|
|
|
| Autor |
Správa |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2045
Zaslal: 02 Máj 2007, 15:49 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
| lol, enter, co tu na mna hras? Preco klames sameho seba a pripisujes mi nieco, co som nenapisal? V porovnani s cim povazujem tvoj uvodny prispevok za smiesne malicherny som vyssie popisal pomerne jasne, pricom nemam najmensie pochybnosti, ze v skutocnosti si to pochopil presne tak, ako som to napisal- samozrejme vratane prispevku, ktory bol adresovany vylucne tebe... |
zatiahnes vztahy a inych ludi do rovnice a potom to nazves malichernym. mna nezaujima v ramci tejto temy vztah dzurinda+meciar, toto je o teme FICO+meciar a o tom, aka je Fico spina. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5010 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2007, 16:39 Predmet: |
|
|
| enter00 napísal: |
| zatiahnes vztahy a inych ludi do rovnice a potom to nazves malichernym. mna nezaujima v ramci tejto temy vztah dzurinda+meciar, toto je o teme FICO+meciar a o tom, aka je Fico spina. |
S tym moralistickym "vzorcom" si prisiel ty priatelu. Ja som ti akurat odporucil, aby si si do tohto vzorca dosadil konkretne mena. Dovolil som si poukazat len na to, ze Fico je pre teba spina pre veci, ktore mozno u tvojho Mikiho sledovat v ovela paradoxnejsom rozsahu (nic viac, nic menej). Ze ta toto nezaujima, to ma samozrejme neprekvapuje, no akcetujem to... |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Zaslal: 02 Máj 2007, 18:39 Predmet: |
|
|
|
zaloz temu dzurinda a meciar, a budem nadavat na dzurindu tam, kde je o tom tema:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5010 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2007, 19:06 Predmet: |
|
|
| zaloz temu dzurinda a meciar, a budem nadavat na dzurindu tam, kde je o tom tema:) |
Preco? Paradoxy, na ktore som poukazal, su predsa plne v sulade s obsahom toho, za co si Fica oznacil za zmrda a spinu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Zaslal: 02 Máj 2007, 19:07 Predmet: |
|
|
okej, mas pravdu. takze aj Dzurinda je spina.
//edit - Mier, a na pivecko mozme skocit aj nazivo:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

|
Zaslal: 02 Máj 2007, 19:11 Predmet: |
|
|
| okej, mas pravdu. takze aj Dzurinda je spina. |
Ked povies ; )
Mier  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jojcek Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.06.2006 Príspevky: 457 Bydlisko: Dolny Kubin Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2007, 16:51 Predmet: |
|
|
myslim si ako povedal aj TOMASITO , kolko rokov tu mate ak sa k tejto teme vyjadruju 18+ nepoviem nic, ale naozaj 13-14 rocny prosim vas ak sa este do politiky nevyznate este chodite na ZS je dost tazke pre vas pochopit politicke veci, preto prosim vas nevyuzivajte taketo temy na to aby ste hodnotili politikov a nadavali im ked nemate jasne stanovisko k danej veci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|