Kôš na Viste

Informácie o software, ankety...
deaddy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Kôš na Viste

Príspevok od používateľa deaddy »

neviem ako som odstranil smetny kos a teraz ho chcem mat znovu na ploche ale nie zastupcu!!! taky aky bol predtym ako to mam spravit???
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

nemam tu teraz NB na ktorom mam vistu tak neviem ako to presne bolo a viem ze to bolo takto nejako:
daj pravim na ploche
daj prisposobit (alebo upravit)
a tam niekde mas ikony na ploche alebo nejako tak a tam mas ze tento pocitac, kos, dokumenty, internet a tam staci len zaskrknut kos a budes ho mat na ploche len nie som si isty ci to tak bolo lebo tu nemam NB..

//autoeditácia príspevku ( 22 Jun 2008, 17:57 )
no bol som si zobrat NB aby som ti povedal presne no je to takto:
stlac preve tlacidlo -prispôsobit- lavy horny roh- zmena ikony pracovnej plochy a tam si uz len vyberies kos.
filippo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa filippo »

Kámošovi sa to stalo tiež, tak ma zavolal a opravil som mu to klasicky cez obnovu systému. Čiže vrátiš systém do posledného bodu obnovy systému, v jeho prípade to bolo o dva dni dozadu. Nič iné ma vtedy nenapadlo. Ale nie som si istý, či nemôžeš prísť o nejaké dáta.
edit: Sorry ze nevedomosť :oops: Nevedel som sa vyjadriť.. Viem, že to nie je efektívne, keď som to vyriešil takto, tiež som sa vo Viste nevedel orientovať, pretože mám XP a Kubuntu.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

boha vysoku skolu na toto treba :roll:

klikni pravym a daj prisposobenie/personalization, potom change desktop icons/zmenit ikony pracovnej plochy a zaciarkni kos/recycle bin
Prílohy
windows_vista_tin.jpg
deaddy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

hh no bolo to v tom druhom prispevku ale neva a nemozem zato ze je ta tam zasite
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

filippo napísal:Kámošovi sa to stalo tiež, tak ma zavolal a opravil som mu to klasicky cez obnovu systému. Čiže vrátiš systém do posledného bodu obnovy systému, v jeho prípade to bolo o dva dni dozadu. Nič iné ma vtedy nenapadlo. Ale nie som si istý, či nemôžeš prísť o nejaké dáta.
no sorry ale to bola riadna kktina....
deaddy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

hh obnova dat ti nic nevymaze!!!
Napísať odpoveď