INDIGOcorp. napísal:som o tom pevne rozhodnuty ze deti mat nechcem
Takže po celý zvyšok svojho života ostaneš sám? Dobrá filozofia... A vďaka tejto "filozofii" si nijakú ženu nenájdeš. Ale to ti predsa nevadí, šak ty budeš žúrovať do svojich 90-tich rokov.
Nič proti tebe, tojď môj názor.
Neviem co sa vam nepaci na tom, ze niekto nechce mat deti. Je to jeho rozhodnutie a ked to tak chce, tak je to jeho problem. Prispevky o tom, ze je retardovany a podobne si nabuduce odpustite.
navyse, ked nebude mat svoje deti, vzdy ma moznost adoptovat si, a nemusi len malicke(1,2 roky a pod), ale pomoct a zachranit zivot moze aj 13 rocnemu napr.
hojko napísal:Neviem co sa vam nepaci na tom, ze niekto nechce mat deti. Je to jeho rozhodnutie a ked to tak chce, tak je to jeho problem. Prispevky o tom, ze je retardovany a podobne si nabuduce odpustite.
podla financii....ak ich bude velmi vela tak aspon 5..ak bude priemerne tak aspon 2..a ak nebudu ziadne tak ani jedno zbytocne aby sa trapilo aj ono....ciize spolieham sa na zlatu strednu cestu
a ja zas ked pozeram ake kraviny som tu pisal jak nejake posahane decko , kazdopadne mozno Vam to pride divne ale stale mam pocit ze by som deti moc mat nechcel, kazdopadne ako vsetci vieme aj tak zena vzdy rozhodne a chlap sa len ticho prisposobuje, ked uz je dieta na svete nakoniec zmeni nazor aj ten