|
|
|
| Autor |
Správa |
Runes Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1249 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 06 Nov 2006, 23:04 Predmet: Korcule |
|
|
hmm nefim ci to mam dat sem alebo do poradne ale kedze tu sa ludia pytaju na sportove nacinie tak to dam sem cem kupit dake korcule na lad dajme tomu do 2500 nepotrebujem ziadne profi ale nechcem zrovna z tesca teda nefim ci su dobre tak teda bratislavcania poradte moj skill je asi taky ze mam 21 naposledy som stal na korculach ako 10 rocny a v podstate sa neviem ani korculovat na lade taze dake super hyper mega nepotrebujem ale necem aby sa zlomil noz hned  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4971 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 06 Nov 2006, 23:56 Predmet: |
|
|
| Rozmyslal si aj nad pouzivanymi korculami? Treba popozerat inzeraty... Inak odporucam znacku Bauer. Pri troche stastia by si menej pouzivane Bauer korcule do uvedenej ceny mal zohnat uplne v pohode. Ked sa zlepsis a zistis, ze ta to bavi, kupis nove. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13636 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 07 Nov 2006, 0:24 Predmet: |
|
|
| Za tu cenu mas dobre Bauer, resp. Nike Bauer alebo Easton. Vacsina z nich ma uz zuzenu patu, takze nie je potrebne ich tak stahovat ak mas uzku nohu, pripadne je vhodne pouzit elasticke snurky. Bauer Silver Lightning. |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2718
Zaslal: 07 Nov 2006, 12:53 Predmet: |
|
|
pokial chces rekreacne korculovat kup si korcule do 4-5tisic, lacnejsie ani zanic!!!
odidu ti, budu tlacit, pokazia ti zazitok...
korcule musia byt pevne a musia dobre drzat nohu...
ja som si 9 mesiacov skusal a hladal korcule... a mam ich uz 8 rokov... a su GENIALNE...
sice teraz hovorim o inlinoch, ale princip je rovnaky... ja som si zadefinoval ze chcem celokozene na snurovanie... a take som nakoniec nasil iba u Ultra wheels...
este som rozmyslal ze si z USA objednam noze na lad... pretoze topanka je univerzalna len sa prehodia noze...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|