No bolo, ale k comu by ti to bolo? Pokial nemas dobru linku, tak ani data si nemozes zalohovatfrederick123 napísal: to by som bral, lebo ja mám na centrum.cz a na gmaile. A mať 2x 1GB by bolo fajne
Kde si zalozit e-mail - pomoc
-
krajcuch
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
nie zoznam
len si nedavaj na zozname, velmi casto je tam nejaka porucha blbne to ...
ja si idem da gmail len cakam na daku pozvanku 
zoznam nie!!!
Mám na zozname, ale fakt veľmi často hlási chybu! A Firefox s ním nechce spolupracovať. Uvažujem nad atlasom.sk. Má niekto skúsenosť?
-
DarthVader
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
už dávno nik nepísal k tejto téme, ale nechcem zakladať nič nové (už som sem raz písal), tak dúfam, že niekto poradí.
mail na zoznam.sk sa trocha zlepšil, ale mám tam celé meno a osobné údaje, tak by som chcel niečo anonimnejšie. trošku som hľadal, a oslovil ma atlas, centrum.sk, tiež seznam.cz a centrum.cz.
môžu nastať nejaké problémy ak si založím český mail? alebo mám uprednostniť slovenské maily, aj ked majú o veľa menšiu kapacitu? je to jedno, alebo mám ešte počkať a hľadať dalej?
dik za radu
mail na zoznam.sk sa trocha zlepšil, ale mám tam celé meno a osobné údaje, tak by som chcel niečo anonimnejšie. trošku som hľadal, a oslovil ma atlas, centrum.sk, tiež seznam.cz a centrum.cz.
môžu nastať nejaké problémy ak si založím český mail? alebo mám uprednostniť slovenské maily, aj ked majú o veľa menšiu kapacitu? je to jedno, alebo mám ešte počkať a hľadať dalej?
dik za radu