komplikovane dievca...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Vieš musíš pochopiť, že sa dievča sa Ti hneď nehodí k nohám. Takisto človek všeobecne môže byť aj nerozhodný. Podľa mňa Ťa trochu skúša, proste chce vidieť či o ňu naozaj stojíš, chce byť trochu dobývaná, balená, chce vidieť iniciatívu a odvahu.

Aj keď je možné, že jedeň deň sa jej páčiš viac, a druhý zase o svojich sympatiách k Tebe začne pochybovať.

ale každopádne by som to skúšal ďalej, nemusíš ísť na to priamo, ale iba slúšať ďalej a uvidíš ako sa to vyvinie. :wink:
yohan333
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa yohan333 »

dam ti radu:poriadne ju ozer a nechaj jej nieco tvoje v jej veciach (napr penazenku s 50sk a obcianskym)a potom spomal daj tam 3 a nech motor kesle ale nech nezdochne
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

yohan333 napísal:...
Tak toto bola rada storocia, gratulujem... :roll: .
sk8boyrock
Novice
Novice

...

Príspevok od používateľa sk8boyrock »

Caute.
Ja mam ten isty problem, nevedela sa rozhodnut, az som to ja posral.
Neviem, ci je v tom niekto iny, alebo som isiel velmi prirychlo, alebo co, ale strasne by som to chcel vratit spat, lebo viem, ze som mal sancu. :(
Poradte mi, pls .. co mam robit. Uz to zrejme dost pada, ale .. prosiiim. :(
Skratka to len tak napisem..zacalo to tak. Kamos ju doviedol na koncert a uz to aj casom po mesiaci mozno aj zacinalo vyzerat nadejne. Ale ja neviem co sa stalo, ale napisala mi, ze tak rozmyslala, tak hned som vedel o co ide a tak to aj je. Este som s nou podrobnejsie o tom velmi nehovoril (teraz samozrejme nemyslim cez net), musim sa s nou porozpravat, ale....keby sa to dalo vratit spat. :( Diki moc. :(
Neregistrovaný

Re: ...

Príspevok od používateľa Neregistrovaný »

sk8boyrock napísal:...
No ked dievca zacne rozmyslat, tak to uz vazne nieci znamena :lol: :lol: :lol: - only joke....
mozno rozmyslala, ze chce nieco viac.... neviem, ake vazne to medzi vami bolo....
sk8boyrock
Novice
Novice

no rozmyslala jedine nad tym ci to so mnou potiahne dalej alebo ma posle niekam .. no a samozrejme si vybrala to druhe.
s tym ze mam zajtra narodky .. takze vsetko naj sam sebe .. jupii :( ..
vazne ?? .. no .. co ja viem ze ako vazne .. no nic sme spolu nemali este ..
mi-chau
Darca
Darca

Re: ...

Príspevok od používateľa mi-chau »

sk8boyrock napísal:... ale napisala mi, ze tak rozmyslala, tak hned som vedel o co ide a tak to aj je...
to ti vesia na nos vzdy ked rozmysla? nic ine tam nenapisala? alebo ta odpisala? zakoncila to neurcito? zahrala do outu? musis popisat nieze rozmyslala...

// :? ma predbehol :oops:
sk8boyrock
Novice
Novice

..ja sam vpodstate neviem .. boli sme zatial len raz vonku sami .. potom .. s kamosmi .. bola u nas s kamosom na skuske nasej kapelky .. viacerokrat .. aj na koncerte ..
Ved praveze ide o to, ze vsetko vyzeralo byt v pohode, len zrazu sa to nejak tak zvrtlo..a vyzera to ze som total out, ale ja to chcem este nejak napravit .. ak sa to da .. musim sa s nou porozpravat .. ale sam neviem ani ako .. co .. a co jej vlastne povedat, to je jedna z veci co potrebujem poradit. :(
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

sk8boyrock a neprisiel do toho iny chalanisko nahodou alebo dakto na teba daco nedal daky klep ???

CHE no ty chod nato pekne pomaly ale tak aby ta daky typek na 120cinke nepredbehol :-)

Inak v podobnej situacii ako vy 2 som aj ja :? bud s toho daco bude alebo nie len neviem tiez jak keby ma skusala ale proste jak keby zatial nic nechcela len skusala ze co ja, totalne sa v nej nevyznam heh raz sa sprava jak kamoska a za chvilu jak keby sme o 5 min mali mat svadbu ja ju musim ziskat dakym gestom more ale ani zdaleka netusim ako nato bo toto mi nikdy moc neslo taze borci kto mate daky dobry napad ako sa 100% priblizit k srdiecku slecny sem s tym :-) btw take ze kvetinka tak to uz bolo hehe na valentina dostala ruzovu ruzu bo ruzova je jej naj :-) a ked sme sli von pred par dnami tak dostala zasa peknu ruzicku taku 2 farebnu. heh ale zaklad je asi ze by som si mal sam uvedomit co chcem asi ze lebo pred 2 rokmi som dostal brutalnu facku, cunami v mojom srdiecku heh a od vtedy dako neviem kedy lubim a kedy milujem :-( ale je fakt ze na tuto stale myslim a ked aspon 5 min denne s nou nepisem na icq tak mi je zanou mega smutno a chyba mi heh sak vlastne aj teraz by som sapl ale este chvilku cakam ci nedojde heh asi zavislost co btw pozname sa 3 mesiace a v poslednych dnoch toto pocitujem cca 2 tyzdne

EDIT // no sk8boyrock vsetko naj k narodkam hehe hadam to dako teda urovnas inak vzdy mi bolo povedane ze baba je blba ked ma nece ze nevie oco prichadza tak si to povedz len potom nech sa ti to enstava furt ako mne (veta si super kamos tvoja buduca buda stastna baba pocuvam stale) :-D
sk8boyrock
Novice
Novice

Runes, hehe, dikiii moc. :) :oops:
No a berme tu uvahu, ze v tom nie je niekto iny?? Co mam teda robit? :(
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sk8boyrock napísal:Runes, hehe, dikiii moc. :) :oops:
No a berme tu uvahu, ze v tom nie je niekto iny?? Co mam teda robit? :(
no asi prist na to naco musim prist ja , zistit cim si ju ziskas :-D dake gesto netusim chod darovat krv alebo nefim :-D no proste nieco na zaklade coho si uvedomi ze si uplne uzasny :-) , baby su komplikovane a na kazdu zabera daco ine tak asi tak mozme si tu akurat jeden druhemu drzat palce :-)
sk8boyrock
Novice
Novice

..no to mas pravdu. Ale, bojim sa, ze je to uz definitivne, ale velmi to chcem vratit spat, ak sa da, takze sa s nou musim porozpravat aby som snad aspon nieco napravil. :(
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

sk8boyrock napísal:..no to mas pravdu. Ale, bojim sa, ze je to uz definitivne, ale velmi to chcem vratit spat, ak sa da, takze sa s nou musim porozpravat aby som snad aspon nieco napravil. :(
myslím že si ju fakt stratil...
..Láska je ako hodina matematiky - sčítaš, odčítaš, vydelíš, vynásobíš. A zrazu urobíš chybu. Chceš ju opraviť, ale už je neskoro - ZVONÍ!
Neregistrovaný

ja si myslim, ze nikdy neni neskoro, pokial nema priatela...., ak ma priatela, je to v pravdepodobne v pase, ale ak ho nema, tak sa posnaz.... :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

CHE napísal:ja si myslim, ze nikdy neni neskoro, pokial nema priatela...., ak ma priatela, je to v pravdepodobne v pase, ale ak ho nema, tak sa posnaz.... :wink:
presne tak a aj ked toho priatela ma da sa jej furt dokazat ze ona miluje teba a viac :-D ale toto nefim ja nato nemam zaludok a vobec vomne sa daco vzoprie ked je baba zadana stane sa premna nezajimava
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Mr.Jack napísal:myslím že si ju fakt stratil...
..Láska je ako hodina matematiky - sčítaš, odčítaš, vydelíš, vynásobíš. A zrazu urobíš chybu. Chceš ju opraviť, ale už je neskoro - ZVONÍ!

Mne sa nezda ze laska je ako matematika ,ale ze dievcata su ako matika .Ved kto ich ma chapat jeden den tak a druhy den inac.. a najblizsi rok dva nechcem vaznu znamost :)
Neregistrovaný

2 JOXXO: Po poslednom vzahu som si to povedal aj ja, to vies, nevieazanost je ako sloboda, no na druhej strane sa nic nevyrovna tej chvilke, ked si s dievcinou, ktoru mas fakt rad, tie objatia a zamilovane pohlady... :P
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

CHE napísal:2 JOXXO: Po poslednom vzahu som si to povedal aj ja, to vies, nevieazanost je ako sloboda, no na druhej strane sa nic nevyrovna tej chvilke, ked si s dievcinou, ktoru mas fakt rad, tie objatia a zamilovane pohlady... :P
mnoo mas pravdu ale musis priznat ze to ma aj svoje + ale aj - ako vsetky veci , ale tie pohlady a obiatia su fakt nenahraditelne :P :P
Neregistrovaný

vies, kamarade, kazda karta ma 2 strany, je pravda, ze chodit z dievcinou neni prechadzka po ruzovej zahrade, ale keby si mal vsetko, co chces, ako by si si to potom vazil? :wink:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

CHE napísal:vies, kamarade, kazda karta ma 2 strany, je pravda, ze chodit z dievcinou neni prechadzka po ruzovej zahrade, ale keby si mal vsetko, co chces, ako by si si to potom vazil? :wink:
Bratku mas pravdu ze karta ma dve strany a atd.... :wink: ibaze u niektorych ta druha horsia strana prevlada nad tou lepsou ovela viac :? ehm ale dufam ze u tej tvoje prevladaju + :D :wink:
Napísať odpoveď