KMPlayer
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ujo gothar mi ho poradil.. a som nesmierne spokojny (skoro)
mam problem ako brm.. lenze ja viem v com spociva.. ked mam vo fullscreene FF tak mi potom bud.. video mam cierne vo fullscreene alebo ked je normalne.. popripade je stale cierne.. ak mam minimalizovany FF vsetko ide ok.. ale ak ho maximalizujem pocas prehravania videa tak zcerna.. obraz je cierny zvuk ide...
ale inak ok.. zere mi len 10% z CPU (zataz Kmplayeru mam na minime.. na high zere 60%)
celkovo funkcii ma bohate.. vzhladovo je pekny.. nikdy som nemenil prehravace takto rychlo.. no kmplayer si u mna nasiel miesto hned ako som ho nahodil... podobny je aj Mv2Player.. ten mi robi taky isty problem...
ale inak taky isty prehravac.. akurat sa dlho spusta.. a to pri pozerani klipov alebo na rychlo pustenia videa.. to je na kkt
Kmplayer je naj.. podla mna..
mam problem ako brm.. lenze ja viem v com spociva.. ked mam vo fullscreene FF tak mi potom bud.. video mam cierne vo fullscreene alebo ked je normalne.. popripade je stale cierne.. ak mam minimalizovany FF vsetko ide ok.. ale ak ho maximalizujem pocas prehravania videa tak zcerna.. obraz je cierny zvuk ide...
ale inak ok.. zere mi len 10% z CPU (zataz Kmplayeru mam na minime.. na high zere 60%)
celkovo funkcii ma bohate.. vzhladovo je pekny.. nikdy som nemenil prehravace takto rychlo.. no kmplayer si u mna nasiel miesto hned ako som ho nahodil... podobny je aj Mv2Player.. ten mi robi taky isty problem...
ale inak taky isty prehravac.. akurat sa dlho spusta.. a to pri pozerani klipov alebo na rychlo pustenia videa.. to je na kkt
Kmplayer je naj.. podla mna..
no ja musim povedat ze KMP pouzivam uz 2 roky s WMP skinom a asi 3x som skusal prejst na VLC ked ho vsetci tak ospevuju. Zakazdym mi mrzol a proste drbal sa. KMP rulez, ale priznam sa keby spravilo to nastavenie prehladnejsie (nie jednoduchsie) tak by som to uvital.
___
Poradi mi niekto ako spravim ked mam dole a hore 2 cierne pasy aby mi KMP presunulo video vyssie (zmizne horny, dolny sa rozsiri) a titulky vykreslilo vo vzniknutom priestore. viem ze to 101% ide. Dakujem.
___
Poradi mi niekto ako spravim ked mam dole a hore 2 cierne pasy aby mi KMP presunulo video vyssie (zmizne horny, dolny sa rozsiri) a titulky vykreslilo vo vzniknutom priestore. viem ze to 101% ide. Dakujem.
jj Sejmout som našiel, ale nech dám čokoľvek tak sa mi to neuloží. Síce nabehne okno, kde si to chcem uložiť, lenže keď sa tam pozriem tak to tam nie je. Čo robím zle?GothaR napísal:Ano, da. Mas to v nastaveniach, cast Obecne >> Klavesy/Globalni ovladani >> Obecne >> Sejmout. Prepisal som to tak, ako to mam, ked mas iny jazyk a nevies to najst, tak si to prepni na cestinu
zmena jazyka na cestinu
mam taky problem, ze vobec nemozem najist v KMPlayeri 2.9.4, kde si zmenim jazyk na cestinu
, v zlozke na pocitaci je czech.ini ale nikde v menu nevidim nastavenie jazyka
pls help
pls help
Kód: Vybrať všetko
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/multimedialni_prehravace/kmplayer/download/?g[hledano]=kmplayer&g[oz]=2.9.4.1434-
vladenko007
VIP
Ta zmena jazyka zaujima aj mna v menu to neni ale zlozka The KMPlayer/Language obsahuje aj cestinu ale nikde v menu to neni.
