|
|
|
| Autor |
Správa |
m4jor Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.10.2006 Príspevky: 103
Zaslal: 05 Máj 2008, 17:14 Predmet: Konica Minolta PagePro 1350W pod Win. Vista |
|
|
Zdravím,
mám túto (viď. názov témy) tlačiareň a potreboval by som ju rozchodiť pod Vistou. Drivery na CD sú len na na staré Win-y, do XP-čka.
Na stránke výrobcu som našiel tiež iba ovládače totožné s tými čo mám na CD.
Ale ja by som dosť potreboval nejaký driver na Vistu, nie je to moc stará tlačiaren tak sa mi nechce veriť aby nebola "Vista kompatibilná"... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 2805
Zaslal: 05 Máj 2008, 19:31 Predmet: |
|
|
| Tu najdes ovladace pre viacero tlaciarni od Minolty: Formular pre vyhladanie . Tam si najdes aj ten svoj pre 1350w. |
|
| Návrat hore |
|
 |
webmasterr Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.09.2006 Príspevky: 337 Bydlisko: Virtual World Karma: 
|
Zaslal: 05 Máj 2008, 20:07 Predmet: |
|
|
Ja mam rovnaku tlaciaren, a prave dnes som ju instaloval pod vistou, a ziadne ovladace netrebalo, vsetko si pekne Vista stiahla sama . Skusal som nainstalovat nasledne aj ovladace kvoli tej kontrolnej aplikacii a v poho mi isla aj winxp verzia..A potom som nasiel aj vista ovladace.
Akurat som mal problem, pretoze ked som chcel nieco vytlacit..zvolil som si svoju tlaciaren ale stale mi to ponukalo iba tlac do suboru. Nakoniec som zistil, ze si to samo nvm preco nastavilo ako port FILE: miesto USB. Tak som to prestavil a vsetko fachci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|