|
| Autor |
Správa |
ZitePunkom Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 1119 Bydlisko: Seru na Vás,já jdu domů.. Karma: 
|
Zaslal: 02 Aug 2008, 0:42 Predmet: Karel Kryl |
|
|
Čo si myslíte o tomto spevákovi?.. O jeho aktivitách počas okupácie?.. O jeho skladbách?..
len tak v skratke pre tých, ktorí nemajú ani šajnu.. http://sk.wikipedia.org/wiki/Karel_Kryl
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Petoo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 540 Bydlisko: www.exchangeusa.sk Karma: 
|
Zaslal: 02 Aug 2008, 5:47 Predmet: |
|
|
hmm, nvm ci by som ho nazval spevák ale to je jedno.
jeho piesne maju myslienku a nieco do seba, pocuvam ich casto a rad. povazujem ho za jednu z mala osob, ktore osobne uznavam.
neviem co viac dodat
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mehmed Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.01.2008 Príspevky: 100 Bydlisko: Perla (BB) Karma: 
|
Zaslal: 02 Aug 2008, 9:18 Predmet: |
|
|
ja som počúval jeho pesničky už ako decko. to, čo robil, o čom spieval bolo dosť odvážne vtedy a keby nebol býval taký populárny, tak by ho isto komouši odstránili.
jeho hudba je dosť kvalitná, ktovie, či vlastne tí ľudia, čo žerú landu vôbec vedia, kto je autor morituri te salutant...
v každom prípade ho žeriem.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Jelko4 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2008 Príspevky: 613 Bydlisko: TT Karma: 
|
Zaslal: 02 Aug 2008, 10:23 Predmet: |
|
|
Jasne ze to kazdy vie kto je utorom tej pesnicky pretoze v original verzii ma na zaciatku prihovor kde mu za vsetko dakuje
|
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2703 Bydlisko: Long dick of the law Karma: 
|
Zaslal: 02 Aug 2008, 12:25 Predmet: |
|
|
| len skoda ze dnesne veci(pesnickami by som ich nenazval) nemaju ziadnu hlbsiu myslienku.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
konyk87 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2007 Príspevky: 854
Zaslal: 02 Aug 2008, 12:28 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
| len skoda ze dnesne veci(pesnickami by som ich nenazval) nemaju ziadnu hlbsiu myslienku. |
dnesne? pokial viem, tak Kryl je uz 14 rokov mrtvy...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Jake44 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.02.2008 Príspevky: 76
Zaslal: 02 Aug 2008, 12:59 Predmet: |
|
|
| Ved on nemyslel dnesne veci od Kryla...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Petoo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 540 Bydlisko: www.exchangeusa.sk Karma: 
|
Zaslal: 02 Aug 2008, 13:50 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
| len skoda ze dnesne veci(pesnickami by som ich nenazval) nemaju ziadnu hlbsiu myslienku. |
jj... ale tak vzdy sa najdu aj vynimky.. podla mna medzi ne patri daniel landa..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2262 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
P41NK1LL3R Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2008 Príspevky: 429 Bydlisko: TS/BA Karma: 
|
Zaslal: 03 Aug 2008, 16:00 Predmet: |
|
|
Karel Kryl bol výborný pesničkár, jeho texty majú hlbokú myšlienku a svoj význam nestrácajú ani v dnešnej dobe (a to nielen v súvislosti s obzretím sa za minulosťou...)...
Moja najobľúbenejšia pieseň od neho je "Bratříčku, zavírej vrátka" ...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 768 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 03 Aug 2008, 17:48 Predmet: |
|
|
ked som bol mensi tak som to velmi rad pocuval...aj teraz ked sa k tomuto autorovi dostanem vlemi rad si vypocujem, dobre sa pocuva...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremy Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2006 Príspevky: 670 Bydlisko: Pažravá Karma: 
|
Zaslal: 04 Aug 2008, 6:25 Predmet: |
|
|
kryl to je proste spievajuci basnik, jeho texty su o niecom, jeho hlas ma charizmu...
Je iba mallo ludi co si mozu povedat Som dobry chlap a kryl si ot povedat moze.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
twardykamen Medium Expert

Stav:  Založený: 02.10.2005 Príspevky: 97
Zaslal: 04 Aug 2008, 18:41 Predmet: |
|
|
| Jeremy napísal: |
kryl to je proste spievajuci basnik, jeho texty su o niecom, jeho hlas ma charizmu...
Je iba mallo ludi co si mozu povedat Som dobry chlap a kryl si ot povedat moze. |
pre info uz nezije..
mam rad viac jeho pesniciek ale nie vsetky..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
zvonenie33 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 511 Bydlisko: Neser tigra kym nesmrdi. Karma: 
|
Zaslal: 04 Aug 2008, 19:35 Predmet: |
|
|
| mehmed napísal: |
ja som počúval jeho pesničky už ako decko. to, čo robil, o čom spieval bolo dosť odvážne vtedy a keby nebol býval taký populárny, tak by ho isto komouši odstránili.
jeho hudba je dosť kvalitná, ktovie, či vlastne tí ľudia, čo žerú landu vôbec vedia, kto je autor morituri te salutant...
v každom prípade ho žeriem. |
morituri te salutant vyslo na albume Večer s písni Karla Kryla pro Český národ
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremy Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2006 Príspevky: 670 Bydlisko: Pažravá Karma: 
|
Zaslal: 04 Aug 2008, 22:36 Predmet: |
|
|
| twardykamen napísal: |
pre info uz nezije..
mam rad viac jeho pesniciek ale nie vsetky.. |
nie vazne to som nevedel do certa a ja som sa tesil na jeho koncerty... lebo ho vobec nepoznam... do kelu teraz si ma sklamal
//
sry asi si nespoznal ironiiu a sarkazmus...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|