Karma s popisom
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
uz vidim ako by to dopadlo.... nieco ako:fikotek napísal:Hojko a neslo by udelat neco v tom smyslu ze se karma neodesle pokud do ni nenapises uvedeny pocet znaku. Nevim treba pokud nenapises vetu ktrera nebude mit napr 50 znaku tak se ta karma proste neodesle. "Nemuselo by to byt rovnou 100. Zkuste nad tim pouvazovat.
Kód: Vybrať všetko
hg klhjl fdkhg hgfkjhsgk jhguioy oiuyst utrasid pbvi asuyvgíiasdyg-
fikotek
King
Alespon by se lidi naucili psat souvisle vety a ne jen lol, omfg, atd.. a jak sem psal nemuselo by to byt 100 znaku ale treba jen 30 .. proste neco primereneho jedne vete nebo co ja vim. tak zkuste neco vymyslet.pryja napísal:Tak to ked chcem poslat niekomu karmu len s obycajnym dakujem, alebo napr. lol za dobry vtip alebo obrazok, tak by som to musela napisat 50mi znakmi? No neviem.
ale s tim
ma pravdu ale zase by se to mohlo nahlasit a uzivatel by byl potretan.ahsgdf asfjd sadfjklndsf sdjfksadn
Nemohlo - zbytocnost.fikotek napísal:ma pravdu ale zase by se to mohlo nahlasit a uzivatel by byl potretan.
Kedy sa uz niektori uzivatelia uvedomia??? Forum nie je o karme, ale o diskusii. Karma tu nie je vobec dolezita. Alebo si niekto chce zvysovat, i ked len virtualne, svoje ego neakym zelenym polickom??? Prestante uz vymyslat hluposti.
-
fikotek
King
Ale my diskutujeme pokud sis toho jeste nevsimlkinjeril napísal:Nemohlo - zbytocnost.
Kedy sa uz niektori uzivatelia uvedomia??? Forum nie je o karme, ale o diskusii. Karma tu nie je vobec dolezita. Alebo si niekto chce zvysovat, i ked len virtualne, svoje ego neakym zelenym polickom??? Prestante uz vymyslat hluposti.
-
Te-wei
Medium Professional
Ak ti nebudem chcieť napísať inteligentný popis ku karme tak ti ho nenapíšem a môžeš maž obmedzenia a stanovy neviem aké,,,nedonutiš ma a ani nikoho iného,,,Kto sám nechcefikotek napísal:Ale my diskutujeme pokud sis toho jeste nevsimldiskutujeme o tom jak bysme mohli jeste vysperkovat karmu a naucit nektere uzivatele psat souvisle vety a ne jen lol, omg, imho a tak dale. Ale to je jedno. Kinjeril uz to zamitl takze panove a damy a vsichni kteri navtivili tuto temu. Nic takoveho se konat nebude. Pokus to byl hezky .. tak nekdy priste.
-
fikotek
King
Tak tohle je pro toho pitomce co mi za tohle dal K-chod uz do pi*e s tvojimi napadmi. tu mas 73 znakov, dufam,ze ta potesili
Tady de o podstatu ty hlupacku jestli si to nepochopil tak si to precti aspon 2x a snad na to prijdes. Ja sem dal namet na diskuzi. Byla to mozna kravina ale treba z toho mohl vyjit aspon nejaky napdad. Ty si udelal velke kulove tak se do to neser ty srabe ani se nepodpises. Je mi te kazdopadne lito.
-
cORP.
Addict
no neviem neviem ale ja som sa na tej hlaske dost brutalne pobavilfikotek napísal:Tak tohle je pro toho pitomce co mi za tohle dal K-
Tady de o podstatu ty hlupacku jestli si to nepochopil tak si to precti aspon 2x a snad na to prijdes. Ja sem dal namet na diskuzi. Byla to mozna kravina ale treba z toho mohl vyjit aspon nejaky napdad. Ty si udelal velke kulove tak se do to neser ty srabe ani se nepodpises. Je mi te kazdopadne lito.
-
fikotek
King
Nebavipe3x napísal:Ze vas to bavi stale riesit tu hlupu karmu
Tady proste clovek nemuze vyjadrit ani svuj napad. Bez toho aby ho nekdo urazil.
-
Shark NX
Addict
fikotek ty mas nejaky syndrom debility?? Dojdes na forum hned tu mas 50 navrhov, zmien, staznosti, inovacii.
Bavi ta to ... Hreje ta na srdci to ze sa snazis zamestnat vedenie??
Toto forum je spravene bezchybne a nic tu netreba menit.
To ze budes vediet ze kto presne z 22950 uzivatelov ta nema v laske ta zmeni?? Nie len budes oxidovat cez SS.
A hlavne netvrd ze mas Karmu u riti ked musis upozornit na Kazdu
v kazdom prispevku.
Bavi ta to ... Hreje ta na srdci to ze sa snazis zamestnat vedenie??
Toto forum je spravene bezchybne a nic tu netreba menit.
To ze budes vediet ze kto presne z 22950 uzivatelov ta nema v laske ta zmeni?? Nie len budes oxidovat cez SS.
A hlavne netvrd ze mas Karmu u riti ked musis upozornit na Kazdu
-
fikotek
King
Mam pocit ze sindrom debility mas tak ty 
Shark NX Pane boze, ty si myslim taky dobry trubec. Ja sem dal proste namet na diskuzi. To jestli dam jeden nebo 50 zalezi jen na me. To jestli z nich bude 5 bude v poho a zbytek bude stat za velke kulove je vec vedeni. Ja jen dam namet na diskuzi a treba se toho mojeho napadu nekdo chytne trosku ho pozmeni a mame novou vychytavku. Tak se do me moc nenavazej. A jak pise pe3x vzdycky je co vylepsovat.
ty hlupacku to byl jen navrh napad. Nekdo tady nepochopil co znamena slovo napad navrh. Ja te nechci urazet pac je to zbytecne a stejne by si to nemusel pochopit. Nekdy mam pocit ze se tu fakt bavim s debilama.
Shark NX Pane boze, ty si myslim taky dobry trubec. Ja sem dal proste namet na diskuzi. To jestli dam jeden nebo 50 zalezi jen na me. To jestli z nich bude 5 bude v poho a zbytek bude stat za velke kulove je vec vedeni. Ja jen dam namet na diskuzi a treba se toho mojeho napadu nekdo chytne trosku ho pozmeni a mame novou vychytavku. Tak se do me moc nenavazej. A jak pise pe3x vzdycky je co vylepsovat.
Jejda dalsi Retardtu mas slusne - a ups, dufam ze budem mat viac ako 50 znakov, lebo ma potrestaju dufam ze sa ti bude chciet takeho spravy citat
-
Royalflush
Guru wannabe