KOPACKY (futbalove:) )
-
nejakymarko
Addict
fakt ich nikto neme? ziadne rady? aelbo este maju za 2500 Nike Laser II take iste, len co maju uz kryte snurovanie..len sa bojim ci sa zasa nerozsypu...alebo adidas kaiser? poradte...Skolacik napísal:No kedze moje laseryII sa mi po 3 mesiacor rozsypali, tak sa chcem spytat ci niekto nema skusenosti z NIKE RONALDINHO DOIS FG (priloha)
Planujem zasa v tej cene 2500, ale material sa mi zda byt lepsie ako tie lasery. Co na ne vravite? Nema ich niekdto? Ake skusenosti? Nezacinaju sa niekde "kazit"?
Dik za rady
-
19Riddick91
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
chevro
Amateur
presne tak, ja odmalicka hravam vzdy len v adidasoch, teraz pouzivam adidas F50 a potom mam este aj Predatory rocne, a s oboma som spokojny, nikdy sa mi s adidasmi nic nestalo, dobre mi v nich sedi noha, super sa v nich beha, kope do lopty...Lyson2580q napísal:Ja mam addias a som z nimi nadmieru spokojny.Odporucam
No ja mám Nike Air Zoom Total 90 III. Mám ich druhý deň a kvôli dažďom som ich ešte vonku nemal. Čiže zhodnotím až neskôr. Vyzerajú celkom slušne, si myslím. 
Update (29.06.2009)
-dnes som ich mal vonku. Len ťažko sa mi opisujú dojmy a pocity, nakoľko z nich mám 2 kvalitné otlaky
. Časom sa uvidí, verím že nesklamú. Ale podľa mňa sa v nich do lopty kope lepšie, ako v nejakých teniskách.
(Sorry za nekvalitné fotky, fotené mobilom večer)
Update (29.06.2009)
-dnes som ich mal vonku. Len ťažko sa mi opisujú dojmy a pocity, nakoľko z nich mám 2 kvalitné otlaky
(Sorry za nekvalitné fotky, fotené mobilom večer)
-
IamMartinQo
Star
Moje terajsie, mam ich asi 4 mesiace, kupovane v EN, mne sa zidu, aj ked hram este maly futbal STARSI ZIAK 
Mam tie Vapor V tak sa asi zosipem, nadherne cervene
Casom sa k nim dopracujem myslim take 2-3 mesiace ked zacne opat sezona
Mam tie Vapor V tak sa asi zosipem, nadherne cervene
Casom sa k nim dopracujem myslim take 2-3 mesiace ked zacne opat sezona
- Prílohy
-
- mercurial-vapor-iv-citron.gif
- (163.79 KiB) 487 stiahnutí
-
Mahonacik
Expert
To heej ty kksTalian napísal:Na nich bolo / je najlepsie , ze akonahle si len 5 metrov presiel po betone , štuple si uz nemal ....![]()
![]()