|
|
|
| Výjde to alebo nie? |
| ÁNO |
|
79% |
[ 19 ] |
| NIE |
|
20% |
[ 5 ] |
|
| Celkom hlasov : 24 |
|
| Autor |
Správa |
easton Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 494 Bydlisko: SNV Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2006, 21:37 Predmet: Kandidatúra Slovenska na MS v Hokeji. |
|
|
| Verite ze sa to slovensku podari ,ale su len nase marne nadeje na usporiadanie MS 2011.Ja si myslim ked slovaci vybuduju nejake nove stadiony tak mame velku sancu.Napiste sem svoje nazory na tuto tému. |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6730 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2006, 21:44 Predmet: |
|
|
| myslím že by sme to mohli dostať, veď je to more času. dovtedy sa niečo postaví a mám aj šancu čo som počúval, lebo z kandidátov sme ako jediný (?) boli aj majstrom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6584 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2006, 21:46 Predmet: |
|
|
| Dal som NIE, lebo si myslim, ze pri takomto pomalom rozhodovani, nezhodam v SZLH nebudu schopni dostavat stadiony na to potrebne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
PP132 Medium Expert

Stav:  Založený: 05.03.2006 Príspevky: 109
Zaslal: 17 Máj 2006, 22:17 Predmet: |
|
|
| Ja si myslim ze ano pretoze najtahsie bolo vybudovat prvu arenu a tou bola Steel arena v Kosiciach. Teraz uz bude stat pod tlakom aby v co najkradsiom case vybudoval aj novu halu v Bratislave a potom si myslim ze uz by nemal byt ziadny problem (okrem nedostatku hotelov v mestach kde sa sampionat bude hrat to bude treba tiez vyriesit.) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2238 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2006, 22:20 Predmet: |
|
|
a naco by nam to bolo? vybuduje mrte budov pre tu masu ludi, minu na to mrte penazi, a potom co,... masa ludi odide a vsetko ostane prazdne, nenaplnene, nas cestovny ruch to nevyuzije a ani sa nezdvihne o take precento aby sa to vyuzilo,...
slovensku to netreba, proste je to mala krajina s malymi moznostami |
|
| Návrat hore |
|
 |
PP132 Medium Expert

Stav:  Založený: 05.03.2006 Príspevky: 109
Zaslal: 17 Máj 2006, 22:26 Predmet: |
|
|
| Traktorista napísal: |
a naco by nam to bolo? vybuduje mrte budov pre tu masu ludi, minu na to mrte penazi, a potom co,... masa ludi odide a vsetko ostane prazdne, nenaplnene, nas cestovny ruch to nevyuzije a ani sa nezdvihne o take precento aby sa to vyuzilo,...
slovensku to netreba, proste je to mala krajina s malymi moznostami |
No ale to je jedna z podmienok ze musime mat dostatok ubytovacich priestorov pre urcity pocet ludi ktorych prichod sa ocakava na MS.
To si uz musime vybrat ci vazne chceme tie MS a ked hej tak ako to urobit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
profik Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 377
Zaslal: 18 Máj 2006, 7:29 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| myslím že by sme to mohli dostať, veď je to more času. dovtedy sa niečo postaví a mám aj šancu čo som počúval, lebo z kandidátov sme ako jediný (?) boli aj majstrom. |
nie sme jediny s nami kandiduje aj svedsko ,ale dal som ano lebo svedi este len "nedavno" mali majstrovstva takze mohli by sme vyhrat.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|