Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

ked vas prestava bavit zivot
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
zelovoc
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 21:13    Predmet: ked vas prestava bavit zivot Odpovedať s citátom  

nemate niekedy taketo stavy? co vtedy robite so sebou? ja akurat tak vyjdem do mesta co to popit a potom mozem znova fungovat ale akosi teraz nato nieje cas, peniaze a ani chut. nieje to ani o konickoch, skor o tom ze nemam na nic chut, take mensie manio-depresivne stavy. poznate to?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 21:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zelovoc, toto pozná každý.
Vieš čo je v tom našom stereotype dôležité? Mať dôvod ráno vstať. Ver mi, teraz som bol mesiac doma s chrípkou. Myslel som že si to hodím. Ale nie, jednoducho ak nemáš niečo čomu by si sa mohol venovať - škola, práca, deti, začneš stagnovať a tvoja psychika ide dole vodou. Človek vždy niečo robiť musí, potrebuješ mať pocit sebarealizácie, inak sa zblázniš.
Dúfam že aspoň okrajovo som sa strafil.
Jo ale ak máš takéto stavy aj napriek tomu že čas máš vyplnený, tak je čas buď vypnúť, alebo skúsiť niečo čo si ešte neskúsil. Čo ja viem, choď na kolky, pozvi dievča do divadla, choď s kamarátmi na výlet, vypadni z mesta. Potrebuješ niečo nové nad čím by si mohol rozmýšľať. A na také stavy rýchlo zabudneš Wink
Alebo si fajne zasexuj a bude Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
okonenipica
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 20.02.2006

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 21:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

To ja ked mam taketo depresie, tak idem medzi kamaratov, alebo aspon medzi niakych ludi s ktorimi si mam co povedat, aby sa mysel sustredila na nieco ine...
A aby som sa doplnil, ako uz vsetci pisete, tak ja mam taketo stavy kazdy den, minimalne 4 hodiny, kedy som uplne na dne. A v tedy mi hovorte co robit...

//edit//

edit2: niekedy pomaha aj www.badgerbadgerbadger.com
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 21:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

ide o to ze obcas ale pravidelne mavam stavy ked ma jednoducho nic nebavi, nic nechcem atd a inokedy zase mi je uplne super a prekypujem energiou. ale to az tak casto nieje.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
magnum
Light Star
Light Star

Založený: 08.10.2005

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 21:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

poznam to a stava sa mi to dost často napr tento piatok a sobotu som sa skoro zosypal citil som sa asi najhoršie v živote a sobotu večer som sa pozbieral a povedal si že sa nemožem takto spravat ked už mi na sebe moc nezaleži tak aspon k ostatnym by som sa mal spravat normalne a to mi pomohlo lebo den pred tym som bol s kamošmi von ale jediny som nič nepil lebo som nechcel s nikym som sa nebavil a odyšiel som sam domou asi tak a potom som si uvedomil že takto sa chvat nemožem a preto som to zmenil a pomohlo to teda aspon zatial mna to ešte chyti
Návrat hore
5-ula
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 16.08.2006

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 21:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

hmmm poznam to velmi dobre..vtedy nerobim nic..alebo si poplacem a je lepsie
Návrat hore
Shark NX
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 05.01.2007

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 21:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zelovoc aj mne sa to niekedy stava ...sadnem za PC pokecam cez Chat ... popcuvam Dobru Hudbu ako napr Counting Crows - Colorblind
Daj Si to do vyhladavaca na YOUTUBE ...uvidis co to je .... je to proste song ktory ma proste ukludni a uvolni ...
http://www.youtube.com/watch?v=P2iCYU1xDnY ... tu ju mas
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
last_knight
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 21:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

take stavy mam takmer kazdy mesiac.
vacsinou si dam cokoladu, alebo udieram do vreca, alebo hram cs a zabijam vsetko co sa hybe a potom to z nicoho nic zmyzne
Návrat hore
barcica
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 25.06.2006

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 22:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak toto poznam...vtedy vacsinou zalezem do postele a poplacem si a ono to prejde .. ..lebo si spomenem ze su aj nejake veci pre ktore stoji za to zit ...ale niekedy som na tom vazne zle..to hlavne ked mam kramy vtedy som dost citliva Sad Sad
Návrat hore
TomAss
Professional
Professional

