Koľko ste najviac šlohli peňazí rodičom????
Tak toto je maximalna idiocia, mat az takto neuveritelne d*bnute dieta tak ho prissaham bohu v tej chvilu yebnem do decakuColortraincleaner napísal:Takto dve kamosky, dvojnicky kradli zo sejfu svojmu ocovi, podnikatelovi peniaze a ked ich po pol roku prepocital zistil ze mu chyba asi 80000,-, nam bolo v tej dobe asi 13 rokov, takze haluz najvecia. Pametam si ako si treba tie dievcata nakupili 5 stavebnic lego a pretoze to nemohli priniest domov aby to nebolo podozrive, nechali to vonku cudzim detom. Alebo kupili auto Buraggo za 2000,- a uz museli ist domov, strasne som to auto chcel ale oni radsi vysli vytahom do siedmeho patra a pustili ho pred dom na chodnik. Auto sa rozborilo ako by bolo zo skla, oni potom isli domov a ja som stal dole pri tom aute a tiekli mi slzy prudom aka ho bola skoda.
-
alcatraz16
Medium Expert
-
jeffo007
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Re: Koľko ste najviac šlohli peňazí rodičom????
... okradas rodicov = okradas sam seba ...geoge046 napísal:Koľko ste najviac šlohli peňazí rodičom???? Ja beriem vždy keď potrebujem, len tak po troške, aby to nebolo vidno, asi okolo 50 Sk... Co vy????
este kedysi davno, ked som mal tak okolo 10 rokov, tak som kradol mame peniaze. vzdy tak 5 - 10 korun (vtedy to boli jake prachy) potom ked zacala segra zarabat, tak som kradol jej. raz bola mama v kupeloch, tak za ten mesiac som jej corkol asi 20 000 kesos. ked mama dosla, tak ma tak doje**la (slovne) ze odvtedy som uz nezobral nic. teraz ked uz robim a zarabam si sam, tak je to skorej naopak. nie ze by mi ich kradli, ale ja im ich davam sam od seba. napr, ked som dostal vianocne premie, tak som ich drzal v ruke, kukal som na tie prachy, kukol som na mamu ako sedi v kuchyni a lusti krizovku. tak som jej ich dal a mal som z toho strasne dobry pocit a robim to doteraz (nie len z premiami) a budem to robit dovtedy pokial jej budem mat dat aspon len korunu.
lenze teraz je doba trosku ina, jako kde ja som bol maly. ja som nikdy nemal ze mama kup mi toto a kup mi hento a ona mi kupila. vzdy mi kupila len to co som potreboval. a preco som jej kradol? lebo som ako kazde decko zavidel ostatnym ze oni maju a ja nie. ked som na vianoce dostal svoj prvy kazetak fugison ci ako sa to cudo volalo, tak som bol najstastnejsi clovek na zemi. aj o ten som sa musel delit zo sestrou. a prisiel som po prazdninach do skoly a spoluziak vytiahol kazetak z cd-prehravacom na dialkove, ze mu otec priniesom z nemecka, tak som ostal kukat jak puk. vtedy som prvy krat v zivote videl cd-cko.
tym som len chcel povedat, ze to bolo tak ako to je teraz.co dieta chce, rodicia kupia. lenze ja som to take nemal a preto som bol taky aky som bol. som rad ze to tak bolo, pretoze teraz si viem vazit peniaze
drtiva vacsina tu pise ze nekradla a tak. mam strach ze vsetci su taky. sa pozrite na hlasovanie, kde su ti ostatni?
lenze teraz je doba trosku ina, jako kde ja som bol maly. ja som nikdy nemal ze mama kup mi toto a kup mi hento a ona mi kupila. vzdy mi kupila len to co som potreboval. a preco som jej kradol? lebo som ako kazde decko zavidel ostatnym ze oni maju a ja nie. ked som na vianoce dostal svoj prvy kazetak fugison ci ako sa to cudo volalo, tak som bol najstastnejsi clovek na zemi. aj o ten som sa musel delit zo sestrou. a prisiel som po prazdninach do skoly a spoluziak vytiahol kazetak z cd-prehravacom na dialkove, ze mu otec priniesom z nemecka, tak som ostal kukat jak puk. vtedy som prvy krat v zivote videl cd-cko.
tym som len chcel povedat, ze to bolo tak ako to je teraz.co dieta chce, rodicia kupia. lenze ja som to take nemal a preto som bol taky aky som bol. som rad ze to tak bolo, pretoze teraz si viem vazit peniaze
drtiva vacsina tu pise ze nekradla a tak. mam strach ze vsetci su taky. sa pozrite na hlasovanie, kde su ti ostatni?
-
dew6
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Koľko ste najviac šlohli peňazí rodičom????
Najviac asi 20,--Sk, no vzdy, ked si vezmem, tak sa aj potom priznam... Je to trocha divne, nie?geoge046 napísal:Koľko ste najviac šlohli peňazí rodičom???? Ja beriem vždy keď potrebujem, len tak po troške, aby to nebolo vidno, asi okolo 50 Sk... Co vy????