11 800 sk so vsetkym 11 300 sk stal kurz 500 sk potvrdenie od doktorky a kolky som mal od mamy z roboty zadara
- neska som si ho bol vyzdvihnut na policii tak sa tesiiim z toho prave:D
8 tis vodicak + 1000 sk kolok na skusky + tusim ze 200 sk na policii ked som vyberal vodicak asi za samotny " doklad " ... inac som to dal na prvy krat opakovanie testu stoji 800 a jadzy tusim 250, neviem opravte ma ak sa mylim
... len si pamatam ako nas instruktor v jednej nemenovanej autoskole v KE furt hovoril ze co by ste si kupili za 800sk teda ucte sa ak nechcete calvoat 8 kila znova
Minule som sa dozvedela,ze vodicak uz bude stat 14 tisic lebo od nového roka sa bude ucit prva pomoc a budu aj psychologicke testy.To mi kamoska hovorila.
Inak mňa pred 10 rokmi vyšiel na necelých 5tis.. ešte som robil podľa starého zákona, podľa ktorého môžu skúšky absolvovať aj 17roční, avšak vodičák človek dostal až po dovŕšení 18. roku.. ja čakal takmer 3 mesiace..
Vidim to ako Maximalnu hovadinu ... nevidim dovod zdvihnut Cenu Vodicaku.
Terajsie ceny od 6000Sk do 15000Sk su na normalnej urovni ... Podla kvality sluzieb a rychlosti kurzu.
Psychotesty su urcene pre vodicov kamionov a Autobusov ... Psychicky postihnutemu jedincovi vodicak aj tak nedaju ... a co tym zistia ... ci sa v zapche naseres alebo nie??
@NC: hovadiny... sami pisu ze dnes vyjde 17 ci 19 tisic... ja ratam svoj okolo 11, to by som fakt asi musel robit rychlokurz v najdrahsej miestnej autoskole aby ma to vyslo 17 litrov.