Kapacita mozgu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

ades napísal:bolek a spol: 190 ma kasparov a newton :)
no pochopim ako ho zmerali kasparovovi ale dokazes mi vysvetlit ako ho zmerali newtonovi? Vstal z mrtvych?
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

vymazane
kali520
Darca
Darca

Re: Kapacita mozgu

Príspevok od používateľa kali520 »

tomek00 napísal:vsade na internete sa pise ze clovek vyuziva len chabych 3-5 percent z mozgovej kapacity..
myslite si ze by niekto mohol vyuzivat sto percent?
co vsetko by musel vediet?
myslite ze niekto taky sa na svete najde? :idea:
ak tu taka tema je tak sry, ale napadlo ma to kedze sa ucim na matury, ze ako to vlastne je :)
Pravdepodobne by sme dokazali ovladat ostatne organy v tele ktore su mozgom riadene vlastne automaticky ako su zaludok, srdce, a ine organy. Zrejme by sme dokazali utlmovat a ovladat bolest, mali by sme urcite formy telepatickych vlasnosti, a vyvynul by sa 6 alebo az 7 zmysel.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

zvonenie33 napísal:no pochopim ako ho zmerali kasparovovi ale dokazes mi vysvetlit ako ho zmerali newtonovi? Vstal z mrtvych?
co ja viem? keby som to meral ja tak ti poviem... som to iba cital. zjavne si na opacnej strane stupnice ked si to nepochopil
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

kali520 napísal:Pravdepodobne by sme dokazali ovladat ostatne organy v tele ktore su mozgom riadene vlastne automaticky ako su zaludok, srdce, a ine organy.
neviem neviem, ale ak si dobre pamatam z hodin biologie, tak vnutorne organy ako zaludok a srdce su riadene z miechy, takze ich nemozes ovladat silou vole ani keby si sa na hlavu postavil :idea:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Mek napísal:neviem neviem, ale ak si dobre pamatam z hodin biologie, tak vnutorne organy ako zaludok a srdce su riadene z miechy, takze ich nemozes ovladat silou vole ani keby si sa na hlavu postavil :idea:
Miecha ale tiez patry do nervovej sustavi ak sa nemylim, takze by si bol schopny riadit aj ju.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Mek napísal:neviem neviem, ale ak si dobre pamatam z hodin biologie, tak vnutorne organy ako zaludok a srdce su riadene z miechy, takze ich nemozes ovladat silou vole ani keby si sa na hlavu postavil :idea:
a zaludok a vobec traviaca sustava su riadene viac svojim vlastnym tzv. enterogastrickym nervovym systemom, ktory ma nad nimi vacsiu moc ako autonomny NS, ktory ste tu spominali. btw ANS nie je v mieche, su to ganglia pozdlz chrbtice ludovo povedane
Napísať odpoveď