//autoeditácia príspevku ( 25 May 2009, 21:42 )
Takze trosku som sa hral a vybabral som s tym jazykom. Vsetky jazyky okrem cestiny som zmazal a cestinu som premenoval na English ale samozrejm som mal vypnuty prehravac potom som ho zapol a nabehol uz v cestine. Musi sa ale prepisat ta cestina na English lebo ked zmazete vsetky jazyki a nehate len cestinu tak sa to spusti v korejcine a to je brutal

//autoeditácia príspevku ( 25 May 2009, 21:42 )
Takze trosku som sa hral a vybabral som s tym jazykom. Vsetky jazyky okrem cestiny som zmazal a cestinu som premenoval na English ale samozrejm som mal vypnuty prehravac potom som ho zapol a nabehol uz v cestine. Musi sa ale prepisat ta cestina na English lebo ked zmazete vsetky jazyki a nehate len cestinu tak sa to spusti v korejcine a to je brutal
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
skus ho zmazat z registrov, popripade inu verziu KMka skusExxon napísal:nemate niekto problem s procesom KMplayeru, ked ho vypnete? ked ho zavriem, zavrie sa aj okno, ale proces zostane bezat a zerie 50% procesoru a musim ho killnut cez task managera.
-
vladenko007
VIP
No normalna instlalacna verzia blbne aj mne hlavne pri spustani ten problem niekto spominal nadomnou vzdy hodi hlasku ktoru posielam v prilohe.
Ale pozhanal som si portable verziu ma to sice nevihodu ze ked kliknem dva krat na film tak mi ho v nej neotvori tak pretiahnem film myskou na ikonku na ploche. Ale hlavne nehadze tu hlasku.
//autoeditácia príspevku ( 25 Jun 2009, 7:35 )
Takze uz ma sralo ale nedalo mi tak som skusil najst ten subor ktory blbne.
gen_ml.dll
a dalsi taky isty nazov ale za koncovkou este taka blbost gen_ml.dll_
Bol v zložke plugins dokonca 2 obe som zmazal a uz to chodi ako to ma nemusim na zaciatku cakat asi cca 5-10 sekund kedy nejde absolutne nic prepnut ani nastavit volume proste nic az po tej hlaske.
Ale pozhanal som si portable verziu ma to sice nevihodu ze ked kliknem dva krat na film tak mi ho v nej neotvori tak pretiahnem film myskou na ikonku na ploche. Ale hlavne nehadze tu hlasku.
//autoeditácia príspevku ( 25 Jun 2009, 7:35 )
Takze uz ma sralo ale nedalo mi tak som skusil najst ten subor ktory blbne.
gen_ml.dll
a dalsi taky isty nazov ale za koncovkou este taka blbost gen_ml.dll_
Bol v zložke plugins dokonca 2 obe som zmazal a uz to chodi ako to ma nemusim na zaciatku cakat asi cca 5-10 sekund kedy nejde absolutne nic prepnut ani nastavit volume proste nic az po tej hlaske.
No nedalo mi to a trochu som zagooglil...vyslo z toho, ze ten gen_ml.dll je iba plugin pre kniznicu winampu a teda ho je mozne zmazat. Dalej na tom fore pisali, ze je mozne zmazat vsetky pluginy a nic sa nestane, tak som to skusil a fakt, dokonca mam pocit, ze startuje o kusok rychlejsie, no to moze byt placebo 
-
vladenko007
VIP
Caute,
Tento program ma velmi milo prekvapil a myslim ze je naj na prehravanie videi, filmov , dvdciek ... Ale raz som stacil nieco uz ani neviem co
A odvtedy aj filmy v HD rozliseni sa mi zdaju ako keby som ich mal v rozliseni 640x480.Proste vidim kockaty obraz ako pri starych hrach ked este neexistoval antialiasing(ci ako sa to pise).Nevie niekto kde by sa to dalo upravit alebo s tymto poradit?Diki
Tento program ma velmi milo prekvapil a myslim ze je naj na prehravanie videi, filmov , dvdciek ... Ale raz som stacil nieco uz ani neviem co