|
| Autor |
Správa |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2045
|
| Návrat hore |
|
 |
vladopt Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.02.2006 Príspevky: 85 Bydlisko: SLOVENSKO Karma: 
|
Zaslal: 04 Máj 2007, 23:44 Predmet: |
|
|
| Hádam si nemyslíte, že Štefánikova smrť bola obyčajná nehoda??? Síce sa nespomína, že Masaryk a Beneš ale aj Štefánik mali miesto v slobodomurárskych lóžach, ale je to tak, postupne sa k tomu dostanete, keď nebude čítať len históriu z 9. ročníka ZŠ. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13644 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2007, 2:56 Predmet: |
|
|
| Hehe, no Slota zase perlil, aj napriek tomu je problem nieco take dokazat a ja vyvratit. Myslim, ze je zbytocne o tom vobec diskutovat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2045
Zaslal: 05 Máj 2007, 9:37 Predmet: |
|
|
| v tom komentare prave preto ani nejde o stefanika, ale o slotu a perly, ktore sa okolo neho hromazdia:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
abstraktt Expert

Stav:  Založený: 31.08.2006 Príspevky: 179
Zaslal: 05 Máj 2007, 10:27 Predmet: |
|
|
zabavil ma cesky poslanec za ods, nespomeniem si na meno, ktory na toto regaoval," slota je magor"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1631 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2007, 10:30 Predmet: |
|
|
| abstraktt napísal: |
zabavil ma cesky poslanec za ods, nespomeniem si na meno, ktory na toto regaoval," slota je magor"  |
A veď je to pravda neviem čo tým tvrdením chce dokázať.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2362
Zaslal: 05 Máj 2007, 10:51 Predmet: |
|
|
Uz tu bol tento link uvedeny ale dam ho sem este raz, odporucam si to precitat a treba povedat ze slota si to nevimyslel http://www.prop.sk/stefanik_bez_tabu.html
A enter00 chces ako povedat ze smrt Stefanika bola len nehoda a ze Slota teraz len fantaziruje?
Vladopt s tymi lozami mas pravdu az na Stefanika on tam bol z inych dvovodov ako Masaryk a Benes. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1609 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2007, 11:29 Predmet: |
|
|
teraz sa to uz dokaazt ani vyvratit neda. ale raz davnejsie som videl dokument, kde stari dedkovia-pamatnici vraveli, ze predtym, ako zacalo pristavat lietadlo bolo pocut gulomet. neviem, nevyjadrujem sa. akurat ma nastval komentar ceskych politikov na slotu akoze magor, nema to v hlave v poriadku a podobne. akoze co sa slotu tyka nemam ho velmi v laske, ale zase toto su tvrde obvinenia ,to by som si urcite ako politik nedovolil. keby sme to povedali my, uz by boli okolo toho diplomaticke spory  |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1631 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2007, 11:38 Predmet: |
|
|
| Chcel by som sa spýtať čo sa pravdepodobne stane ak sa potvrdí to čo hovoril Slota ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1609 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2007, 13:06 Predmet: |
|
|
| P3Bo napísal: |
| Chcel by som sa spýtať čo sa pravdepodobne stane ak sa potvrdí to čo hovoril Slota ? |
asi by zacali cesi pindat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4985 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2007, 14:25 Predmet: |
|
|
| Existuje mnoho dokumentov, roznych publikacii etc., ktore potvrdzuju, ze Stefanik bol ku koncu svojho zivota vo velkej nevoly ako Benesa, tak Masaryka, ktorych prakticky uviedol na politicke javisko. Jednoducho mal "smolu", ze bol proti bolsevikom a do loze vstupil najma preto, aby tento system spoznal a v konecnom dosledku sa postavil proti nemu. Bez ohladu na to, co hovori Janci Slota, osobne som presvedceny, ze zostrelenie jeho lietadla doma- nad Bratislavou- nebola nahoda a uz vobec nie omyl. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3204 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2007, 14:59 Predmet: |
|
|
slota zmenil taktiku? nezabili ho nahodou madari? a dalsim slotovym tromfom bude objasnenie smrti alexandra dubceka?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3825 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2007, 15:57 Predmet: |
|
|
| slota iba nahlas povedal to, o com ostatní iba tisko sepkaju. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jojcek Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.06.2006 Príspevky: 457 Bydlisko: Dolny Kubin Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2007, 16:06 Predmet: |
|
|
Slota je nas patrac heh no pobavil ma, ako aj hojko povedal o tom by sa dalo velmi dlho diskutovat a najdu sa vzdy strany ktore si budu stat za slotom a ine proti slotovi cize proti jeho vyjadreniam to by bolo nutne venovat sa takemuto pripadu niekolko desatroci prikadom je jazykovy vedec ktory sa niekolko 10 rokov venoval L-Sturovi a jeho slovencine az po niekolko rocnom skumani a venovani sa len tejto zalezitosti zistil, ze keby na slovensku neprisiel Stur so svojou slovencinou neuzakonil by ju stacilo by len 10 rokov a hovorili by sme vsetci po madarsky ... cize teno jazykovedec sa tomu venoval 20-30 rokov kmy toto zistil ak p Slota chce to dokazat a venovat sa tomu nech sa paci !!! Ale rozpravat o niecom a domyslat si to vie hadam aj kazdy aj neskuseny nevystudovany clovek  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru wannabe

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2362
Zaslal: 05 Máj 2007, 19:02 Predmet: |
|
|
| P3Bo napísal: |
V maestremovych mediach sa to urcite nepotvrdi kedze zidovska loby a slobodomurarski vplyv zasahuje takmer do kazdych medii.
Jojcek odporucil by som ti precitat vyzsie uvedeny link a potom hovor o domyslani. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|