|
|
|
| Autor |
Správa |
J.an Novice

Stav:  Založený: 08.09.2007 Príspevky: 7
Zaslal: 09 Sep 2007, 13:53 Predmet: KMPlayer |
|
|
Co na tento program hovorite? Mne sa moc lubi, prehrava video/DvD/hudbu, vsetko pekne, kvalitne a rychlo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
LakSa.H-H.sk Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.04.2007 Príspevky: 55 Bydlisko: Zilina // Spis Karma: 
|
Zaslal: 09 Sep 2007, 21:12 Predmet: |
|
|
Moja srdcovka na prehravanie videa aj pod linuxom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
paracentesis VIP

Stav:  Založený: 22.01.2006 Príspevky: 201
Zaslal: 10 Sep 2007, 13:54 Predmet: |
|
|
| Perfektni na video. Vystridal u mne bsplayer. |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 6401
Zaslal: 20 Jan 2008, 17:53 Predmet: |
|
|
Aj u mňa sa stal kmplayer obľúbeným prehrávačom videa, len po včerajšom preinštalovaní PC a opätovnom nahodení tohto prehrávača mi to nechce prehrávať video vo full screene. Normálne okno je ok, ale ako prepnem na full screen, tak len čierna obrazovka, zvuk ide na pozadí ďalej.
Myslel som, že problém je v kodekoch, ale všetky ostatné prehrávače fungujú (bsplayer, wmp, winamp, vlc). Kodeky som vyskúšal aj staré codecpack all-in-one aj nové klite codec pack..
Má niekto nejaký tip?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cesar Star

Stav:  Založený: 04.05.2006 Príspevky: 634
Zaslal: 21 Jan 2008, 1:11 Predmet: |
|
|
S tým kmplayer neviem čo môže byť ale naj prehrávač podľa mňa je smplayer.
http://smplayer.sourceforge.net/
Ten kmplayer na win je samostaný prehrávač, linuxový kmplayer je len kde frontend k mplayer, je to úplne iné niečo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5409 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 21 Jan 2008, 9:46 Predmet: |
|
|
kmplayer som skusal, celkom ma zaujal, ale nenasiel som tam funkciu na VYPNUTIE PC PO PREHRATI videa. Je to tam niekde? Vyuzivam to kazdy vecer  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Zaslal: 21 Jan 2008, 10:04 Predmet: |
|
|
Gothar.. marí sa mi, že to tam je. Neviem, či dokáže vypnúť PC, ale vypnúť kmplayer to na 100% vie, sám to používam. A na 90% tam bude voľba aj na vypnutie PC.. Skús sa trochu viac pohrabať v nastaveniach, tie sú naozaj dosť šialené, nič pre nás, amatérov..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5409 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 21 Jan 2008, 10:18 Predmet: |
|
|
| brm napísal: |
Gothar.. marí sa mi, že to tam je. Neviem, či dokáže vypnúť PC, ale vypnúť kmplayer to na 100% vie, sám to používam. A na 90% tam bude voľba aj na vypnutie PC.. Skús sa trochu viac pohrabať v nastaveniach, tie sú naozaj dosť šialené, nič pre nás, amatérov..  |
No hej, to je dost typicke pre open source produkty
A nevies ma aspon nejako naviest? Ja som nenasiel ani to vypnutie prehravaca  |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

|
Zaslal: 21 Jan 2008, 10:29 Predmet: |
|
|
Dakujem, je to tam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cesar Star

Zaslal: 21 Jan 2008, 10:34 Predmet: |
|
|
Kmplayer (win) nie je open source software.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

|
Zaslal: 21 Jan 2008, 11:40 Predmet: |
|
|
| Cesar napísal: |
Kmplayer (win) nie je open source software.  |
Ale nevychadza z toho pre KDE, ktory je open source? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cesar Star

Zaslal: 21 Jan 2008, 13:06 Predmet: |
|
|
Vraj kmplayer tvorcovia spravili z nuly, že celé vytvorili oni ale vyšlo, že to tak nie je, je to aj z MediaPlayerClassic.
http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?p=481#post481
| Citácia: |
| And what about the resizing and effect pixel shaders copied from mpc as is? Even my stupid comments are there. |
Používa (obashuje inštalácia programu) aj libavcodec čo je hlavným kodekom vlc/mplayer, čo sám prehrá asi skoro všetky formáty čo existujú.
Vlc má vlasné dobré gui ale mplayer nie (je ale strašne slabý), preto sú k mplayer rôzne frontendy (gui), ako je kmplayer (kde frontend, názov je taký istý ako ten win kmplayer ale to je všetko, okrem názvu nemajú nič spoločného) a teraz už perfektný smplayer, podľa mňa s týmto už je lepší ako vlc.
Hocikto môže použiť free soft aj modifikovať, ale musí uviesť že to tam je, tak sa dá, skryto nie.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_KMPlayer
http://en.wikipedia.org/wiki/Libavcodec
http://en.wikipedia.org/wiki/FFmpeg |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

|
Zaslal: 21 Jan 2008, 13:51 Predmet: |
|
|
dik za info
No VLC je fajn, ale pri nom mi vadi gui, na to si neviem zvyknut. Pouzivam ho iba na sledovanie a pripadne nahravanie stream videa. Doteraz aj na prehravanie poskodenych suborov. S kmplayer je uz vsak vsetko inak a bsplayer asi definitivne poslem do vecnych lovist  |
|
| Návrat hore |
|
 |
das fas Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2005 Príspevky: 504 Bydlisko: medzi nebom a blatom Karma: 
|
Zaslal: 20 Apr 2008, 22:22 Predmet: |
|
|
| Kmplayer mi sice prehra aj to kde media player sekne ale titulky aj ked su spravne nacasovane sa neukazu v pravy cas ale ukazu sa neskoro ale na stotinu sekundy, ale obcas idu v pohode, v akom nastaveni je problem ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|