|
|
|
| Autor |
Správa |
Saq.utd Star

Stav:  Založený: 01.11.2004 Príspevky: 572
|
| Návrat hore |
|
 |
Don_Pipino Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.03.2007 Príspevky: 266 Bydlisko: Trencin Karma: 
|
Zaslal: 22 Apr 2008, 11:37 Predmet: |
|
|
Mno nemam skusenosti ani s jednym z nich, ale zoberiem to z pohladu elektrotechnika a co dokazem vycitat z popisu o nich.
Mno tie 4AAT maju lepsi frevencny rozsah,teda zahraju hlbsie basy a silnejsie vysky.Citlivost maju lepsiu 3AA, co je podla mna dolzitejsi parameter ako ten frekvencny rozsah (v tomto pripade).K tej impedancii uz som si neni isty ako sa to bralo.Ale myslim, ze cim je vyzsia, tak tym viac mozes do sluchadiek pustit stavy.Ale zase pokial to ide do PC (do zvukovky), tak tam sa nemusis, bat ze by si ich odprasil.Preto ti 60 0hm staci.
Konecny verdikt: 4AAT by som bral keby som potreboval alternativu drahych sluchadiek do studia.Preto su podla mna pre domace pouzite vhodnejsie 3AA.
Zalezi na tebe.Ked tak vyckaj co na to ostatny,pripadne lepsi odbornici v tomto smere. |
|
| Návrat hore |
|
 |
violator Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2005 Príspevky: 464 Bydlisko: violatorovo-sranda vitazi Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|