|
|
|
| Autor |
Správa |
Frco Medium Star

Stav:  Založený: 11.05.2006 Príspevky: 409
Zaslal: 07 Okt 2006, 20:24 Predmet: |
|
|
Ja bych to strielal zo strechy panelaku. Kamarat mal super zabavu, vzdy ked boli u neho pod oknami tak na nich zhadzoval sacky s vodou, zo siesteho to uz aj je neprijemne Ale je pravda ze sami proti nim nic nespravite, nakolko husti su len ked ich je 3,4 a viaceri, takze tak. U nas na sidlisku su vacsinou gangy zastupene tak 14/15 rocnymi supakmi, 17 rocni je uz skuseny fuhrer s autoritou jak papez. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 07 Okt 2006, 20:56 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
| nastastie byvam v domceku v pokojnej stvrti kde sa taketo skupiny nevyskytuju. Myslim ze keby sa nieco podobne vyskytlo a vedel by som o koho ide, riesil by som to velmi promtne. Chlapci by na to nezabudli do smrti. |
sorry masterko, ale znelo to tak, jak keby si im chcel dat strasne na pi*u |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2631
Zaslal: 07 Okt 2006, 22:13 Predmet: |
|
|
| kinder mafia uz len ten nazov je na smiech.. a co vlastne robia zleho? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 07 Okt 2006, 22:22 Predmet: |
|
|
| a este sa ta nieco spytam, pod cim si predstavujes pojem kinder mafia? |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Zaslal: 07 Okt 2006, 22:39 Predmet: |
|
|
Kedze v takychto veciach nemam absolutne prehlad : tak, male zasrane detiska nevychovane , ktore sa hraju na bitkarov a drsnych chlapcov - tak je to ?
Dufam ze si si nemyslel ze som ich zastaval ja len vlastne neviem co robia oni , ked tak skodia .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frco Medium Star

Stav:  Založený: 11.05.2006 Príspevky: 409
Zaslal: 08 Okt 2006, 9:22 Predmet: |
|
|
| no napriklad vykrikuju pod oknami, rozbijaju lavicky lampy, kradnu, sprejuju a taguju, teda pardon "prezentuju sa". |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3736 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 08 Okt 2006, 11:09 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
| Kaslal by som na nejakych rodicov. Dat dokopy zopar spolahlivych chalanov z partie, kukly na hlavy a jedneho krasneho vecera zasranom zfackat hlavy do modra so strucnym varovnym komentarom- chalankovia by si nabuduce 100x rozmysleli, ci budu v tejto casti mesta hrat gangstrov. Keby nepomohli facky, prisli by paste... az pokym by sa neposrali. Pokym taketo decko nedostane facky od ulice, ani nad sebou nezacne uvazovat, naopak... co mu prejde, este viac ho posilni- vlastna skusenost. |
sorry ale toto je DOST primitivny sposob riesenia. Jedine co tym dokazes je to, ze sa z nich fakt gangstri stanu, aby sa mohli pomstit za incident [ktory by si najradsej sposobil] z detstva. Ono tieto gangy su akurat znamenie doby, proste sa mame moc dobre tak deti vymyslaju sprostosti, ale odpoved na nase bezhlave konanie pride velmi skoro...[myslim si ze za to ake su deti mozu z 80% rodicia, znie to celkom logicky, nie?] |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5063 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 08 Okt 2006, 22:12 Predmet: |
|
|
Riesil si niekedy podobny problem? Ocitol si sa niekedy v pozicii, ked tvoje pobertacke vybuchy tymto sposobom niekto riesil? Mas s tym vobec nejake, aj ked len minimalne skusenosti? Prosim... uved podla teba inteligentny sposob, akym si niekedy vyriesil (by si vyriesil) podobny problem... s deckami, ktore sa vyrehocu policajtom do xichtov, pretoze si uvedomuju, ze ti im po formalnej stranke nic nemozu, ktorym u fotrovcov vsetko prejde (max. dostanu par smiesnych faciek, na ktore su zvyknuti), ktore sa vyrehocu akemukolvek moralizovaniu, ci inteligencii atd. atd. Prepac, ale mas DOST skresleny pohlad na ulicu- svojim humannym teoretizovanim by si si vela problemov pod svojimi oknami pravdepodobne nevyriesil. Tu totiz nejde o to, co je primitivne- nech sa ti to v danom momente zda akokolvek primitivne- ale o to, ci dany problem vyriesis alebo nie... samozrejme za predpokladu, ak by si sa vobec dany problem riesit rozhodol. Problem s takymito curamedanmi totiz v drvivej vacsine pripadov vyriesis len "jazykom", ktoremu curamedani rozumeju... t.j. ked je niekto magor, mnohokrat sa uvedomi az vtedy, ked tvrdo narazi na este vacsieho magora (aj ked ako magor posobi len v danej chvily)... dovtedy si totiz mysli, ze nad neho nie je.
PS: Komu by sa podla teba prisli po rokoch pomstit? Partii v kuklach pozbieranej mozno z chalanov z roznych casti mesta a hlasu, ktory dovtedy nikdy nepoculi? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2941 Bydlisko: Koho že to ?! Karma: 
|
Zaslal: 08 Okt 2006, 22:23 Predmet: |
|
|
| Tomasito napísal: |
| Kaslal by som na nejakych rodicov. Dat dokopy zopar spolahlivych chalanov z partie, kukly na hlavy a jedneho krasneho vecera zasranom zfackat hlavy do modra so strucnym varovnym komentarom- chalankovia by si nabuduce 100x rozmysleli, ci budu v tejto casti mesta hrat gangstrov. Keby nepomohli facky, prisli by paste... az pokym by sa neposrali. Pokym taketo decko nedostane facky od ulice, ani nad sebou nezacne uvazovat, naopak... co mu prejde, este viac ho posilni- vlastna skusenost. |
plne suhlasim porozbijať hlavy nech sa naučia.., neznášam kok*****v ktorí sa nezmestia do kože a chodia ako keby sa sme sa mali posrať ! a pritom to su zasrani. samozrejme ani ja niesom najstarśi ale zasa mam rozum a taketo pixoviny by som na 100% nikdy nerobil Mýslim že aj na našej škole sa uz niečo také tvorí ale v MI určite, ale aspoň mam zaitaľ pokoj lebo som o o dosť vyšši od rovesnikov a aj od od 14-niekedy aj 15 ročných tak zatiaľ do mňa neskáču...Môj spolužiak (13r) a este s neakými kamošmi mali takuto grupu, potom jednéhu sobotu došli na náš Gympel v MI, rozflakali to tam a odyšli len ´"škoda" sa s tým pochválil mne a spolužiakom a tak sme to bonzli riaditelovi a triednej tak im treba kok****, keď sa nezmestia do kože  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2402 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 08 Okt 2006, 23:25 Predmet: |
|
|
| Lord_3D napísal: |
plne suhlasim porozbijať hlavy nech sa naučia.., neznášam kok*****v ktorí sa nezmestia do kože a chodia ako keby sa sme sa mali posrať ! a pritom to su zasrani. samozrejme ani ja niesom najstarśi ale zasa mam rozum a taketo pixoviny by som na 100% nikdy nerobil Mýslim že aj na našej škole sa uz niečo také tvorí ale v MI určite, ale aspoň mam zaitaľ pokoj lebo som o o dosť vyšši od rovesnikov a aj od od 14-niekedy aj 15 ročných tak zatiaľ do mňa neskáču...Môj spolužiak (13r) a este s neakými kamošmi mali takuto grupu, potom jednéhu sobotu došli na náš Gympel v MI, rozflakali to tam a odyšli len ´"škoda" sa s tým pochválil mne a spolužiakom a tak sme to bonzli riaditelovi a triednej tak im treba kok****, keď sa nezmestia do kože  |
pises o sebe ze mas rozum ale tento post vyzera jak jedna velka kktina bez ladu a skladu absolutne p1cov1ny |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1874 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 08 Okt 2006, 23:36 Predmet: |
|
|
jo a zabudol ze este paru ich je z vedlajsieho Lunika a asi rozsiruju uzemie abo co bo uz sa pchaju ku nam ich "big boss" Robko K. 13rocne to decko, chodi na siroko aby bolo vidno kto je paaaan ide sam po meste tak sklopeny zrak a sa mu pozdravim ta len bojazlivo odveti "ahoj" ale ked ja idem sam a on s kamosmi ta uz na vyskakuje a kamarati ho musia "krotit" ze mu nestojim za to (asi som slaby mafian) ..raz by sa ma dotkol..
Sheep by ho mohol poznat, je z jeho ulice.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2941 Bydlisko: Koho že to ?! Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2006, 7:24 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
pises o sebe ze mas rozum ale tento post vyzera jak jedna velka kktina bez ladu a skladu absolutne p1cov1ny |
ale ja to myslim tak že mam rozum na to aby som nerobil taketo veci ako kinder mafia inak sformovanie predošlého postu si nevšímaj bol som unavený a už som nevedel čo som pisal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2neo VIP

Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 601
Zaslal: 09 Okt 2006, 11:25 Predmet: |
|
|
ja poznam Ostrogang.Ale su to same baby.Kua ale ake pekne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1678 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 09 Okt 2006, 12:03 Predmet: |
|
|
| 2neo napísal: |
ja poznam Ostrogang.Ale su to same baby.Kua ale ake pekne  |
tym by si nalozil patadvadsat na zadok co?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Zaslal: 09 Okt 2006, 13:02 Predmet: |
|
|
popripade patadvadsat na predok  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|