne to uz po case rozbehas znova. Viem lahko sa mi to hovori ale mrziet ta to bude este par tyzdnov. A ak by sa znova ozvala tak ju posli kade lahsie a mas vybavene. Ani prva ani posledna. Smile
Návrat hore
GIGABYTE
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 1:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lord ANAKIN napísal:
ja som si nieco podobne odzil .. reagovala podobne ale stale som bol ten dobry a nakoniec sme sa ako tak dali po skoro 2 rokoch dokopy ... medzi tym vela pisania a blbosti len ona mala priatela vtedy ked som sa do nej tazko zalubil .... po 2 rokoch vztah ktory trval mesiac a som tam kde som bol pred dvoma rokmi a tiez neviem preco ... zeny su cudne stvorenia .... nenapisal si ci este chodi s tym tvojim kamaratom alebo je uz volna ale z jej postoja by som na nu zabudol ... lahko sa to pise ale sku... tazko sa to robi... a hlavne nechaj tomu cas, ked nieje sprosta tak mala sa ozvat aspon formou nejakej spravy cez net ... zaval sa pracou a vselijakymi moznymi aktivitami aby si nemal casu nad nou rozmyslat a hlavne nepi lebo alkohol len prehlbuje depresie a zle nalady - aspon u mna to tak funguje ....
Jasné, veci treba riešiť a nie sa niekde napiť a potom rozmýšlať, čo som kde porobil... Ona nechodila s mojím kamarátom, ona mala priateľa, hovorila, že je to strašne veľký čávo, ale no. Pýtal som sa naňho a spýtal som sa asi 100 ľudí no nikto nič, mám kamarátku ktorá pozná celú Petržalku pomali no ani ona ho nepoznala.. No ale to je jedno.. Momentálne nemá nikoho, neviem ale jej kamoška mi písala, že vraj, no takto písal som jej, že ju mám rád.. A jej kamoška mi vravela, že ako jej to píšem tak je stále namyslenejšia, no ale kto vie ako to naozaj bolo Rolling Eyes ale to je nepodstatné, niekedy s tým jej správaním mi pripadá ako 10 ročné decko, ona je strašne náladová, to som sa zase dozvedel od jej sestranici... ( či pána Jána ja koľko ľudí poznám z jej okolia Very Happy ) Napríklad minule som sa jej spýtal, čo robíš ? o odpoveď hovno, no pomyslite si o tom svoje... Ale zase niekedy naopak sa s ňou dá porozprávať, je super, super sa ku mne správa, niečo sa jej spýtam v pohodičke odpovie, ale mne to pripadá neako tak ako keby ju niečo trápilo a bála sa povedať čo..

//autoeditácia príspevku ( 09 Jun 2008, 1:47 )
Sheep napísal:
Ked od teba uteka tak nic nenarobis, ser na nu a dusevne to uz po case rozbehas znova. Viem lahko sa mi to hovori ale mrziet ta to bude este par tyzdnov. A ak by sa znova ozvala tak ju posli kade lahsie a mas vybavene. Ani prva ani posledna. Smile
No vieš taký zase nechcem byť, ona je v pohode ale ak osom písal v predchádzajúcom príspevku je niekedy dosť náladová a potom si vybíja nervy nervy na neakých okolnostiach.. A niekedy je vážne, že perfektná smejeme sa na sebe, robí si srandy a ani neviem z čoho ale smejeme sa... Niekedy ja nám spolu fajn ale niekedy zase naopak... Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Sheep
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 1:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

No ale nerozumiem co potom chces, raz je fajn, potom ti len tak vynada, ja by som nestal o taky vztah. Confused
Návrat hore
GIGABYTE
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 2:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep napísal:
No ale nerozumiem co potom chces, raz je fajn, potom ti len tak vynada, ja by som nestal o taky vztah. Confused
No tomu nerozumiem ani ja, ale keď mi je s ňou dobre, tak ten pocit by som nevymenil za nič iné, napríklad minule sme spolu volali (na skype ), ja som si ľahol na posteľ a ona len rozprávala a ja som pri nej zaspal, zobudil som sa o 20 minút, keď mi volala čo je somnou, že kde som... Alebo raz odišla okolo 22:30 od pc a vedela, že ja ešte pobudnem tak do tej 01:00, no predstav si o 01:30 mi volala, že čo robím... To vtedy, pozerám na telefón, že komu hrabe kto mi volá pozrem a skoro som sa strepal zo stoličky Very Happy , ale ak má zlú náladu tak je to na píp, ale väčšinou je to skôr tá dobrá, no ale ja fakt neviem, čo mám robiť, mám čakať kým sa mi ozve ona ? Alebo sa jej mám ozvať ja ? Nechcem sa jej vtierať, ale ak chcem niečo dosiahnuť aj to treba občas...
Návrat hore
Sheep
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 2:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

