tak vidis... teraz to beres inak, a ver ze ked budes mat skutocnu kamaratku a budes starsia ziaden chalan ti nevlezie do kamaratsva a ziadna skutocna kamoska ti zas nebude chciet prebrat chalana.bellatrix napísal:mam 16
Kamos?
-
last_knight
Light Professional
sama voda.
ked baba nadbieha chalanovi, jedinym vysledkom je zvysujuce sa sebavedomie toho chalana a nevyvola to spatnu reakciu zaujmu. (iba ak by mu slo o to jedno a tebe tiez).
dobre je dat chalanovi pocit, ze s nim sa citis bezpecne (ako to tu uz niekto pisal).
v ziadnom pripade sa mu nevnucuj, nesmej sa nasilu a necum po nom. mohla by sa steba stat otrava a take nema nik rad.
otazka je nie "ako si ho mam ziskat?" ale "ako si ma on moze ziskat?". chce to viac sebavedomia a komunikacie s nim, ale nie ako koketka, ale ako kamoska, nic viac.
ak sa ma do teba zalubit, tak sa tak stane, v opacnom pripade sa aspon neponizis.
na druhu stranu je mozne, ze sa do zalezitosti 16 rornych vobec nerozumiem, a na strednych skolach prevzali iniciativu dievcata. v tom pripade ako keby som nic nenapisal.
ked baba nadbieha chalanovi, jedinym vysledkom je zvysujuce sa sebavedomie toho chalana a nevyvola to spatnu reakciu zaujmu. (iba ak by mu slo o to jedno a tebe tiez).
dobre je dat chalanovi pocit, ze s nim sa citis bezpecne (ako to tu uz niekto pisal).
v ziadnom pripade sa mu nevnucuj, nesmej sa nasilu a necum po nom. mohla by sa steba stat otrava a take nema nik rad.
otazka je nie "ako si ho mam ziskat?" ale "ako si ma on moze ziskat?". chce to viac sebavedomia a komunikacie s nim, ale nie ako koketka, ale ako kamoska, nic viac.
ak sa ma do teba zalubit, tak sa tak stane, v opacnom pripade sa aspon neponizis.
na druhu stranu je mozne, ze sa do zalezitosti 16 rornych vobec nerozumiem, a na strednych skolach prevzali iniciativu dievcata. v tom pripade ako keby som nic nenapisal.
tak toto je pravda..suhlasim s tym...keby bola naozaj tvoja kamaratka nemeisala by sa do tychto tvojich veci ale skor by ti "pomohla" a nie aby ti chcela prebrat chalana...neviem ako ty ale ja o take kamaratstvo nestojim...ale odpoved od STEVCA je superstevec napísal:tak vidis... teraz to beres inak, a ver ze ked budes mat skutocnu kamaratku a budes starsia ziaden chalan ti nevlezie do kamaratsva a ziadna skutocna kamoska ti zas nebude chciet prebrat chalana.
no pockaj..sice spolu nic nemali ale ten chalan a ta jedna baba chceli nieco mat a do toho sa tam dostala kamaratka ktora si bola vedoma ze moze jej znicit sance a laku...predsa ked viem ze kamarat ide po nejakej babe a je to tam obojstranne tak neviem preco by som tu babbu mal zacat balit jaPOiNTER napísal:Dobre som si tipol![]()
Inak vazne neviem o akom preberani tu rozpravate...vsak s tym chalanom nic nemala...Prebrat...je odvodene od slova brat, zobrat...aby ti niekto ale nieco mohol zobrat, najskor to musis mat....to ze jej kamoska vedela ze sa jej paci je ina vec.
-
POiNTER
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Az na to ze si vybral ten chalan...co chcel...muselo mu byt jasne ze ked si raz zacne s jednou uz tazko bude mat nieco s tou druhou...cize vedel do coho ide...Odpor14 napísal:no pockaj..sice spolu nic nemali ale ten chalan a ta jedna baba chceli nieco mat a do toho sa tam dostala kamaratka ktora si bola vedoma ze moze jej znicit sance a laku...predsa ked viem ze kamarat ide po nejakej babe a je to tam obojstranne tak neviem preco by som tu babbu mal zacat balit jamyslis ze by som to kamaratovy spravil? no ak to ona spravila tak si viem predstavit ake "kamaratstvo " tam je...
Nevravim ze ta kamaratka sa zachovala spravne...len vravim ze by som ju za to neodsudzoval...proste stane sa...
ano vybral si chalan ale podla mna ta "kamaratka" sa nemala do nich stsrier mala ich nechat tak ved predsa kamaratovy by som prial stastie vo vztahu a nie sa im tam montovat...POiNTER napísal:Az na to ze si vybral ten chalan...co chcel...muselo mu byt jasne ze ked si raz zacne s jednou uz tazko bude mat nieco s tou druhou...cize vedel do coho ide...
Nevravim ze ta kamaratka sa zachovala spravne...len vravim ze by som ju za to neodsudzoval...proste stane sa...
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Presne tak.... Myslim, ze ak je niekto kamarat tak vedome toto nespravi, ale prave naopak.stevec napísal:este ti poviem jedno: laska je silna a kamaratstvo tiez. Ide tiez o to ze co ti je prednejsie stastie tvojej kamaratky, alebo svoje vlastne. Vies musis chapat silu lasky a aj to ze ona s nim mozno bude stastnejsia ako ty s nim... a potom ak je pre teda kamoska dolezita tak budes chciet jej dobro...
Ale zas som si nefsimol, ci ta jej kamaratka vedela, ze sa jej paci. A je svata pravda, ze ak sa zliali, tak ..
ano ta kamaratka vedela o tom..aspon ja som to tak pochopil...jj nemala to spravit kamaratke nieje o com,,krupica_dnb napísal:Presne tak.... Myslim, ze ak je niekto kamarat tak vedome toto nespravi, ale prave naopak.
Ale zas som si nefsimol, ci ta jej kamaratka vedela, ze sa jej paci. A je svata pravda, ze ak sa zliali, tak ..
hlavne musis byt s tym tvojim kamosom vyborna kamoska, taka ze sa ti moze so vsetkym zdoverit... ver mi ja som si tak tiez nasiel babubellatrix napísal:no
problem je v tom ze nie som prave najkrajsia..
btw: ako mam po nom vystartovat? Na co vy chalani letite?
hmmm... a pokial sa ta tvoja kamoska bozkavala s nim ked bola opita to znamena ze toho svojho frajera nelubi natolko aby mu ostala verna