Ty si to asi nedal. Ona chce zbalit kamarata. A Holubar jej hovori, aby ho opila, chalan bude "povolnejsi", zhovorcivejsi, atd. ...Sagvant napísal:Jasne potom su vsetky krajsie!!!
Kamos?
-
johnny171
Star
- Kontaktovať používateľa:
skus s nim chodit vonku, nie casto....pomaly sa s nim spoznavat.... byt k sebe uprimny, sem tam napis sms-ku, ze pekne sniky a tak =) udrzuj s nim CONTACT, potom bud vzdy otvorena aby zistil aka si, a povedz mu po case co k nemu citis... ale musite uz byt dobry kamarati =)
spytaj sa ho ci mas unho sancu, ci to ma zmysel... a tak
spytaj sa ho ci mas unho sancu, ci to ma zmysel... a tak
Mile Bravicko ... 
Na tvojom mieste sa na to vykaslem, este mas cas na taketo veci, takych chalanov, co sa ti pacia stretavas urcite na kazdom druhom rohu. O tom je puberta. Hlavne si z tej situacie nerob tazku hlavu, v tvojom veku si clovek prezije nejake tie sklamania, prekvapenia, vyplyva to hlavne z rozdielneho sposobu "zitia" ...
Na tvojom mieste sa na to vykaslem, este mas cas na taketo veci, takych chalanov, co sa ti pacia stretavas urcite na kazdom druhom rohu. O tom je puberta. Hlavne si z tej situacie nerob tazku hlavu, v tvojom veku si clovek prezije nejake tie sklamania, prekvapenia, vyplyva to hlavne z rozdielneho sposobu "zitia" ...
-
Blackmoon69
Light Expert
ako mam po nom vystartovat? Na co vy chalani letite?
nejak ho musis sexualne naladit na svoju vlnu...daj mu najavo ze ty si to po com jeho sexualne tuzby tuzia...a ked to bude tak sa uz bat nemusis...bude otravny a pod...a ked sa s nim vyspis na dakej party kde budete obajaopity tak uz budete asi velmi dlho spolu
Re: Kamos?
bellatrix napísal:no takze potrebujem pomoct:
Mam kamosa ktory sa mi paci ( a on vie ze sa mi paci ), minuly tyzden som ho stretla v bare, bola som tam s kamoskou a on sam.. ja som musela odist a na druhy den som sa dozvedela ze oni dvaja sa hned zacali bozkavat.
Ona je moja najlepsia kamoska, a on by bol mozno vselico keby nie jej...
Ona tvrdi ze boli obaja opity a preto sa bozkavali, ze ma uz frajera a nechce sa s nim rozist...
Ale som si ista ze ak sa jej frajer dozvie o tomto, rozidu sa a ona zacne xodit s tym mojim kamosom...
Neviem co s tym mam robit pretoze ona vedela ze sa mi on straaasne paci.
help me
No hlavne si zacni verit a maj viac sebavedomia...zdraveho sebavedomia nezaskodi...priznam sa ze ma dost zaskocilo ze ti toto kamaratka urobila...ked je clovek opity prejde vela vecami a zazije si svoje ale ak je pri vedomi a nie je uplne staty na mol tak u mna alkohol neospravedlnuje...zdalo sa mi to zo strany tvojej kamaratky podrazacke ak vedela ze tebe sa ten chalan paci...
Hlavne sa neboj a ak ti ten chalan stoji za to tak o neho bojuj
Hadam sa nezlaknes dakeho chalana...
-
last_knight
Light Professional