v KE?...will.i.am napísal:kamarat teraz robi v kosiciach. za 8000 ma na Bcko aj na Acko a este aj ucebnicu mu dali zadarmo...
ja som robil vodicak za 8000 + kolok ( asi 250 sk ) + este asi 1000
a vodicsky uz mam od zaciatku jula
v KE?...will.i.am napísal:kamarat teraz robi v kosiciach. za 8000 ma na Bcko aj na Acko a este aj ucebnicu mu dali zadarmo...
ja som robil v autoskole BOR*S a podla mna celkom dobra... na skuskach sme spravili vsetci 15 z 15, k tomu dokonca asi 5 alebo 6 bolo zenskych ... tym som nechcel nic naznacit, ani nikoho urazitHossa1881 napísal:Robil niekto vodicak v MT? uz sa mi to blizi a potreboval by som vediet ktora autoskola je najlepsia v pomere "cena/vykon"
no ta autoskola co si tu dal je az nechutne draha podla mna, a tazke to nie je ked sa clovek do toho obcas pozre a pouzije aspon zdravu sedliacku logiku tak tie testy spravit musiM4jk1:-) napísal:ale ked som si pozeral www.autoskola.sk tak z 55 bodov musis mat najmenej 50 bodov .. mne sa to zda tazke neviem ako vam
(este som nerobil vodicak)
Je to vec dohody, ak vies, ze prejdes aj pisomnou skuskou, tak to kludne navrhni instruktorovi, ktory ma s tebou teoriu.Linkman napísal:Ludia da sa zrobit nieco take ze by som nemal priamo kurz (ako hodiny) bo teoriu viem a ze by ma ten clovek proste spravil so mnou par kondicnych jazd a potom ze by som isiel na skusky ? ci by to slo zeby to bolo lacnejsie