|
|
|
| Autor |
Správa |
Jeremy Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2006 Príspevky: 602 Bydlisko: Pažravá Karma: 
|
Zaslal: 17 Mar 2008, 18:10 Predmet: |
|
|
| ujo marky mas pravdu, kedy si konecne ludia uvedomia ze srbov netreba srat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ujo Marky Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.09.2005 Príspevky: 742 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 18 Mar 2008, 19:07 Predmet: |
|
|
| Kód: |
| http://www.aktuality.sk/spravy/zahranicne/jednotky-nato-v-mitrovici-zaviedli-stanne-pravo |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Sabo Zablokovaný

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.03.2008 Príspevky: 220 Bydlisko: SLOVAKIA Karma: 
|
Zaslal: 20 Mar 2008, 13:26 Predmet: |
|
|
| Kosovo ma pravo na samostatnost!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sagittarius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 946 Bydlisko: Do nekonečna a ešte ďalej Karma: 
|
Zaslal: 20 Mar 2008, 16:18 Predmet: |
|
|
Len aby sa raz nestalo týmto spôsobom, že právo na samostatnosť bude mať Republika Luník IX alebo Republika Južný Spiš  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sKoReC Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.12.2007 Príspevky: 250 Bydlisko: Veľký Krtíš Karma: 
|
Zaslal: 20 Mar 2008, 17:01 Predmet: |
|
|
| Sabo napísal: |
prečo?
200 príspevkov |
|
| Návrat hore |
|
 |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 895 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 20 Mar 2008, 19:04 Predmet: správa |
|
|
| Sabo napísal: |
Čista provokácia a snaha o to aby si sa dostal do popredia, ale ak to chceš docieliť tak by si mohol aspon napísať v skratke dôvody, pre ktoré by malo Kosovo mať tu samostatnosť
Ja ti tu napíšem zopar dôvodov, kvôli ktorým si to ja nemyslím:
Takže ako som to už pár krat povedal dochádza k porušeniu Medzinárodneho práva, ktoré nepozná situáciu, za ktorej by existovali dva štáty toho istého národu ma sa na myslí Albansko a Kosovo - to je v rozpore, za dalšie dochádza k porušeniu tohto práva v tom zmysle, že garantuje celistvosť krajiny a teda sa nemôžu narušiť hranice suverennej krajiny akou Srbsko bezpochyby je no a k čomu došlo - k jednostrannemu vyhláseniu nezávisleho Kosova, bez súhlasu Srbska si odtrhli časť územia a vytvorili štát, a to vzniknu aj dalšie problemy v Macedonsku či Bosne a Hercegovine, kde títo albanci tvoria menšiny - to je nebezpečný precedens a prial by som tým krajinam, ktoré podporili vznik a jednostranne vyhlásenie samostatného Kosova, aby to prebiehalo na ich územiach
btw. Kosovo je štátom iba pre tie krajiny, ktoré sa pchajú do zadnice USA  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sagittarius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2007 Príspevky: 946 Bydlisko: Do nekonečna a ešte ďalej Karma: 
|
Zaslal: 20 Mar 2008, 19:26 Predmet: Re: správa |
|
|
| J.O.S.E napísal: |
Alebo ešte pre tie, ktorým tento precedens vyhovuje... |
|
| Návrat hore |
|
 |
DonLuca Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2006 Príspevky: 489 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 20 Mar 2008, 19:29 Predmet: Re: správa |
|
|
| J.O.S.E napísal: |
...a najlepšie na tom všetkom je to, že "amíci" sa na tom len ťažko úškŕňajú a je im to srdečne jedno, a tie krajiny čo sa im pchajú, z toho budú mať aj tak veľké ho*no...
btw/// jednoznačne súhlasím s nazorom J.O.S.E-ho |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2506
Zaslal: 20 Mar 2008, 20:15 Predmet: |
|
|
Sabo na jednej strane tvrdi ze Kosovo, ktoreho obyvatelstvo je zvacsa moslimskeho vyznania ma pravo na samostatnost a na druhej strane tu hazde odkazi v inych temach aky su moslimovia v palestine zly a ako nemaju ziadne prava na to uzemie a ako sa odpaluju v ubohych okupacnych zidovskych obciach.
Sabo bud si pokritec alebo ti ide o provokaciu poniektorych userov medzi ktorych dozaista patrim hlavne ja. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2400 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 20 Mar 2008, 20:47 Predmet: |
|
|
alebo je to proste hlupak
J.O.S.E : ak su kosovsky albanci a albanci jeden narod co takto nemci a rakusania alebo flami a holandania ?
//rozumiem ale neodpovedal si mi na otazku. |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 895 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 20 Mar 2008, 22:20 Predmet: správa |
|
|
| pinacolada napísal: |
| J.O.S.E : ak su kosovsky albanci a albanci jeden narod co takto nemci a rakusania alebo flami a holandania ? |
no kosovskí albanci boli v rámci Srbska menšinou žiaden národ, kedže sa vyhlásili za štat tak teraz sú vlastne národ kosovskí (oni boli albanska menšina na územi Srbska len tak pre zaujimavosť ) a to sú takí Albanci ako aj tí Albanci, ktorí tvoria štát Albansko - ak si narážal nato, či hovorím, že je to vlastne ten istý národ tak ti dávam jasnú odpoved - áno a presne v tom je to porušenie Medzinárodneho práva, kedže to taký system nepozna jeden národ - dva štáty to je blud predsa a podstata zároven
// no tí rakúšania a nemci jeden národ??? no to určite nie to sú dva narody ked už tak, ved to sú suverenné krajiny a štáty teda, ved nemecko a ani rakúsko nevznikli vyhlásením jednej alebo druhej menšiny za štat na územi jedného z nich  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2506
Zaslal: 21 Mar 2008, 9:58 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
| co takto nemci a rakusania alebo flami a holandania |
To su veci ktore sa tiahnu uz od stedoveku, ked tieto uzemia boli nezavisle kniezatstva ktore riadil bud nejaky slachtic alebo knieza ale patrili pod jedneho krala a takyto pripad bol hlavne v Nemecku.
Zlomovim momentom bolo koniec 1 ww kedze Habsburgska risa prehrala tak tam doslo k velkym separatistickym snaham a rozdelovaniu uzemia. Nakoniec cast nemecka teda rakusko sa odtrhlo. Ale tazko povedat ci s tymto rozdelenim suhlasili obyvatelia, kazdopadne ked v 1938 doslo k anslusu Rakuska tak obyvatelia sa k tomuto kroku moc nebranili.
V pripade Kosova ako spominal JOSE doslo k vyhlaseniu nezavislosti mensiny kdezto v pripade Rakuska sa nejedna o mensinu ale o nemecky narod. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremy Star

