|
|
|
| Autor |
Správa |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2665 Bydlisko: Long dick of the law Karma: 
|
Zaslal: 29 Jan 2007, 21:13 Predmet: ked vas prestava bavit zivot |
|
|
| nemate niekedy taketo stavy? co vtedy robite so sebou? ja akurat tak vyjdem do mesta co to popit a potom mozem znova fungovat ale akosi teraz nato nieje cas, peniaze a ani chut. nieje to ani o konickoch, skor o tom ze nemam na nic chut, take mensie manio-depresivne stavy. poznate to? |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2936 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 29 Jan 2007, 21:21 Predmet: |
|
|
Zelovoc, toto pozná každý.
Vieš čo je v tom našom stereotype dôležité? Mať dôvod ráno vstať. Ver mi, teraz som bol mesiac doma s chrípkou. Myslel som že si to hodím. Ale nie, jednoducho ak nemáš niečo čomu by si sa mohol venovať - škola, práca, deti, začneš stagnovať a tvoja psychika ide dole vodou. Človek vždy niečo robiť musí, potrebuješ mať pocit sebarealizácie, inak sa zblázniš.
Dúfam že aspoň okrajovo som sa strafil.
Jo ale ak máš takéto stavy aj napriek tomu že čas máš vyplnený, tak je čas buď vypnúť, alebo skúsiť niečo čo si ešte neskúsil. Čo ja viem, choď na kolky, pozvi dievča do divadla, choď s kamarátmi na výlet, vypadni z mesta. Potrebuješ niečo nové nad čím by si mohol rozmýšľať. A na také stavy rýchlo zabudneš
Alebo si fajne zasexuj a bude  |
|
| Návrat hore |
|
 |
okonenipica Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1091 Bydlisko: Homeforum.sk Karma: 
|
Zaslal: 29 Jan 2007, 21:23 Predmet: |
|
|
To ja ked mam taketo depresie, tak idem medzi kamaratov, alebo aspon medzi niakych ludi s ktorimi si mam co povedat, aby sa mysel sustredila na nieco ine...
A aby som sa doplnil, ako uz vsetci pisete, tak ja mam taketo stavy kazdy den, minimalne 4 hodiny, kedy som uplne na dne. A v tedy mi hovorte co robit...
//edit//
edit2: niekedy pomaha aj www.badgerbadgerbadger.com |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2665 Bydlisko: Long dick of the law Karma: 
|
Zaslal: 29 Jan 2007, 21:26 Predmet: |
|
|
| ide o to ze obcas ale pravidelne mavam stavy ked ma jednoducho nic nebavi, nic nechcem atd a inokedy zase mi je uplne super a prekypujem energiou. ale to az tak casto nieje. |
|
| Návrat hore |
|
 |
magnum Light Star

Stav:  Založený: 08.10.2005 Príspevky: 271
Zaslal: 29 Jan 2007, 21:33 Predmet: |
|
|
| poznam to a stava sa mi to dost často napr tento piatok a sobotu som sa skoro zosypal citil som sa asi najhoršie v živote a sobotu večer som sa pozbieral a povedal si že sa nemožem takto spravat ked už mi na sebe moc nezaleži tak aspon k ostatnym by som sa mal spravat normalne a to mi pomohlo lebo den pred tym som bol s kamošmi von ale jediny som nič nepil lebo som nechcel s nikym som sa nebavil a odyšiel som sam domou asi tak a potom som si uvedomil že takto sa chvat nemožem a preto som to zmenil a pomohlo to teda aspon zatial mna to ešte chyti |
|
| Návrat hore |
|
 |
5-ula Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 292
Zaslal: 29 Jan 2007, 21:39 Predmet: |
|
|
| hmmm poznam to velmi dobre..vtedy nerobim nic..alebo si poplacem a je lepsie |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 2066 Bydlisko: PL-Waw>SK-Ba>CZ-Prg Karma: 
|
Zaslal: 29 Jan 2007, 21:51 Predmet: |
|
|
Zelovoc aj mne sa to niekedy stava ...sadnem za PC pokecam cez Chat ... popcuvam Dobru Hudbu ako napr Counting Crows - Colorblind
Daj Si to do vyhladavaca na YOUTUBE ...uvidis co to je .... je to proste song ktory ma proste ukludni a uvolni ...
http://www.youtube.com/watch?v=P2iCYU1xDnY ... tu ju mas |
|
| Návrat hore |
|
 |
last_knight Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.11.2005 Príspevky: 757 Bydlisko: okres Br, este PO a SVK Karma: 
|
Zaslal: 29 Jan 2007, 21:52 Predmet: |
|
|
take stavy mam takmer kazdy mesiac.
