kolko stupnov ma vase PC
-
XtremeQTXX
Expert
-
Lyson2580q
Zablokovaný
Tak tie teploty su o nieco vyssie, najma na zakladnej doske. A aj ta grafika je horuca. Mozno len vyriesit prietok vzduchu v bedni. NF4 su zname ze hraju viac, ako je potrebne. Mozno by si sa mohol viac rozpisat, ako mas riesenu skrinku, vetraky a podobne. Mozno by stacilo vsade pomenit pastu, vyriesit prietok a razom budu teploty uplne niekde inde.Spriteee napísal:treba mi novy chladic ?
-
michal1313
Amateur
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ako pisal reno, vo vacsine pripadoch to je grafika,ziadny monitor ...Mosko napísal:No AUX asi teda nieje grafika , grafika je VGA,GPU ale AUX asi nie !!! ja sko myslim ze to je monitor !!! ale neviem
edit: az teraz som si uvedomil co si napisal...ze AUX monitor
-
Mosko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
no neviem , pochybujem dost ze by som tam mal dake meradlo co to mera ale na inom fore to tiz rozoberali a vravely ze AUX je monitor ale ak sa mylim opravte ma
no okej , behal som po nete a zhanal takze jeden chlapik n inom nemenovanom fore pisal , citujem : " vacsinou to je jeden zo senzorov na doske, napriklad northbridge ..."
no tak sam neviem a ak som o tom ze AUX = monitor taral ,m co som asi tak sa ospravedlnujem
no okej , behal som po nete a zhanal takze jeden chlapik n inom nemenovanom fore pisal , citujem : " vacsinou to je jeden zo senzorov na doske, napriklad northbridge ..."
no tak sam neviem a ak som o tom ze AUX = monitor taral ,m co som asi tak sa ospravedlnujem
nechcem zakladat novu temu, ale potreboval by som mozno aj pomoct. teploty v PC mam nesutocne vysoke a neviem preco.
CPU - C2Q 8200 - chladenie thermaltake V1
MB - asus p5n-e-sli
RAM - 4GB - 800 MHz
teploty CPU sa pohybuju bez zataze okolo 55-60 a v zatazi 70-75
tento CPU by sa dal velmi pekne taktnut, ale z nepochopitelnych dovodov mam teploty vysoke a tak z taktovania nic nie je. skusal som tri rozne pasty a teploty sa nemenili. ked chytim chladic, zda sa byt studeny. chladic je nasadeny na CPU spravne (vsetky 4 cupliky "cvakli") a pasty je tam tiez tak akurat. v com to moze byt?
CPU - C2Q 8200 - chladenie thermaltake V1
MB - asus p5n-e-sli
RAM - 4GB - 800 MHz
teploty CPU sa pohybuju bez zataze okolo 55-60 a v zatazi 70-75
tento CPU by sa dal velmi pekne taktnut, ale z nepochopitelnych dovodov mam teploty vysoke a tak z taktovania nic nie je. skusal som tri rozne pasty a teploty sa nemenili. ked chytim chladic, zda sa byt studeny. chladic je nasadeny na CPU spravne (vsetky 4 cupliky "cvakli") a pasty je tam tiez tak akurat. v com to moze byt?