Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Komentar - Zrusme prvy maj
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 01.08.2006

PríspevokZaslal: 03 Máj 2007, 7:40    Predmet: Komentar - Zrusme prvy maj Odpovedať s citátom  

http://www.aktuality.sk/spravy/komentare/komentar-zrusme-1-maj

celkovo dobry komentar, hlavne s danovym zatazenym sa da suhlasit.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
zelovoc
Guru
Guru

Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 03 Máj 2007, 10:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

mne sa prvy maj paci, 1. september by som zrusil hocikedy. pomaly to bude 18 rokov co sme tu mali rok 1989, neviem preco sa ete argumentuje tym, ze za komancov bolo tak a tak(aj ked ten tvoj komentar je trosku o niecom inom). co bolo bolo. mne sa tohtorocny 1 maj pacil.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
das fas
Star
Star

Založený: 20.12.2005

PríspevokZaslal: 03 Máj 2007, 10:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

zelovoc napísal:
mne sa prvy maj paci, 1. september by som zrusil hocikedy.....

A ze preco mas cerveny avatar... Laughing
Návrat hore
brm
Hardcore addict
Hardcore addict

Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 03 Máj 2007, 13:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Aj mne vyhovuje 1. maj, aspoň nemusím isť deň po narodkách do práce.. Very Happy Ale do ulíc ma už nikto dobrovoľne nevyženie, zúčastnil som sa pár krát tejto akcie ako malý.. vtedy to bola pre mňa ešte zábava, ale teraz............

..a súhlasím so zelovocom, 1.9. odveci štátny sviatok.. Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
jackb
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 03 Máj 2007, 17:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

ani jedno ani druhe by som nerusil. 1.9. je Den ustavy. Ustava je jednym zo znakov suverenneho statu takze je opodstatne oslvovat aj tento sviatok... 1.5. kedze sa viaze len so vstupom Slovenska do EU a to sa vo vacsine clenskych statov neoslavuje... clanok som este necital, ked budem mat viac casu urcite to urobim.
Návrat hore
tomo.za
Light Star
Light Star

Založený: 26.09.2005

PríspevokZaslal: 03 Máj 2007, 18:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

mno 1. maj je pre mna len den ako kazdy iny... takze by som kludne bol za jeho "zrusenie" a zvlast ked si z neho zase robi svoj siatok ista skupina ludi a snazia sa toto "oslavovanie" vnutit aj ostatnym... ten napad s dnom danovej slobody mi pride ovela lepsi hlavne preto lebo by si ho nikto nemohol privlastnovat... prvy maj ma skratka smolu, moc dlho sluzil komancom... a na to sa nezabuda Laughing
Návrat hore
Frikso
Guru
Guru

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 03 Máj 2007, 20:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

No pre mna prvy maj tiež nemá veľký význam, možno to bude aj tým, že v dobách, keď sa za pekné mávanie dávalo voľno ešte nežil..
-Každopádne si myslím, že tento "sviatok" nebude zrušený, pretože hlavne na dedinách má stavanie mája veľkú tradíciu a po tej obžieračke, čo následuje isto nikto do prace nepojde Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
tomo.za
Light Star
Light Star

Založený: 26.09.2005

PríspevokZaslal: 03 Máj 2007, 20:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

Frikso napísal:
No pre mna prvy maj tiež nemá veľký význam, možno to bude aj tým, že v dobách, keď sa za pekné mávanie dávalo voľno ešte nežil..
-Každopádne si myslím, že tento "sviatok" nebude zrušený, pretože hlavne na dedinách má stavanie mája veľkú tradíciu a po tej obžieračke, čo následuje isto nikto do prace nepojde Laughing

nahodou stavanie majov aj ozieracka su ludove zvyky... tie by kludne mohli ostat, adrenalin mi skor dvihaju politici ktori sa v tento den spaciruju po svete... tuto "oficialnu" cast prveho maja by som hned zrusil Smile
Návrat hore
vajda65
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 22.02.2005

PríspevokZaslal: 03 Máj 2007, 21:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

jackb napísal:
ani jedno ani druhe by som nerusil. 1.9. je Den ustavy. Ustava je jednym zo znakov suverenneho statu takze je opodstatne oslvovat aj tento sviatok... 1.5. kedze sa viaze len so vstupom Slovenska do EU a to sa vo vacsine clenskych statov neoslavuje... clanok som este necital, ked budem mat viac casu urcite to urobim.

čo to trepeš že tento sviatok sa viaže len zo vstupom Slovenska do EU, myslíš že tento sviatok vznikol kvôli tomu? A práve naopak, tento sviatok sa vo väčšine krajín oslavuje.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
jojcek
Medium Star
Medium Star

Založený: 15.06.2006

PríspevokZaslal: 04 Máj 2007, 16:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

nemyslim si nemusime nicit vsetko historicke, tak 1 maj. bol , bol to den takpovediac ,, lepsieho zajtrajska" a taktiez s 1.majom sa viaze aj nas vstup do EU cize zrusit nezrusit Confused neviem urcite by som ho enchal ako statny svaitok hlave z dovodu ze v roku 2004 sme sa stali clenom statov EU + skor by som zrusil komunisticke strany ktore su pozostatkami a nedaval im sancu tak ako aj nacionalistom ako tej slovenskej pospolitosti ci ako sa volaju !!!
zrusenie 1.maja slovaci vzdy budu spekulovat so vsetkym uz sme sa komunizmu zbavili a ked si stale budeme pripustat ze 1.maj 1 september atd .. tak sme dosli zapamatajme si kto nas z vojny vyslobodil a akym statom sme boli v 2 sv. vojne fasistickym
Návrat hore
krija
Guru of Politics
Guru of Politics

Založený: 29.01.2006

PríspevokZaslal: 05 Máj 2007, 16:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

nerusil by som ani jeden. ale dôvody su iba dva. vo sviatok nemusim ist do prace a ak musim dostanem 100% navrch.
ale jednoznacne suhlasim so zelovocom a brmom. najnepodstatnejsi sviatok je den ustavy. ustava je zakon. mali by sme ho vsetci dodrziavat, vazit si ho a ctit kazdy den v roku. co je pri pohlade na situaciu na slovensku nepredstavitelne.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika
Strana 1 z 1

Prejdi na: