Mame doma fabiu 1,2, 47kw s klimou a ked je zapnuta spotreba stupne o 0,5 - 0,7l v priemere. Co sa tyka straty vykonu( pri tomto aute sa neda hovorit o vykone ), predbiehat so zapnutou klimou sa jednoducho neda, maximalne tak traktor
ja ked zapnem klimu na mojej 81 kw mazde, tak do prudkeho kopca mi pri 20 km/h na dvojke vobec netaha, ale ked ju vypnem tak v pohode s 5timi ludmi nemam problem zrychlit
marian152 napísal:vcera som skusal klimu a okrem toho ze na mna vyfuklo kilo prachu so semenami z brezy, na mna fukal teply vzduch aj ked som mal nastaveny najchladnejsi, akoby to len tahalo ten teply vzduch zvonka. Nema sa to niekde ochladzovat?
A vies isto, ze tam ta klimatizacia je? To iste to totiz robi na nasom aute(to s teplym vzduchom, inak tam su protiprachove filtre), ale tam klima nie je
Pripadne ju mas pokazenu, pretoze par minut po zapnuti motora by uz mala bez problemov chladit.
Klimatizacia sa ma minimalne raz za mesiac zapnut pre obnovenie chladiaceho media. Kolko si ju nemal zapnutu??
Aj tak predpokladam ze klimu asi nemas kedze auto vybavene klimatizaciou na vo ventilacnom systeme Mikrofilter aj Uhlikovy filter ... Cize prach a listy su nerealne pri aute z klimou.
klimatizacia v Ticu? nechce sa mi verit. Jedine co viem, tak posledne krabicky sa vyrabali okolo roku 1998 v Polsku a tam vraj bola ako doplnkova vybava klima. Neviem si vsak predstavit, ako ten 796 ccm motor zivi klimu, aj ked by bol daky maly kompresorik... spolu s ostatnymi spotrebicmi
vojtk napísal:Mame doma fabiu 1,2, 47kw s klimou a ked je zapnuta spotreba stupne o 0,5 - 0,7l v priemere. Co sa tyka straty vykonu( pri tomto aute sa neda hovorit o vykone ), predbiehat so zapnutou klimou sa jednoducho neda, maximalne tak traktor
to poznám, ja na accente 1.3 85k ked chcem niečo obehnúť tak musím zapať nitro= vypnúť klímu a na 2.0 200k ani nepocítim že klíma ide