Založený: 04.11.2005

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 22:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

mavam to aj ja v poslednej dobe castejsie a castejsie prave som mal take predvcera...strasne sa zosypem s toho niekedy...myslim ze to je touto dobov a tym co sa deje okolo nas...zato ze sa to deje kazdemu to nemusi byt normalne Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 22:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

Poznam...maval som / stale mam taketo stavy. Kedysi som ich nevedekl kontrolovat, no teraz ked uz som si na ne zvykol, tka je dobre. Viem co od toho mam cakat. Ked ma chyti takato manio-depresivna* nalada, tak sadnem pred ICQ, kde mam este jednu vzdy spriaznenu a prevazne deprimovanu dusu, pustim si rannu tvorbu Nicka Cavea a spolu sa cvachtame v bahne depresie...ach...citovy masochizmus ma nieco do seba...

Pocuj, pokial sa tomu chces vyhnut, hlavne privelmi nerozmyslaj o hlbsej podstate veci a hlavne sa neanalyzuj!! To je najhorsie co mozes urobit... nakolko psychoanalyzou sa lahko mozes eset vacsmi v depresii, alebo ako to nazyvas ty, utopit....a to nechces...

*: Pocujte ludia mozete mi niekto na SS poslat definiciu, popripade dake linky o manio-depresivnom syndrome??? dikiii Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 22:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

myslim ze to mava kazdy.neviem preco.imo je tu sucast psychiky kazdeho cloveka.neda sa s tym nic robit Rolling Eyes
Návrat hore
Vesper
Professional
Professional

Založený: 17.04.2006

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 23:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja ked chytim takyto typ nalady tak si vacsinou zoberem do hlavy nejaku vec a tu sa snazim robit specialne dobre aby som mal taky fajn pocit ze kvoli niecomu som predsa nenahraditelny Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Te-wei
Light Professional
Light Professional

Založený: 04.10.2006

PríspevokZaslal: 29 Jan 2007, 23:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

No ja som toto mal aSI POL ROKA, PROSTE žIADNE SMEROVANIE, žIADNA BUDUCNOSť,čo budem robiť, čo chcem robiť, nemal som poňatie. trvá to ešte aj teraz, ale už sa z toho dostávam. Môj život začína mať smerovanie a mihá sa aj nejaký cieľ v dialke.
Návrat hore
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 30 Jan 2007, 0:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

zelovoc napísal:
ide o to ze obcas ale pravidelne mavam stavy ked ma jednoducho nic nebavi, nic nechcem atd a inokedy zase mi je uplne super a prekypujem energiou. ale to az tak casto nieje.
vitaj v klube , inak mne pomáha niečo takéhoto = niečo sa má v blízkej budúcnosti stať , napr. chceš si kúpiť auto , tak aj keď ideš do roboty , pomysli si , že sa Ti síce nechce , ale pomysli si na to auto, že práve zarábaš na to , pomysli si ako na ňom budeš jazdiť a tak pod ....

To je len môj príklad , vieš proste hľadaj niečo dobré aj na zlom , tak to robím ja

Alebo ešte jeden príklad :
Minule som akurát mal takú fázu , rozmýšľal som , o čom je tento život , samé starosti , povinnosti , neistota , proste , že či je život vlastne trest pred smrťou Smile

A v robote mi kolegyňa porozprávala o svojich dvoch kamarátkach : Jedna mala syna chorého na rakovinu ... vieš čo najhoršie môže matka počuť od svojho dieťaťa ? " Mami , a ako sa budem vedieť obracať v truhle ? " nakoniec zomrel ...

Druhá mala tiež syna chorého na rakovinu a ďalšia najhoršia vec bola keď ju syn PROSIL ... prosil ju o to , aby mu pomohla odísť z tohto sveta , že jeho to veľmi bolí ..... aj on zomrel ... prvý chlapec mal 8 druhý 11

A tak som si uvedomil , bože aký som šťastný , že sa takéto niečo mne nestalo , ja rozoberám nad " problémami " hodné smiechu oproti tomuto , pravdu povediac hneď som sa potešil , i keď som bol ešte šokovaný z toho príbehu , že mám vcelku zdravú rodinu ... aj takéto zážitky Ťa donútia zamyslieť sa
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia
Strana 1 z 3

Prejdi na: