|
|
|
| Autor |
Správa |
Ujo Marky Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.09.2005 Príspevky: 591 Bydlisko: Dlhe Diely Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 16:16 Predmet: |
|
|
Kolko krat bolo uz "slobodne"?
Potkany odtial dostaneme tak ci tak,
otazka je len kedy? A mecom, alebo perom?
Raz pride cas ked sa aj Slovania uvedomia, som si isty a potom sa moje prapravnucata budu smiat na tom ako sa parta turkov znazila hrat na vojensku organizaciu. (UCK) Mate jedine to stastie ze ste ritolezy USA a ze vam budu vycucavat prachy s obchodu s drogami, kriminalu, obchodovania s ludmi a tazenia zlata ktore sa tam naslo. Co si myslis ze by sa stalo keby vam Srbi uzavreli privod plynu, jedla a elektriny? Myslis ze by sa vas ujalo vase krasne Albansko, co je najchudobnejsia a najzaostalejsia krajna v Europe? Do 10 rokov by ste umreli do jedneho na mor alebo niaku inu stredoveku chorobu. Lebo taky ludia nedokazu sami nic vytvorit ale sa iba prizivovat na ostatnych. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sabo Spammer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.03.2008 Príspevky: 109 Bydlisko: SLOVAKIA Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 16:26 Predmet: |
|
|
Preco hovoris ako keby som Albanec???
1. Srbi maju na rukach krv desiatky tisic Chorvatskych, Bosnianskych a Albanskych civilistov. Mozem ty hodit nejake linky. Toto nepopries.
2. To ,ze Kosove je slobodne uz nezmenis.
3. Najlepsie je ked tu buchate nohamy a ohanate sa zlocinmy USA a 10x vacsie zlociny ZSSR a Ruska/Srbska veselo ignorujete. Zeby zaujatost??
A Kosovo uznali aj slovanske staty.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 1948 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 16:27 Predmet: |
|
|
| Sabo napísal: |
Kosovo ma pravo na samostatnost. Bolo dlhe desatrocia utlacane Srbskom! |
pri vsetkej slusnosti, ale Kosovo bolo pipik barani a nie utlacane Srbskom.
Srby nehadzali granaty do Albanskych kaviarni...
Precitaj si 2 zaverecne kapitoly knihy Balkan plus v inej teme linkovanu Encyklopediu terorizmu a potom sa prosim vyjadruj k utlaku, terorizmu a podobne.
A aj tak mi nieje jasne ake spojenie si vytvoril v boji proti vlade moslimov nad svetom a vsamovytorenim moslimskeho pastatu Kosovo na rydzo slovanskej pode... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sabo Spammer

|
Zaslal: 09 Máj 2008, 16:37 Predmet: |
|
|
| Kód: |
| Kosovský parlament 17. februára 2008 o 15:50 schválil jednostrannú deklaráciu, ktorou sa Kosovo oficiálne vyhlasuje za samostatnú Kosovskú republiku a vyhlásil Kosovo za demokratický, svetský a multietnický štát. |
| Kód: |
| Po stupňujících se útocích srbských jednotek a vypálení dalších albánských vesnic byla z podnětu Spojených států věc přesunuta přímo na jednání Severoatlantické aliance, neboť Rada bezpečnosti OSN byla ztupena ruským vetem. Spojené státy pak i v rámci NATO zastávaly vůdčí úlohu. Cílem vyjednávání bylo nastolení příměří a stažení srbských posil, ovšem výsledek se nedostavil. UÇK, snažící se pravděpodobně vyvolat mezinárodní zásah, zahájila v červenci 1998 ofenzívu, jež však katastrofálně selhala a srbskou protiofenzívou se podařilo povstalecké jednotky značně oslabit, což ale zvýšilo pravděpodobnost, že by Albánci přistoupili na jednání. Situaci se pokusilo podchytit NATO, které Miloševiće chtělo přinutit vyjednávat o kosovské autonomii a stažení vojsk, jinak hrozilo použitím síly. 23. září stanovila několik podmínek také RB OSN. Odpovědí byl masakr v Gornje Obrinje z 30. září, během nějž bylo brutálním způsobem zavražděno asi 20 civilistů.[zdroj?] |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 1948 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 17:44 Predmet: |
|
|
Vies co je zaujimave?
Ze do roku jari 1999 bola UCK na zozname teroristickych organizacii... rovnako ako Al-Kajda, proti ktorej ty vystupujes, takze sa radsej zmysli na tym co pises
Ak by ta zaujimalo, tak od Titovej smrti konali Albanci v Kosove nasilie na Srboch, takze niet divu, ze Milosevic tam chcel urobt poriadok.
Ak by Madari terorizovali Slovakov na Zitnom ostrove, pricom by stovky z nich zahynuli na nasledky mucenia alebo vypalenia ich pribytku, boli by represivne akcie OSSR na Madaroch vrcholne nespravodlive, vsak? |
|
| Návrat hore |
|
 |
nadl Light Star

Stav:  Založený: 06.09.2005 Príspevky: 249
Zaslal: 10 Máj 2008, 20:21 Predmet: |
|
|
Take vyroky do tmy si nechaj, Kosovo uz je slobodne.  |
Kto oslobodil Kosovo? asi okupačne jednotky USSA pod vedením NEO HITLERA Busha Yeki vraždí v Afganistane a Iraku to je tá židovská DEMOSKRACE?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sabo Spammer

|
Zaslal: 10 Máj 2008, 20:27 Predmet: |
|
|
| nadl napísal: |
Kto oslobodil Kosovo? asi okupačne jednotky USSA pod vedením NEO HITLERA Busha Yeki vraždí v Afganistane a Iraku to je tá židovská DEMOSKRACE?  |
Takze oslobodenie krajiny je vrazdenie... V Afganistane vrazdi al-kajda...
Co tu pleties zidov? Si normalny???
Hlavne ,ze v avatare mas super teroristu.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nadl Light Star

Stav:  Založený: 06.09.2005 Príspevky: 249
Zaslal: 11 Máj 2008, 18:29 Predmet: |
|
|
Takze oslobodenie krajiny je vrazdenie... V Afganistane vrazdi al-kajda...
Co tu pleties zidov? Si normalny???
Hlavne ,ze v avatare mas super teroristu.  |
Pokiaľ ma pamäť neklame tak som normálny a moja pamäť ma ešte nesklamala. Niet na svete večších varhov ako su sionisti,veď Hitler ím nesiaha ani po členky. No zas tvoj avatar hovorí za všetko  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|