|
|
|
| Autor |
Správa |
dzizs Light Expert

Stav:  Založený: 06.11.2006 Príspevky: 42
Zaslal: 10 Máj 2008, 1:28 Predmet: Konickari |
|
|
cafes, chcem sa opytat a informovat veci okolo konickarstva. mate niekto kona, jazdite, starate sa o nejakeho, chovate .. atd
ja som sa zacal tomu venovat nedavno, pri kupe Haflinga, zatial ho nemam kde ustajnit, takze je stale v dolnom kubine. poznate nejake lacnejsie ustajnenie, lebo zatial som videl len za 8k/mesiac. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 900 Bydlisko: Seru na Vás,já du domů.. Karma: 
|
Zaslal: 10 Máj 2008, 20:14 Predmet: |
|
|
Môj spolužiak má doma koňa a aj ho doma stajní a jazdí na ňom.. majú dosť veľa peňazí, tak im to problém nerobí.. ak chceš mohol by som sa niečo popýtať.. a dať ti nejako vedieť, teda dať ti vedieť na hojka.. alebo ak by bol ochotný, dal by som ti aj ICQ, ale to je na skôr na ňom, ako na mne..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dzizs Light Expert

Zaslal: 11 Máj 2008, 1:15 Predmet: |
|
|
| tak to si neviem celkom predstavit. dat niekomu kto ma stajnu pri dome kona. myslel som na jazdecke kluby, kde ustajnuju viac koni+ staraju sa o nich. ked nic ine nenajdem, tak ho dam tam za tych 8.. tu ide len o to, ze v dolnom kubine to stoji 5,5.. cize o usetrenie par penez. |
|
| Návrat hore |
|
 |
in your world Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.04.2008 Príspevky: 280 Bydlisko: E=mcE+2 Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 13:52 Predmet: |
|
|
ja som chodila dlhé roky na kone, ale nie je na to už čas.bohužial tam v okolí ti neviem poradiť žiadne ustajnenie, ale keby si potreboval inú radu pomôžem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2395 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 12 Máj 2008, 20:12 Predmet: |
|
|
najhorsich 10dni v zivote: praca v parku Prater vo firme s konmi
nie s koni, ale z pristupu zamestnavatelov ku pracujucim
malo to vyhodu v tom, ze som sa priblizne naucil ako sa o kone starat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dzizs Light Expert

Zaslal: 13 Máj 2008, 0:29 Predmet: |
|
|
fajn, uz som nasiel fajne miesto v rusovciach, takze diky za rady hehe
a inak, stara sa tam o kone naka znama parkurka, zevraj bola kedysi top, takze bude dobre postarane. a aj ma zauci veci :b |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bobr Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 638 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 02 Júl 2008, 16:28 Predmet: |
|
|
Nooo, mne sa toto konickarcenie velmo zapacilo, nahodou som sa k tomu dostal konkretne k parkuru ale iba ako divak s mojim kamaratom ktoreho dcera to robi uz asi 4 sezony a je dobra, vcera som bol pozret aj v ich stajnach no koniky su veru paradne a Rk aom ich zacal aj studovat trochu ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|