|
| Autor |
Správa |
pinco King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2005 Príspevky: 1752 Bydlisko: 'Scuse me while I kiss th Karma: 
|
Zaslal: 30 Jan 2007, 0:35 Predmet: |
|
|
| a najhoršie je, že mňa takéto stavy chytia, keď ležím a chystám sa zaspať, potom nad celým zmyslom života uvažujem a nedokážem zaspať. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo02 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 1067
Zaslal: 30 Jan 2007, 7:37 Predmet: |
|
|
V takychto stavoch si pomyslim-Nikdy nie je tak zle,aby nemohlo byt horsie...A ma to fakt prejde  |
|
| Návrat hore |
|
 |
peterkozel Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.06.2006 Príspevky: 844 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 30 Jan 2007, 10:29 Predmet: |
|
|
| pinco napísal: |
| a najhoršie je, že mňa takéto stavy chytia, keď ležím a chystám sa zaspať, potom nad celým zmyslom života uvažujem a nedokážem zaspať. |
tak toto poznaam, trva to niekolko hodin az kym ma to neunavy a potom tma |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grosay VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 449 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 30 Jan 2007, 11:22 Predmet: |
|
|
vy mate problemy... Nebavi vas zivot? A PRECO? Ved ste mladi, je tu tolko moznosti! Ok, ked budete mat 75 rokov, vsetci vasi blizki zomru a deti sa na vas vykaslu, tak hej. Ale teraz? Tak spravte nieco, co vas zabavi! Ked nic ine, tak zacnite vyhadzovat sacky s vodou von oknom Alebo si najdite priatelku. Neviem si predstavit, ako moze cloveka, ktory ma milujucu a milovanu priatelku, nebavit zivot. |
|
| Návrat hore |
|
 |
afa Expert

Stav:  Založený: 09.04.2006 Príspevky: 160
Zaslal: 30 Jan 2007, 12:05 Predmet: |
|
|
| aj ja mam tiez podobny problem zacnem rozmyslat a potom rozmyslam som podrazdeny smutny a vselico ine rozmyslam co bude tedy a tedy |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2644 Bydlisko: Long dick of the law Karma: 
|
Zaslal: 30 Jan 2007, 12:08 Predmet: |
|
|
nj, nezeby som mal dakoho v rodine choreho na raka, ale zdravi niesu a ani nebudu. ale co uz. dnes som spravil skusku takze sa peekne opijem.
ked mam pocit ze pri vsetkych tych starostiach ludia prestavaju zit a len prezivaju zo dna na den a mna to nebavi a ani sami to nepaci.
nieje to mozno ani o depresiach ale o tom ako by som zil v skafandri. taky divny pocit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
barbie Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.08.2006 Príspevky: 224 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 30 Jan 2007, 14:39 Predmet: |
|
|
| mne sa to tiez stava , ked som v skole tak som ako matoha doma sa s nikym nebavim ked lezim v posteli nie som schopna zaspat napadaju ma dost blbe veci jedine co mi pomaha su sluchatka v usiach po hodine pocuvania hudby zapim a dalsi den bude bud presne taky ako tento alebo budem normalne zit |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 30 Jan 2007, 15:26 Predmet: |
|
|
obvolam kamaratov ci nejdu von... potom sa ide na capovanu kofolu hodit rec, to ma vie nastartovat a zaroven mi zlepsit naladu, proste pohodka.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
gregor20 Amateur

Stav:  Založený: 27.12.2006 Príspevky: 17
Zaslal: 30 Jan 2007, 15:29 Predmet: |
|
|
| Shark NX napísal: |
Zelovoc aj mne sa to niekedy stava ...sadnem za PC pokecam cez Chat ... popcuvam Dobru Hudbu ako napr Counting Crows - Colorblind
Daj Si to do vyhladavaca na YOUTUBE ...uvidis co to je .... je to proste song ktory ma proste ukludni a uvolni ...
http://www.youtube.com/watch?v=P2iCYU1xDnY ... tu ju mas |
mna taketo pesnicky skor este viac odpalia... ja si skor zapnem nieco rychle a vesele, ma to trocha nastartuje, aj ked potom som zase tam, kde predtym... |
|
| Návrat hore |
|
 |
jjj King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.09.2004 Príspevky: 1859 Bydlisko: kade tade Karma: 
|
Zaslal: 30 Jan 2007, 15:29 Predmet: |
|
|
| pinco napísal: |
tabletky na spanie to vyriesia  |
|
| Návrat hore |
|
 |
peterkozel Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.06.2006 Príspevky: 844 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 30 Jan 2007, 17:26 Predmet: |
|
|
| jjj napísal: |
tabletky na spanie to vyriesia  |
ano a su aj pekne navykove |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzuzu Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2006 Príspevky: 212 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 30 Jan 2007, 17:32 Predmet: |
|
|
kto tieto stavy nepozna? Myslim ze ich pozna kazdy...
Ja ich mavam dost casto a riesim to tak ze idem von pustim MP3 player a pocuvam Tinu (bud sa idem poprechadzat do mesta alebo idem na moje miesto kam ludia nechodia abo vezmem psa a idem s nou do lesa) a este jedna vec mi pomaha ked zbadam tie chudatka postihnute deti (maju blizko nas denne centrum) a vtedy si poviem boze ved si stastna co sa trapis nad hlupostami... Kebyze nevies chodit alebo nemas ruky tak si povies co keby... A mne sa prave deje to co keby tak co vlastne riesim???
A hned som v pohode  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2005 Príspevky: 1993 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 30 Jan 2007, 17:41 Predmet: |
|
|
Sa mi dost casto stava, ze mam takuto naladu. Pomaha mi hudba (trance) a tak sa to pomaly vytraca. No a ked si pomyslim, ze som na tom mohol byt ovela horsie a ze mam tu cest patrit medzi urcite percento ludi sveta, co su (relativne) zdravi a maju kompletnu rodinu, tak mi je hned lepsie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vigor Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2006 Príspevky: 895 Bydlisko: Paradise City (Trnava) Karma: 
|
Zaslal: 30 Jan 2007, 18:25 Predmet: |
|
|
No tieto stavy mam aj ja, asi kazdy. Vtedy zacnem uvazovat o zivote, aky ma zmysel, co chcem v zivote dosiahnut, s tym suvisiaca otazka ci to dokazem, ci sa v zivote uplatnim a tak. Popremyslam o vztahoch s ludmi a podobne...
A ako to riesim? No ako uz daktori pisali hudbou, no nie zrovna nejakou veselou. Ja si pustim taky dobry atmosferic funeral doom metal...dost ludom to naladu este zhorsi no neviem preco mne to dost pomaha . |
|
| Návrat hore |
|
 |
M4jk1:-) Star

Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 511 Bydlisko: Ved, ja som tvoj sused. Karma: 
|
Zaslal: 30 Jan 2007, 18:30 Predmet: |
|
|
| okonenipica napísal: |
To ja ked mam taketo depresie, tak idem medzi kamaratov, alebo aspon medzi niakych ludi s ktorimi si mam co povedat, aby sa mysel sustredila na nieco ine...
A aby som sa doplnil, ako uz vsetci pisete, tak ja mam taketo stavy kazdy den, minimalne 4 hodiny, kedy som uplne na dne. A v tedy mi hovorte co robit...
//edit//
edit2: niekedy pomaha aj www.badgerbadgerbadger.com |
okonenipica fest dobra muzika to je som to pocuval 10 minut a proste super, nemas nahodou tu pesnicku alebo kde by sa to dalo stiahnut? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|