Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

kinder mafie v okoli
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
eXo
Expert
Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 18.08.2005

PríspevokZaslal: 05 Okt 2006, 19:54    Predmet: kinder mafie v okoli Odpovedať s citátom  

urcite aj vy mate vo svojej blizkosti GANGY, ktore sa snazia robit na sidliskach, pri kulturakoch na dedniach Smile bordel. take ako ze drsne deti. vacsinou si daju naozaj "skvele" nazvy. neviete o dacom takom? u nas (koniec petrzalky smer jarovce):

5 + 5 - tyto chlapci ma dostanu uz len pri pohlade na nich
TNT - to sice nie je zrovna tu asi ale dost casto to tu vidim
b na druhu - ci ako si vraveli...
THC - plus este nieco v tom

sranda, ze taky "rebeli" si beru do nazvov zrovna slova pouzivane na inteligentnych predmetoch Razz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Dead_Warrior
Professional
Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 20.09.2005

PríspevokZaslal: 05 Okt 2006, 20:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

TNT sa mi zda ze je skratka pre aTeNtaT mal by to byt full nazov (asi) a v okoli mojej skoly su daky chlapici s menom SWT (Sowiets).....

hmm 5+5 to mi daco hovori v okoli mojho baraku to vidim vsade (niekto sa asi ucil pocitat) Laughing
Návrat hore
eXo
Expert
Expert

Založený: 18.08.2005

PríspevokZaslal: 05 Okt 2006, 20:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

hej hej to tnt so myslel ten atentat
Návrat hore
Explo!D
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 08.05.2006

PríspevokZaslal: 05 Okt 2006, 20:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

thak vy myslite klany s vlastnym CRUE, no tich tu mame plno a nemyslim si, ze su to zrowna "deti"
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
C954
Light Star
Light Star

Založený: 21.05.2006

PríspevokZaslal: 05 Okt 2006, 20:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

Všetkých bych postrieľal, radšej sa k im infantilným skratkám vyjadrovať nebudem, mám vek na to aby som k tomu nevyjadroval. Inak všetkých čo tam píšu po cudzích veciach, či majú 11, či 13 či 15, na políciu a do 112! Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
mirak2
King
King

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 05 Okt 2006, 22:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

tuna u nas v KE- Terasa co ja viem tak bola len jedna grupa, tej hovorili kinder mafia, neviem ja deti nesledujem..jedine co viem ze robili ze nahanali a bili ciganov (uff tych je tu jak nasrato) a ze sa bili navzajom, inac asi kludni boli
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 05 Okt 2006, 22:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

u nas v presove mame po kkt kindermafistov.same "kroo".a nazvy ktore som vycital vsade posprejovane zneju asi takto:Posog,Navaro,Zilot(s nim som kecal a ten je v poho),SiLVeR crew Very HappyVery Happy,sbl a najlepsie na koniec-"MIČA-PIČA" to je zrovna moj sused s ktorym som sa aj parkrat aj pobil.kok**** jeden
Návrat hore
mastermind
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.02.2005

PríspevokZaslal: 05 Okt 2006, 23:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

nastastie byvam v domceku v pokojnej stvrti kde sa taketo skupiny nevyskytuju. Myslim ze keby sa nieco podobne vyskytlo a vedel by som o koho ide, riesil by som to velmi promtne. Chlapci by na to nezabudli do smrti.
Návrat hore
Slayter
Light Professional
Light Professional

Založený: 28.01.2006

PríspevokZaslal: 06 Okt 2006, 21:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

TNT Tri neodlahlene tvare lamy... Very Happy Nj okolo nas je aj taka kktina ze WK5 - write crew petrzalka Very Happy heh a na skole SWT Sowiets a este dalsie veci... Wink
Návrat hore
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 07 Okt 2006, 13:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

mastermind napísal:
nastastie byvam v domceku v pokojnej stvrti kde sa taketo skupiny nevyskytuju. Myslim ze keby sa nieco podobne vyskytlo a vedel by som o koho ide, riesil by som to velmi promtne. Chlapci by na to nezabudli do smrti.

no co by si im ty spravil? ty jeden limpopo co kamarata ani nepodrzal ked skoro dostal na p*cu, radsej isiel na druhu stranu cesty a sledoval to z povzdali... ty ze by si to riesil promptne? a ako? ty by si este ako tak usiel ale ja co mam na p*cu nohu by som musel zostat.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
mastermind
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.02.2005

PríspevokZaslal: 07 Okt 2006, 14:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

zelovoc napísal:
no co by si im ty spravil? ty jeden limpopo co kamarata ani nepodrzal ked skoro dostal na p*cu, radsej isiel na druhu stranu cesty a sledoval to z povzdali... ty ze by si to riesil promptne? a ako? ty by si este ako tak usiel ale ja co mam na p*cu nohu by som musel zostat.
zasiel by som za ich rodicmi nech ich spacifikuju oni. keby nepomohlo, tak by som ich spacifikoval ja, pripadne policia. Nechcem aby sa v mojom okoli pohybovali 10 rocni mafiani.
Návrat hore
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Založený: 27.02.2006

PríspevokZaslal: 07 Okt 2006, 14:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

E499.3056 napísal:
Všetkých bych postrieľal, radšej sa k im infantilným skratkám vyjadrovať nebudem, mám vek na to aby som k tomu nevyjadroval. Inak všetkých čo tam píšu po cudzích veciach, či majú 11, či 13 či 15, na políciu a do 112! Very Happy
a este lepsie je pisat po takych veciach co ty mas v avatare Twisted Evil
Návrat hore
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 07 Okt 2006, 16:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

mastermind napísal:
zasiel by som za ich rodicmi nech ich spacifikuju oni. keby nepomohlo, tak by som ich spacifikoval ja, pripadne policia. Nechcem aby sa v mojom okoli pohybovali 10 rocni mafiani.
a ako by si zistil ze kto su ich rodicia? ked nemaju ani OP a tym padom sa mozu este aj policajtom smiat do tvare? 10 rocny mafian(berem ze hyperbolizujes) je neskodny kokutek. skodny mafian uz moze byt tak nas novy pan minister financii ale to sme uz niekde uplne inde.
problem je ten ze tie deti sa nudia. nemaju co robit. fotrovci ich nevychovavaju, lebo su v praci aby mohli dat svojim detom vsetko co budu chciet. tam je ta pricina toho ze toto vznika. nemaju sa kde realizovat. ani ja nemam ale nastastie mame svoju krcmu a zopar podnikov kam mozem ist. a uz tiez nemam 15-16 rokov. staci, ze som rad ked som rad.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 07 Okt 2006, 16:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kaslal by som na nejakych rodicov. Dat dokopy zopar spolahlivych chalanov z partie, kukly na hlavy a jedneho krasneho vecera zasranom zfackat hlavy do modra so strucnym varovnym komentarom- chalankovia by si nabuduce 100x rozmysleli, ci budu v tejto casti mesta hrat gangstrov. Keby nepomohli facky, prisli by paste... az pokym by sa neposrali. Pokym taketo decko nedostane facky od ulice, ani nad sebou nezacne uvazovat, naopak... co mu prejde, este viac ho posilni- vlastna skusenost.
Návrat hore
Rubiki
Star
Star

Založený: 03.03.2005

PríspevokZaslal: 07 Okt 2006, 19:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

Prave takyto "kinder grazli" co sa este aj zdruzuju su neskor super kandidati na vstu do niecoho horsieho....
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia
Strana 1 z 3

Prejdi na: