cephelec napísal:Caute ludia,
Chcem sa spytat co sa moze stat ak je teplota maticnej dosky väcsia ako teplota CPU?
Teplota MainBoard 42 stupnov
Teplota CPU 41 stupnov
stat sa moze cokolvek, ale nebude to sposobene tymi teplotami. Dnesne nizkovoltazne procaky mavaju teploty kludne aj pod 40 v zatazi a dosky s nF4 pecu aj tych 50-55 stupnov..
t0m4s3 napísal:
stat sa moze cokolvek, ale nebude to sposobene tymi teplotami. Dnesne nizkovoltazne procaky mavaju teploty kludne aj pod 40 v zatazi a dosky s nF4 pecu aj tych 50-55 stupnov..
Ja mam DFIčku, a mal som max. 50 stupnof .... cize f poho? Procak (A64 3200 Venice) takych cca 38 stupnof ...... vsetko pri zatazi!
MSI K7Nforce delta l a ma to 45stupnov v pc-alert. Procak 50stupnov.
A hodnoty v biose take iste ibaze + 10stupnov. V lete sa mi to zosypalo. A ked som kupil chladic do bedne aj na procak tak to obom stiahlo max 5stupnov.(ten chladic AC copper lite by mal podla mna viac zmaknut)
45doska a 50procak je vela.
ja ju mam 40 stupnovu ked nepracuje je to v poriadku ked pracuje neviem este nikdy som nedal nikdy nic take zeby pracoval na 100% a ako sa to pozera cez bios co sa tyka aj teploty procesora
Tak teraz sa vsetci podrzte, lebo mne to dava cpu 39°-68°, doska 24°-64° a to vsetko od startu po 120% vykon.
Zostava- AMD Sempron (Thoroughbred 2091.6 MHz), A7N8X-E Del., nVidia nForce2 Ultra 400, 512 MBytes, ATI Radeon 9800 PRO, Audigy 2 ZS
Senzor chip-Asus ASB100 Co mi na to poviete