KOPACKY (futbalove:) )
podla toho aku ligu hras? ked hras dedinu tak je jedno v com hras , ale ja mama radsej Adidas ako Nikewesley17 napísal:NT90 - Laser II
tieto niekto mate?
chcel by som si ich kupit, a neviem ci sa mi skor neoplatia nove predatory... tak ak niekto ma, moze odporucit...
pred tymto som mal NT90 - Laser I
Podla mňa si kopačky netreba podla toho kupovať,že akú ligu hráš...ale ako sa v nich cítiš.kubodinho napísal:podla toho aku ligu hras? ked hras dedinu tak je jedno v com hras , ale ja mama radsej Adidas ako Nike
Najlepšie je kupovať podla prvého dojmu...odídeš do obchodu,vyskúšaš,nikde ťa netlačia,cítiš sa vnich pohodlne a už ich aj kupuješ.
-
nejakymarko
Addict
Mal som Nike (podpis ronaldinha
) a dnes som si kupit tie NIKE TOTAL 90 LASER 2 vyzeraju celkom fajn aj ked material je troska umely ale tak co chceme za 2500,- sezonu dofam vydrzia.
tak neviem o ktore konkretne vy mate zaujem ale vidim ze zaujem o ne je, tak po prvom majstraku napisem ako sa mi hralo
pridam vam par foto (sry za kvalitu - mobil)
tak neviem o ktore konkretne vy mate zaujem ale vidim ze zaujem o ne je, tak po prvom majstraku napisem ako sa mi hralo
pridam vam par foto (sry za kvalitu - mobil)
-
nejakymarko
Addict
curious:
noha sa musi na kopacky trocha zvyknut a ked si ich nepripravis tak ako sa patri ze pred prvy ostrym pouzitim v nich aspon taku hodku pochodit, najlepsie ked si das ponozky ktore pred tym namocis do horucej vody aby material trocha zmakkol a prisposoobil sa ti na nohu. ja to robim stale s novymi kopackami a zatial nema problema
ale majstrak je zajtra tak potom dam vediet co a ako
noha sa musi na kopacky trocha zvyknut a ked si ich nepripravis tak ako sa patri ze pred prvy ostrym pouzitim v nich aspon taku hodku pochodit, najlepsie ked si das ponozky ktore pred tym namocis do horucej vody aby material trocha zmakkol a prisposoobil sa ti na nohu. ja to robim stale s novymi kopackami a zatial nema problema
ale majstrak je zajtra tak potom dam vediet co a ako
som mal adidasy. Vyborne, skoda, ze som o ne nedavno nestastne prisiel.
Neboli ani extra drahe (aj ked som ich kupoval za vyhodnejsiu cenu, ako sa bezne predavali), zlte zdola, zlta aj znacka adidasov na nich (cele boli tak trochu do zltozelena ladene), zboku blizsie k pate jemne odvzdusnene, viazanie skryte kompletne cele.
Vydrzali mi 3 roky (co ma neuveritelne prekvapilo(a este stale prekvapuje) pri tej zatazi...) a urcite by som ich mal este aj teraz, keby mi zahadne nezmizli... Skoda, ze uz sa mi ich nedari nikde zohnat
A suhlasim - kopacky musia predovsetkym sadnut, aby nerobili otlaky. Treba mat velkost presne okolo nohy, aby sa nimi dalo vyborne kopat.
Kolega tu niekde spominal Aqilasy. Mal som dvoje, ani jedny nevydrzali viac ako 3 mesiace...
Takze trochu si priplatit za kvalitu sa oplati. Nekupovat podla toho, ktory model je aktualne novy, ale podla toho, ako sedia na nohe (peniaze sa daju utratit aj rozumnejsie). Co jednemu sedi, druhemu nemusi.
Neboli ani extra drahe (aj ked som ich kupoval za vyhodnejsiu cenu, ako sa bezne predavali), zlte zdola, zlta aj znacka adidasov na nich (cele boli tak trochu do zltozelena ladene), zboku blizsie k pate jemne odvzdusnene, viazanie skryte kompletne cele.
Vydrzali mi 3 roky (co ma neuveritelne prekvapilo(a este stale prekvapuje) pri tej zatazi...) a urcite by som ich mal este aj teraz, keby mi zahadne nezmizli... Skoda, ze uz sa mi ich nedari nikde zohnat
A suhlasim - kopacky musia predovsetkym sadnut, aby nerobili otlaky. Treba mat velkost presne okolo nohy, aby sa nimi dalo vyborne kopat.
Kolega tu niekde spominal Aqilasy. Mal som dvoje, ani jedny nevydrzali viac ako 3 mesiace...
Takze trochu si priplatit za kvalitu sa oplati. Nekupovat podla toho, ktory model je aktualne novy, ale podla toho, ako sedia na nohe (peniaze sa daju utratit aj rozumnejsie). Co jednemu sedi, druhemu nemusi.
-
nejakymarko
Addict
No kedze moje laseryII sa mi po 3 mesiacor rozsypali
, tak sa chcem spytat ci niekto nema skusenosti z NIKE RONALDINHO DOIS FG (priloha)
Planujem zasa v tej cene 2500, ale material sa mi zda byt lepsie ako tie lasery. Co na ne vravite? Nema ich niekdto? Ake skusenosti? Nezacinaju sa niekde "kazit"?
Dik za rady
Planujem zasa v tej cene 2500, ale material sa mi zda byt lepsie ako tie lasery. Co na ne vravite? Nema ich niekdto? Ake skusenosti? Nezacinaju sa niekde "kazit"?
Dik za rady
-
nejakymarko
Addict
fakt ich nikto neme? ziadne rady? aelbo este maju za 2500 Nike Laser II take iste, len co maju uz kryte snurovanie..len sa bojim ci sa zasa nerozsypu...alebo adidas kaiser? poradte...Skolacik napísal:No kedze moje laseryII sa mi po 3 mesiacor rozsypali, tak sa chcem spytat ci niekto nema skusenosti z NIKE RONALDINHO DOIS FG (priloha)
Dik za rady
-
19Riddick91
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
chevro
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
presne tak, ja odmalicka hravam vzdy len v adidasoch, teraz pouzivam adidas F50 a potom mam este aj Predatory rocne, a s oboma som spokojny, nikdy sa mi s adidasmi nic nestalo, dobre mi v nich sedi noha, super sa v nich beha, kope do lopty...Lyson2580q napísal:Ja mam addias a som z nimi nadmieru spokojny.Odporucam