Kolko mate surodencov?
-
JohnFrusciante
Star
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
miki690
Medium Professional
ja mam dvoch bratov a jednu sestru ... Ja som najstarsi, jeden brat je o rok mladsi, je to moj best friend ... stale si mame co povedat , vonku chodime spolu sme skoro ako dvojicky
, druhy je mladsi o 10 rokov a sestra je mladsia o 13 rokov... pre nich som ako vzor, alebo ako ochrana
nikdy som necitil problem v tom ze by som nedostal stale to co som chcel , proste som si na to zvykol ... A mozno je to tak lepsie , lebo v zivote to nemusi byt tak ze stale dostanem co chcem a preto som pripraveny aj na tazsie zivotne situacie . Ano , niekedy som mal taky blby pocit, ze iny maju to co si ja nemozem dovolit, aj ked som vedel ze je to koli tomu ze mam vela surodencov , hned ma to upokojilo, lebo som si pomyslel ze ci by som ich vymenil za nejake veci ... a tak mi tie veci v podstate ani nechybali:)
-
geoge046
Star
Mno tak mi vsetci sme traja, ja som najmladsi, a pocitujem to ako vyhodu lebo ja mam 15 a bracho 29 a segra 26... Takkk si to vzdy uzivam, lebo mi vzdy nieco kupia, nieco hodnotne... Navianoce tiez... Sestra ma uz rodinu a ja som doma uz len s brachom a rodicmi... Tak da sa povedat ze je to vyhoda ked ste starsi aspon ako ja ale ked ste mladsi asi okolo 6 rokov tak to pocitujete ako nevihodu lebo si z vas robia srandu v respektive ich provokujete...