katody
Re: katody
zasvieti. pred vysokosvietive LED. neon sa moze skryt. len nie tak rovnomerne. alebo si spravis z kuska plexiskla, listy na kable alebo hoc coho "svetlovod". a mas doma kolotoc
ta ked myuslite tak skuste nieco poradit
alebo navrhnut nejaky plosak alebo take daco
alebo navrhnut nejaky plosak alebo take daco
schem je na internete tona. staci pouzit google a zadat farebna hudba. popripade sa da objednat i stavebnica. myslim ze www.avelmak.sk taku ma
Nechaj, niečo ti pozriem. Uvidím či mám doma kuprexid a súčiastky. Navrhnem niečo no neviem či najdem tú schému čo chcem.
//autoeditácia príspevku (06 Mar 2010, 21:14)
Nasiel som takúto srandičku http://svetelektro.com/clanky/farebna-hudba-305.html
Bliká to takto
//autoeditácia príspevku (06 Mar 2010, 21:14)
Nasiel som takúto srandičku http://svetelektro.com/clanky/farebna-hudba-305.html
Bliká to takto
akoze sry ale neviem ci sa rozumies nieco do toho 
to je to co som ti na zaciatku hovoril ze nechcem len na IO su spojene dve nozky a preto to neblika cele ale iba par diod sa tam posuva
a ja chcem cely pc vysvietit nechapete?
a chcem aby cely blikal do hudby.
modra farba a aby to naraz blikalo
a nie aby nejak sa menila pozicia svietiach diod
to je to co som ti na zaciatku hovoril ze nechcem len na IO su spojene dve nozky a preto to neblika cele ale iba par diod sa tam posuva
a ja chcem cely pc vysvietit nechapete?
modra farba a aby to naraz blikalo
sak o tom je farebna hudba
-
lacolino12
Novice
Ces to takto: tak mi napis...
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
On chce nieco taketo :
Niekde som to videl aj e-shope, bud to islo cez zabudovany mikrofon, alebo sa tam dal pripojit vstup zo zvukovky sa mi zda. A na vystup sa uz len napojil invertor a z neho do katody.
Nemozem to najst !!
Uz ma predbehli
s videjkom.
Niekde som to videl aj e-shope, bud to islo cez zabudovany mikrofon, alebo sa tam dal pripojit vstup zo zvukovky sa mi zda. A na vystup sa uz len napojil invertor a z neho do katody.
Nemozem to najst !!
Uz ma predbehli