|
Zaslal: 21 Mar 2008, 10:22 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
Zlomovim momentom bolo koniec 1 ww kedze Habsburgska risa prehrala tak tam doslo k velkym separatistickym snaham a rozdelovaniu uzemia. Nakoniec cast nemecka teda rakusko sa odtrhlo. Ale tazko povedat ci s tymto rozdelenim suhlasili obyvatelia, kazdopadne ked v 1938 doslo k anslusu Rakuska tak obyvatelia sa k tomuto kroku moc nebranili.
|
co to tu taras prosim ta?
hovori ti nieco rakusko uhorsko. Vieden mala za stredoveku vacsiu moc ako nemecko.
rakusko nikdy nebolo nemecke... to potom mozes kludne povedat ze slovensko bolo madarske... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 21 Mar 2008, 12:51 Predmet: |
|
|
| Jeremy napísal: |
| rakusko nikdy nebolo nemecke... to potom mozes kludne povedat ze slovensko bolo madarske... |
rakúsko nikdy nebolo nemecke a to si myslím, že si sa trochu pomýlil, pretože podstatou Anschlussu Rakúska (1938) bolo, že išlo o násilne pripojenie spomýnaneho Rakúska k Nemecku a teda bolo súčasťou hitlerovskeho fašistickeho Nemecka
btw. nie som nijaký odborník ale zdá sa mi, že najskôr bolo iba Uhorsko a snahou rakúskej menšiny, ktorá žiadala možnosť odtrhnúť sa od Uhorska sa potom dohodli na názve Rakúsko-Uhorsko  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremy Star

|
Zaslal: 21 Mar 2008, 13:07 Predmet: |
|
|
ako ono bolo Uhorsko a svata rimska risa naroda nemeckeho ci ako ale rakusko v nom tvorilo dost velke kniezatstvo...
po napoleopnskych vojnach sa rakusko odtrhlo
| Citácia: |
Rakúske cisárstvo bola habsburská monarchia v rokoch 1804-1867. Rakúske cisárstvo bolo vyhlásené 11. augusta 1804 Františkom II. (ako rakúsky cisár František I.) po vyhlásení cisárstva vo Francúzsku Napoleonom I.. |
rakusania a nemci to su ako cesi a slovaci proste ako bratranci...a nemozes porovnavat sem situaciu po prvej a pred druhou svetovou vojnou vtedy si hitler robil s europou co chcel... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|