mam super sestru, prezila so mnou vsetky zivotne udalosti a dokazala ma kryt pred vsetkym ... aj ked je o 4roky mladsia ma dobre empaticke schopnosti a dokaze predpovedat co sa stane, takze dokaze predchadzat neprijemnym situaciam. Aj ked ju cas od casu nemozem vystat bez nej uz by som bol v ri*i ...
ja mam mladsieho brata a ked s nim som obcas tak sa s nim da vychadzat ale dlhodobo je to kriza on ma vie tak nastvat svojou nezodpovednostou ako asi malokto... ale potom ho tak aj rodicia beru ako horsieho... ale tak ja im hovorim ze aspon jeden sa podaril
Mám brata, má 24 a v pohode. A jedináčik by som byť nechcel, práve naopak, ešte by som bral sestru staršiu, čo by k nám vodila pekné kamarátky a doma by robila domáce práce a bola by mi zlatou sestričkou a teda aj ja jej super bračekom
pinacolada napísal:ja by som naopak povedal ze len malo veci je krajsich ako surodenecka laska
ja mam jednu sestru.teraz ma 20.pred piatimi rokmi zazivala uplne to iste ako ja teraz.ona je ako krystalova gula "D vidi moju buducnost.vzdy dobre poradi.nechcel by som byt teda jedinacik aj ked teraz si tak pripadam kedze je v brne na vyske.este ze nam boh dal ten skype
no tak to ja povedat neviem co je surodenecka laska. Ale zatial mi nechyba...
Ja mam sestru 26 ma aj syna 1,5 s nou si hovorime vsetko.. brat ma 23 a nema ma rad.. a jak to bolo s darcekmi? stale som bola rozmaznavana.. a teraz som na to doplatila.. inak o.k..