Klavesnica
-
mad dogg.SK
Medium Expert
Klavesnica
da sa nejakym prirodzenym sposobom prestavit aby mi tie tlacidla na vrchu klavesnice TRUST KB-1150 (na ovladanie internetu, prehravaca atd) fungovali ne na INTERNET EXPLORER ale na MOZILLU, ne na Win. Media PLAYER ale na WINAMP......alebo to pojde len pomocou nejakeho programu ako napr. ACTIVE KEYS a pod.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
guess.whoo
Redeemer
to je jedno ci to ma nastavene ako hlavny prehliadac...to iste je to ako s icq ked ti niekto posle odkaz na stranku a mozes mat nastaveny firefox alebo operu ako hlavny prehliadac ale aj tak ti to otvori v IEtego2000 napísal:mas nastavenu mozilu ako hlavny prehiladac? ak nie tak pret oti otvara ie a takisto to je aj pri windows media player
-
mad dogg.SK
Medium Expert
-
guess.whoo
Redeemer
-
mad dogg.SK
Medium Expert
-
111Larry111
Amateur
Mám síce inú multimedíalnu klavesnicu, ale problém s Winampom nebude ten, že nie je nastavený ako defaultný prehrávač. Stačí ak pôjdeš do nastavenia Winampu - General Preferences - Global Hotkeys a tam odfajkneš možnosť Enable.. Potom by Ti to už malo, resp. mohlo fungovať
Btw, používam päťkovú radu Winampu, tak prípadne skús tú (ak frčíš na staršej)..
V mojom prípade to funkčnosť ovlpyvňuje.. Pokaždé keď som nainštaloval Winamp, musel som zapnuť túto možnosť, inak mi tie tlačidlá boli na dve veci..t0m4s3 napísal:Global hotkeys sluzia na nieco uplne ine (prave pre tych co multimedialnu klavesnicu nemaju), takze nemyslim si, ze toto ovplyvnuje funkcnost.
-
satelitik11
Medium Professional