porozpravaj sa s nou o tom ale zase ona s niekym uz chodi. takze mozno je taka preto ze si cislo 2
Návrat hore
GIGABYTE
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 2:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep napísal:
porozpravaj sa s nou o tom ale zase ona s niekym uz chodi. takze mozno je taka preto ze si cislo 2
No práve o to ide, že nechala priateľa myslím asi 3. alebo 4. dni dozadu... Fakt neviem čo s ňou je, či ju to mrzí, že ho nechala, alebo ja neviem...

//autoeditácia príspevku ( 09 Jun 2008, 2:17 )
Ale poznáme sa ani nie mesiac a mám taký pocit, že vieme o sebe všetko...
Návrat hore
Sheep
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 2:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hovorim zavolaj jej a dajte si nejake stretko kde sa o tom s nou pobavis a ak by to skoncilo zle tak kasli na to, snaha bola. good luck Smile
Návrat hore
GIGABYTE
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 2:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Sheep napísal:
Hovorim zavolaj jej a dajte si nejake stretko kde sa o tom s nou pobavis a ak by to skoncilo zle tak kasli na to, snaha bola. good luck Smile
Good Luck & Have Fun Very Happy No niečo poskúšam Wink
Ale teraz idem hlavne spať lebo ja sa zoudím až zajtra Laughing
Návrat hore
Sheep
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 2:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

to ti je fasa, mne treba robit este 2 labaky Very Happy
Návrat hore
Lord ANAKIN
Light Professional
Light Professional

Založený: 24.07.2007

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 2:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

GIGABYTE plnes suhlasim so Sheep-om , komunikacia nadovsetko .... najme traf den ked je mila Laughing

Sheep a mne sa treba ucit ale sa mi uz nechce ..
Návrat hore
hezo
King
King

Založený: 04.10.2004

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 7:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja by som navrhol ku každemu takemuto prispevku pisat aj vek účinkujúcich, inak človek potom rozmýšla a radí...

ja ti poviem jedno, zíde z očí, zíde z mysli...
Návrat hore
Maki
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 14.11.2005

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 7:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

naladove baby su bomba... nikdy nevies kedy vybuchnu a co od nich mozes ocakavat... od tych bud ruky prec alebo straaaasne vla trpezlivosti aby si si ju trosku vycvicil ze ako sa ma spravat v tvojej pritomnosti... z tvojho rozpravania mi pripada ako nejaka namyslena 16 rocna pipka co je k tebe uplne super ked sa jej to hodi..ako prepac ale fakt... kazdopadne ako tu uz odznelo... rozpravaj sa s nou... to ze ju lubis uz vie, nedavaj jej to stale najavo - rozpravaj sa s nou o hocicom, ked budete spolu osobne tak sa skus spytat ze preco je taka aka je a ze aspon k tebe by mohla byt milsia a bla bla bla... hlavne s nou bud co najviac... ak si raz uvedomi ze jej je s tebou fajn a zalubi sa tak laska pretvori aj tie najvacsie neduhy... ale pamataj na jedno... pokec cez webku stale nieje realny svet...
Návrat hore
INDIGOcorp.
King
King

Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 09 Jún 2008, 8:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja ti tu nebudem radit nic bud rad ze to skoncilo teraz a nie nejako po dvoch rokoch to by ta mrzelo ovela ovela viac toto neries usmej sa a chod dalej ono vazne najdes aj inu super pricom na tuto zabudnes aj ked tomuto nejako urcite verit nebudes, jedina skoda je to ze to riesenie zabudnut neviem ani ja Sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia
Strana 1 z 3

Prejdi na: