|
| Autor |
Správa |
eXo Expert

Stav:  Založený: 18.08.2005 Príspevky: 154
Zaslal: 05 Okt 2006, 19:54 Predmet: kinder mafie v okoli |
|
|
urcite aj vy mate vo svojej blizkosti GANGY, ktore sa snazia robit na sidliskach, pri kulturakoch na dedniach bordel. take ako ze drsne deti. vacsinou si daju naozaj "skvele" nazvy. neviete o dacom takom? u nas (koniec petrzalky smer jarovce):
5 + 5 - tyto chlapci ma dostanu uz len pri pohlade na nich
TNT - to sice nie je zrovna tu asi ale dost casto to tu vidim
b na druhu - ci ako si vraveli...
THC - plus este nieco v tom
sranda, ze taky "rebeli" si beru do nazvov zrovna slova pouzivane na inteligentnych predmetoch  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dead_Warrior Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 1359 Bydlisko: BrickField/ Samsung Arena Karma: 
|
Zaslal: 05 Okt 2006, 20:01 Predmet: |
|
|
TNT sa mi zda ze je skratka pre aTeNtaT mal by to byt full nazov (asi) a v okoli mojej skoly su daky chlapici s menom SWT (Sowiets).....
hmm 5+5 to mi daco hovori v okoli mojho baraku to vidim vsade (niekto sa asi ucil pocitat)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
eXo Expert

Stav:  Založený: 18.08.2005 Príspevky: 154
Zaslal: 05 Okt 2006, 20:16 Predmet: |
|
|
| hej hej to tnt so myslel ten atentat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 05 Okt 2006, 20:19 Predmet: |
|
|
| thak vy myslite klany s vlastnym CRUE, no tich tu mame plno a nemyslim si, ze su to zrowna "deti" |
|
| Návrat hore |
|
 |
C954 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.05.2006 Príspevky: 201 Bydlisko: Pozsony Karma: 
|
Zaslal: 05 Okt 2006, 20:49 Predmet: |
|
|
Všetkých bych postrieľal, radšej sa k im infantilným skratkám vyjadrovať nebudem, mám vek na to aby som k tomu nevyjadroval. Inak všetkých čo tam píšu po cudzích veciach, či majú 11, či 13 či 15, na políciu a do 112!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1859 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 05 Okt 2006, 22:44 Predmet: |
|
|
| tuna u nas v KE- Terasa co ja viem tak bola len jedna grupa, tej hovorili kinder mafia, neviem ja deti nesledujem..jedine co viem ze robili ze nahanali a bili ciganov (uff tych je tu jak nasrato) a ze sa bili navzajom, inac asi kludni boli |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2400 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 05 Okt 2006, 22:56 Predmet: |
|
|
u nas v presove mame po kkt kindermafistov.same "kroo".a nazvy ktore som vycital vsade posprejovane zneju asi takto:Posog,Navaro,Zilot(s nim som kecal a ten je v poho),SiLVeR crew  ,sbl a najlepsie na koniec-"MIČA-PIČA" to je zrovna moj sused s ktorym som sa aj parkrat aj pobil.kok**** jeden |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4728
Zaslal: 05 Okt 2006, 23:18 Predmet: |
|
|
| nastastie byvam v domceku v pokojnej stvrti kde sa taketo skupiny nevyskytuju. Myslim ze keby sa nieco podobne vyskytlo a vedel by som o koho ide, riesil by som to velmi promtne. Chlapci by na to nezabudli do smrti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Slayter Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2006 Príspevky: 990 Bydlisko: Bratislava; Vek: 17 Karma: 
|
Zaslal: 06 Okt 2006, 21:02 Predmet: |
|
|
TNT Tri neodlahlene tvare lamy... Nj okolo nas je aj taka kktina ze WK5 - write crew petrzalka heh a na skole SWT Sowiets a este dalsie veci...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2625 Bydlisko: Chcem ju! Karma: 
|
Zaslal: 07 Okt 2006, 13:23 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
| nastastie byvam v domceku v pokojnej stvrti kde sa taketo skupiny nevyskytuju. Myslim ze keby sa nieco podobne vyskytlo a vedel by som o koho ide, riesil by som to velmi promtne. Chlapci by na to nezabudli do smrti. |
no co by si im ty spravil? ty jeden limpopo co kamarata ani nepodrzal ked skoro dostal na p*cu, radsej isiel na druhu stranu cesty a sledoval to z povzdali... ty ze by si to riesil promptne? a ako? ty by si este ako tak usiel ale ja co mam na p*cu nohu by som musel zostat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4728
Zaslal: 07 Okt 2006, 14:01 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
| no co by si im ty spravil? ty jeden limpopo co kamarata ani nepodrzal ked skoro dostal na p*cu, radsej isiel na druhu stranu cesty a sledoval to z povzdali... ty ze by si to riesil promptne? a ako? ty by si este ako tak usiel ale ja co mam na p*cu nohu by som musel zostat. |
zasiel by som za ich rodicmi nech ich spacifikuju oni. keby nepomohlo, tak by som ich spacifikoval ja, pripadne policia. Nechcem aby sa v mojom okoli pohybovali 10 rocni mafiani. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Colortraincleaner Medium Star

Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 403 Bydlisko: Atlantida Karma: 
|
Zaslal: 07 Okt 2006, 14:51 Predmet: |
|
|
| E499.3056 napísal: |
Všetkých bych postrieľal, radšej sa k im infantilným skratkám vyjadrovať nebudem, mám vek na to aby som k tomu nevyjadroval. Inak všetkých čo tam píšu po cudzích veciach, či majú 11, či 13 či 15, na políciu a do 112!  |
a este lepsie je pisat po takych veciach co ty mas v avatare  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2625 Bydlisko: Chcem ju! Karma: 
|
Zaslal: 07 Okt 2006, 16:08 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
| zasiel by som za ich rodicmi nech ich spacifikuju oni. keby nepomohlo, tak by som ich spacifikoval ja, pripadne policia. Nechcem aby sa v mojom okoli pohybovali 10 rocni mafiani. |
a ako by si zistil ze kto su ich rodicia? ked nemaju ani OP a tym padom sa mozu este aj policajtom smiat do tvare? 10 rocny mafian(berem ze hyperbolizujes) je neskodny kokutek. skodny mafian uz moze byt tak nas novy pan minister financii ale to sme uz niekde uplne inde.
problem je ten ze tie deti sa nudia. nemaju co robit. fotrovci ich nevychovavaju, lebo su v praci aby mohli dat svojim detom vsetko co budu chciet. tam je ta pricina toho ze toto vznika. nemaju sa kde realizovat. ani ja nemam ale nastastie mame svoju krcmu a zopar podnikov kam mozem ist. a uz tiez nemam 15-16 rokov. staci, ze som rad ked som rad. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 5044 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 07 Okt 2006, 16:25 Predmet: |
|
|
| Kaslal by som na nejakych rodicov. Dat dokopy zopar spolahlivych chalanov z partie, kukly na hlavy a jedneho krasneho vecera zasranom zfackat hlavy do modra so strucnym varovnym komentarom- chalankovia by si nabuduce 100x rozmysleli, ci budu v tejto casti mesta hrat gangstrov. Keby nepomohli facky, prisli by paste... az pokym by sa neposrali. Pokym taketo decko nedostane facky od ulice, ani nad sebou nezacne uvazovat, naopak... co mu prejde, este viac ho posilni- vlastna skusenost. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Rubiki Star

Stav:  Založený: 03.03.2005 Príspevky: 543
Zaslal: 07 Okt 2006, 19:26 Predmet: |
|
|
| Prave takyto "kinder grazli" co sa este aj zdruzuju su neskor super kandidati na vstu do niecoho horsieho.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|