hovn* zostavyuplink napísal:Začneme vyrábať počítačové zostavy pod značkou hojko.com a rozbijeme dell, hp, ibm/lenovo a alienware na sra*ku
A ja sa postarám o tie holografické nálepky na case-y.
Klucenka HOJKO
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
s tym kruzkom to riesil aj audio a vyriesil to ako ja: velky kruzok pouzil na svoje kluce...hojko napísal:Tak mne dnes dorazilo 12 kluceniek, 10 pre vianocnu sutaz a 2, ktore si necham. Musim uznat, ze to vyzera velmi dobre, az na ten kruzok, ktory sa mi zda zbytocne velky. Asi ho vymenim za nieco ine.
Taktiež sa pripájam, peniaze som posielal ešte asi 4 dni pred vianocami no kľúčenky ešte stále neprišli.Pikolik napísal:chcem sa opytat nezabudol si mi poslat klucenku??? peniaze som posielal pred vianocami a este mi neprisla tak neviem, ci bude chyba u postara alebo niekde inde...
Re: Klucenka HOJKO
Tak kľúčenka už dorazila je vážne pekná DIK Rad8 
Mate este na skalde klucenky?
uz niesu...ale MOZNO bude dalsia aj varka... 
Ja by som tiež v budúcnosti privítal ďalšiu varku, keďže moja kľúčenka je už celá doškrabaná. 
No prave, ja som ju mal raz s klucami na stretku, hned sa tam objavili 2 skrabance, tak som ju radsej odlozil spat a pockam kym bude mat velku zberatelsku hodnotu 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
preto som si rovno zobral 3GothaR napísal:No prave, ja som ju mal raz s klucami na stretku, hned sa tam objavili 2 skrabance, tak som ju radsej odlozil spat a pockam kym bude mat velku zberatelsku hodnotu
Ja to skusim vylestit jemnym smirglom a snad sa mi ju podari dat do povodneho stavu 
ja ju nosim kazdy den s klucami a pismena jk sa pomaly ale isto zoskrabuju 
-
Clean_Up
Professional
Ja ju mám na klúči od auta a zatial je v poriadku, až na nejaké malé škrabančeky je ako nová. 
To si musel kupit nejaky fake na dealextremeFilipito napísal:ja ju nosim kazdy den s klucami a pismena jk sa pomaly ale isto zoskrabuju
-
hojko
Site Admin
Tiez ju nosim na klucoch, aj ked kluce mam vacsinou vo vrecku v budne ci v aute, takze sa moc neoskiera, ale zatial tam nie je ziadny skrabanec a ani nie je nic osuchane.
-
nejakymarko
Addict
pravdu povediac sa mi to nechce citat cele....
daju sa este kupit niekde tie klucenky?
daju sa este kupit niekde tie klucenky?