vacsinou si dam cokoladu, alebo udieram do vreca, alebo hram cs a zabijam vsetko co sa hybe a potom to z nicoho nic zmyzne |
|
| Návrat hore |
|
 |
barcica Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2006 Príspevky: 214
Zaslal: 29 Jan 2007, 22:04 Predmet: |
|
|
tak toto poznam...vtedy vacsinou zalezem do postele a poplacem si a ono to prejde .. ..lebo si spomenem ze su aj nejake veci pre ktore stoji za to zit ...ale niekedy som na tom vazne zle..to hlavne ked mam kramy vtedy som dost citliva  |
|
| Návrat hore |
|
 |
TomAss Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.11.2005 Príspevky: 1335 Bydlisko: BraTiSlaVa Karma: 
|
Zaslal: 29 Jan 2007, 22:28 Predmet: |
|
|
mavam to aj ja v poslednej dobe castejsie a castejsie prave som mal take predvcera...strasne sa zosypem s toho niekedy...myslim ze to je touto dobov a tym co sa deje okolo nas...zato ze sa to deje kazdemu to nemusi byt normalne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3639 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 29 Jan 2007, 22:39 Predmet: |
|
|
Poznam...maval som / stale mam taketo stavy. Kedysi som ich nevedekl kontrolovat, no teraz ked uz som si na ne zvykol, tka je dobre. Viem co od toho mam cakat. Ked ma chyti takato manio-depresivna* nalada, tak sadnem pred ICQ, kde mam este jednu vzdy spriaznenu a prevazne deprimovanu dusu, pustim si rannu tvorbu Nicka Cavea a spolu sa cvachtame v bahne depresie...ach...citovy masochizmus ma nieco do seba...
Pocuj, pokial sa tomu chces vyhnut, hlavne privelmi nerozmyslaj o hlbsej podstate veci a hlavne sa neanalyzuj!! To je najhorsie co mozes urobit... nakolko psychoanalyzou sa lahko mozes eset vacsmi v depresii, alebo ako to nazyvas ty, utopit....a to nechces...
*: Pocujte ludia mozete mi niekto na SS poslat definiciu, popripade dake linky o manio-depresivnom syndrome??? dikiii  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2429 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 29 Jan 2007, 22:42 Predmet: |
|
|
myslim ze to mava kazdy.neviem preco.imo je tu sucast psychiky kazdeho cloveka.neda sa s tym nic robit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1513 Bydlisko: Praha/BB Karma: 
|
Zaslal: 29 Jan 2007, 23:36 Predmet: |
|
|
ja ked chytim takyto typ nalady tak si vacsinou zoberem do hlavy nejaku vec a tu sa snazim robit specialne dobre aby som mal taky fajn pocit ze kvoli niecomu som predsa nenahraditelny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 936 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 29 Jan 2007, 23:41 Predmet: |
|
|
| No ja som toto mal aSI POL ROKA, PROSTE žIADNE SMEROVANIE, žIADNA BUDUCNOSť,čo budem robiť, čo chcem robiť, nemal som poňatie. trvá to ešte aj teraz, ale už sa z toho dostávam. Môj život začína mať smerovanie a mihá sa aj nejaký cieľ v dialke. |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2642
Zaslal: 30 Jan 2007, 0:29 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
| ide o to ze obcas ale pravidelne mavam stavy ked ma jednoducho nic nebavi, nic nechcem atd a inokedy zase mi je uplne super a prekypujem energiou. ale to az tak casto nieje. |
vitaj v klube , inak mne pomáha niečo takéhoto = niečo sa má v blízkej budúcnosti stať , napr. chceš si kúpiť auto , tak aj keď ideš do roboty , pomysli si , že sa Ti síce nechce , ale pomysli si na to auto, že práve zarábaš na to , pomysli si ako na ňom budeš jazdiť a tak pod ....
To je len môj príklad , vieš proste hľadaj niečo dobré aj na zlom , tak to robím ja
Alebo ešte jeden príklad :
Minule som akurát mal takú fázu , rozmýšľal som , o čom je tento život , samé starosti , povinnosti , neistota , proste , že či je život vlastne trest pred smrťou
A v robote mi kolegyňa porozprávala o svojich dvoch kamarátkach : Jedna mala syna chorého na rakovinu ... vieš čo najhoršie môže matka počuť od svojho dieťaťa ? " Mami , a ako sa budem vedieť obracať v truhle ? " nakoniec zomrel ...
Druhá mala tiež syna chorého na rakovinu a ďalšia najhoršia vec bola keď ju syn PROSIL ... prosil ju o to , aby mu pomohla odísť z tohto sveta , že jeho to veľmi bolí ..... aj on zomrel ... prvý chlapec mal 8 druhý 11
A tak som si uvedomil , bože aký som šťastný , že sa takéto niečo mne nestalo , ja rozoberám nad " problémami " hodné smiechu oproti tomuto , pravdu povediac hneď som sa potešil , i keď som bol ešte šokovaný z toho príbehu , že mám vcelku zdravú rodinu ... aj takéto zážitky Ťa donútia zamyslieť sa |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|