|
|
|
| Autor |
Správa |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2138 Bydlisko: Planet of Hatred Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2008, 22:26 Predmet: |
|
|
KMplayer je pre mna posledne 2 mesiace best choice... odkedy BS zblbol... a nemam chut sa k nemu vracat... s KM som dokonale spokojny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 7985 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 21 Apr 2008, 0:17 Predmet: |
|
|
ujo gothar mi ho poradil.. a som nesmierne spokojny (skoro)
mam problem ako brm.. lenze ja viem v com spociva.. ked mam vo fullscreene FF tak mi potom bud.. video mam cierne vo fullscreene alebo ked je normalne.. popripade je stale cierne.. ak mam minimalizovany FF vsetko ide ok.. ale ak ho maximalizujem pocas prehravania videa tak zcerna.. obraz je cierny zvuk ide...
ale inak ok.. zere mi len 10% z CPU (zataz Kmplayeru mam na minime.. na high zere 60%)
celkovo funkcii ma bohate.. vzhladovo je pekny.. nikdy som nemenil prehravace takto rychlo.. no kmplayer si u mna nasiel miesto hned ako som ho nahodil... podobny je aj Mv2Player.. ten mi robi taky isty problem...
ale inak taky isty prehravac.. akurat sa dlho spusta.. a to pri pozerani klipov alebo na rychlo pustenia videa.. to je na kkt
Kmplayer je naj.. podla mna..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6402
Zaslal: 21 Apr 2008, 7:13 Predmet: |
|
|
Šu-Do.. ten problém som už vyriešil.. Bolo treba nastaviť zmenu renderingu alebo niečo podobné. Na fóre kmplayeru to bolo aj popísané. Odvtedy ide všetko OK. Dokonca včera som nahodil Vistu 64bit a pod ňou som ani nemusel robiť túto nastavovačku..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|