Stav: Založený: 17.12.2004 Príspevky: 1472 Bydlisko: to neni treba Karma:
Zaslal: 23 Apr 2006, 19:58 Predmet:
No punk´s ... Punk ako taky "klasika" moc nie,ja som skorej na S8-punk (alebo neo-punk) to su moje sRdCoVkY (Sum41 je jedna z najlepsich,nasledovany Blinkom 182,Good Charlotte a ine)
Sum´s forevA
No punk´s ... Punk ako taky "klasika" moc nie,ja som skorej na S8-punk (alebo neo-punk) to su moje sRdCoVkY (Sum41 je jedna z najlepsich,nasledovany Blinkom 182,Good Charlotte a ine)
Sum´s forevA
Pohlavie: Stav: Založený: 12.04.2006 Príspevky: 437 Bydlisko: Garden of Eden Karma:
Zaslal: 23 Apr 2006, 20:14 Predmet:
Sp1d3Rm4N_2 napísal:
Sum41 je jedna z najlepsich,nasledovany Blinkom 182,Good Charlotte a ine Sum´s forevA
no neviem ci Sum41 je nejaky neopunk, skor by som povedal, ze to je volaky hnusny nevimco (metal) s rapom... dosrali sa (ale boli dobri)
blinkovia su dobri, ale k punku by som ich neradil (aspon ja) > vsetci su z nich dostati kvoli stylu, jak sa obliekaju a tak... ale v pohode
toto ma ale dostalo, ze GC je volaky neopunk > ak gc ma nieco spolocne s punkom, tak Spearsova spieva metal... (v com ti tak pripadaju) > to je obycajny pop s tvrdim vyzorom
Pohlavie: Stav: Založený: 12.04.2006 Príspevky: 437 Bydlisko: Garden of Eden Karma:
Zaslal: 23 Apr 2006, 20:33 Predmet:
Sp1d3Rm4N_2 napísal:
Vitusko: Cooo ze rap co ti je*e No dobre ok... Ziadny rap tam neni no
Ale no, a ten klip Sum41 s Ludacrisom bolo co? ahaa, lebo Ludacris je punkac, ze ?
a good charlotte ? kde tam mas aspon kusok skejtpanku ? no ja neviem...
Pohlavie: Stav: Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1499 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma:
Zaslal: 03 Máj 2006, 15:44 Predmet:
stavime sa ze nebudes? ale fakt len riadne primitivny clovek moze zalozit takuto temu
punk som pocuval ked som mal tak 10-11 a odvtedy sa mi tato hudba vrcholne hnusi... neviem to opista inak akoze ta hudba posobi spinavo
Akoze ked chces pocut co je to punk tak si pusti trebars Adicts,Vibrators,PNH,Casualties,Sex Pistols,Ramones,Dead Boys a podobne A na taketo "televizne" nove odrody pun ku- sracky sa vybodni
stavime sa ze nebudes? ale fakt len riadne primitivny clovek moze zalozit takuto temu
punk som pocuval ked som mal tak 10-11 a odvtedy sa mi tato hudba vrcholne hnusi... neviem to opista inak akoze ta hudba posobi spinavo
Ked si mal 10-11 uričte si nepoznal riadny punk...A to že pôsobí špinavo je úplna blbosť. Si vypočuj Adicts napriklad a uvidíš
Poviem vám toľko... som rád, že som z toho "vyrástol"... A ono to ťažko budete vysvetlovať niekomu, že to nie je to pravé, keď práve prežíva svoje "punkové obdobie"...
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre