|
|
|
| Autor |
Správa |
RoQa King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1677 Bydlisko: Na parkete ;) Karma: 
|
Zaslal: 17 Mar 2007, 1:00 Predmet: |
|
|
| Mr.Jack napísal: |
myslím že si ju fakt stratil...
..Láska je ako hodina matematiky - sčítaš, odčítaš, vydelíš, vynásobíš. A zrazu urobíš chybu. Chceš ju opraviť, ale už je neskoro - ZVONÍ! |
Mne sa nezda ze laska je ako matematika ,ale ze dievcata su ako matika .Ved kto ich ma chapat jeden den tak a druhy den inac.. a najblizsi rok dva nechcem vaznu znamost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Anonymný
Stav:
|
Zaslal: 17 Mar 2007, 10:04 Predmet: |
|
|
2 JOXXO: Po poslednom vzahu som si to povedal aj ja, to vies, nevieazanost je ako sloboda, no na druhej strane sa nic nevyrovna tej chvilke, ked si s dievcinou, ktoru mas fakt rad, tie objatia a zamilovane pohlady...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
RoQa King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1677 Bydlisko: Na parkete ;) Karma: 
|
Zaslal: 17 Mar 2007, 20:10 Predmet: |
|
|
| CHE napísal: |
2 JOXXO: Po poslednom vzahu som si to povedal aj ja, to vies, nevieazanost je ako sloboda, no na druhej strane sa nic nevyrovna tej chvilke, ked si s dievcinou, ktoru mas fakt rad, tie objatia a zamilovane pohlady...  |
mnoo mas pravdu ale musis priznat ze to ma aj svoje + ale aj - ako vsetky veci , ale tie pohlady a obiatia su fakt nenahraditelne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Anonymný
Stav:
|
Zaslal: 17 Mar 2007, 20:45 Predmet: |
|
|
vies, kamarade, kazda karta ma 2 strany, je pravda, ze chodit z dievcinou neni prechadzka po ruzovej zahrade, ale keby si mal vsetko, co chces, ako by si si to potom vazil?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
RoQa King

|
Zaslal: 17 Mar 2007, 20:52 Predmet: |
|
|
vies, kamarade, kazda karta ma 2 strany, je pravda, ze chodit z dievcinou neni prechadzka po ruzovej zahrade, ale keby si mal vsetko, co chces, ako by si si to potom vazil?  |
Bratku mas pravdu ze karta ma dve strany a atd.... ibaze u niektorych ta druha horsia strana prevlada nad tou lepsou ovela viac ehm ale dufam ze u tej tvoje prevladaju +  |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2368 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 17 Mar 2007, 20:59 Predmet: all |
|
|
Vsetko ma dve strany,,ano sloboda je Sloboda,,nemusite sa nikomu spovedat.ze co a ako,,,mate volnost v niektorych veciach..No ako tu uz bolo spominane Aj vztah ma 2 strany..na jednej ze nic sa nevyrovna pocitu ked ste s nikym o koho sa mozete opriet ked vam je najhorsie pri kom sa cititite fakt skutocne dobre..no na druhej strane Ked pride to sklamanie...Kazde rano sa mysliet na to ze ako to bude dalej,,,ked to prestane klapat...Býva to velmi takze ku koncu ....sory OT mozno  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Anonymný
Stav:
|
Zaslal: 17 Mar 2007, 21:31 Predmet: |
|
|
| Joxxo napísal: |
Bratku mas pravdu ze karta ma dve strany a atd.... ibaze u niektorych ta druha horsia strana prevlada nad tou lepsou ovela viac ehm ale dufam ze u tej tvoje prevladaju +  |
Rad by som povedal viac, ale nemozem, niezeby som nechcel, ale neviem... , nejako mi nepraje stastie, neni moc casu popri blyziacej sa mature a ked si najdem na nu cas a dohodneme sa konecne do mesta, nedojde jej odpovedna sms z netu, tha som cakal v meste ako dilino...si teraz pripadam ako LAMER, mam dost vysoke ucty za telefon, tha som si povedal, ze jej napisem z netu a to bola chyba...ale nabuduce to snad vyjde...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dew6 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.03.2007 Príspevky: 225 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2007, 20:03 Predmet: Re: komplikovane dievca... |
|
|
na chate som sa "zoznamil" s jednym dievcatom, predtym som bol iba raz s nou v bare, vdaka kamaratke...
Davno som nestretol tak perfektne dievca, no ma to hacik - je strasne nerozhodna, viem, ze by som mal vziat iniciativu do vlastnych ruk, no som pri nej ako maly chlapec, nechcem nieco pokazit alebo urychlit, predsa len sa moc nepozname... najhorsie je, ze ani ona sama nevie, co chce... Kamaratka mi povedala, ze sa s nou bavila o mne a ze vravela, ze by tomu aj davala sancu, no jej spravanie vcera, ked som s nou bol von, moc tomu nenasvedcovalo, no chvilkami zasa to vyzeralo nadejne... sam sa v tom nevyznam... chyba je asi tam, ze to zacalo dost zhurta na chate a hra tam rolu asi aj to, ze sa jej dlhsie pacil nejaky typek... nevem... snazit sa dalej? |
Neviem, kolko ma to dievca rokov, no myslim, ze baba b y v prvom rade mala vediet, co chce. Ked to nevie, vacsinou ju treba nechat dospiet, alebo prechadza nejakym tazkym obdobim, z ktoreho sa iste coskoro dostane...
A pre tento pripad plati ta druha moznost, drzim palce, nech ti to vyjde...
 |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2368 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2007, 20:59 Predmet: Re: komplikovane dievca... |
|
|
| dew6 napísal: |
| mala vediet, co chce. Ked to nevie, vacsinou ju treba nechat dospiet, alebo prechadza nejakym tazkym obdobim, z ktoreho sa iste coskoro dostane... |
Musim konstatovat ze kolega ma pravdu.... Ani nieze dospiet...ale nechat to tak,,aby si sama rozymslela ze co a a ko a co vlastne chce,,lebo kym to nevie... a ty daco zacnes,,, a aj ti to vyjde s nou,,, ona stale bude pochybovat,,a nebude si ista ,,,hold uz su raz take ----no a mozes sa skarede spalit...ver tomu viem o com kecam.... Mne sa stalo ze som mozno troska viac pritlacil...dosiahol som sice svoje.. ale na aky cas,,a za aku cenu
este daco k tym rokom..no ja typujem 13-15 |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2007, 21:34 Predmet: Re: komplikovane dievca... |
|
|
| midnight_man napísal: |
| kolega ma pravdu |
hm... asi si si pomýlil pohlavie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Anonymný
Stav:
|
Zaslal: 19 Mar 2007, 22:39 Predmet: Re: komplikovane dievca... |
|
|
| midnight_man napísal: |
| ...este daco k tym rokom..no ja typujem 13-15 |
myslim, ze som pisal, ze ma 17, alebo 18...presne neviem... , ono je to trosku o niecom inom, tam ide o to, ze sa asi nepamatala uplne zo svojho predchadzajuceho vztahu, co je dost velka prekazka, ktoru musi prekonat sama, ja len mozem byt na blyzku, co je tiez problem, bo mam matury na krku.... mam pocit, ze z toho nic nebude, co je brutalna skoda.... fakt je to vynimocne dievca... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 20 Mar 2007, 10:04 Predmet: Re: komplikovane dievca... |
|
|
| krupica_dnb napísal: |
hm... asi si si pomýlil pohlavie  |
jezis sory  |
|
| Návrat hore |
|
 |
triple King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.02.2007 Príspevky: 1728 Bydlisko: Fuckyng LC Karma: 
|
Zaslal: 20 Mar 2007, 10:17 Predmet: |
|
|
ber to tak že chat je jedna vec a realita druhá.. na chate má každý silné slová a idú z človeka oveľa ľahšie ak keby sa ti pri tom pozerala do očí a hovrilo ti to priamo..
takže podla mna je to vpohode.. nezúfaj.. si možno to ani tak nemyslíš ako si myslíš.. ak ma chápeš...
ale tak nič ti nebráni s nou niekam vyraziť.. čo ja od kamarátky si zisti kde rada chodí a čo má rada a podla toho sa zariad.. hlavne nič si veľmi neplánuj lebo ako to u mna funguje nič sa mi npodarí hh..
Napr ked som sa prvý krát stretol so svojou priateľkou myslela si o mne že som najväčší ko*ot na svete.. potom sme sa asi o pár mesiacov zase stretli a normálne sme kecali a ona začala zisťovať že niesom až taký zlý (proste som bol sám sebou,, žiadne pretvárky) ale aj tak som si nevypýtal číslo ani nič proste nechal som to na náhodu a aj tak sme sa nejako dali do kopy.. takže
moja rada? podla mna neprestávaj len nič sa nesnaž uríchliť .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 1085 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 20 Mar 2007, 12:01 Predmet: |
|
|
len taká otázka: ktoré dievča (žena) neni komplikovaná?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3051 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 20 Mar 2007, 13:03 Predmet: |
|
|
| Te-wei napísal: |
len taká otázka: ktoré dievča (žena) neni komplikovaná?  |
odpveď: mrtvé
faktom je ze sa v zenach nevyznam, teda neviem ci vy ano, niekedy sa spravaju akoby nevedeli co chcu a niektore nevedia co chcu, ale su svetle vynimky, takym sa hovori uprimne zeny a ked si taku najdes, nemusis tak casto citat medzi riadkami a vestit z krystalovej gule, ale ak sa raz zamilujes do komplikovanej, skoncis bud s nou alebo na xanaxe  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|