|
|
|
| Autor |
Správa |
Opak King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1846 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 26 Máj 2008, 22:00 Predmet: Kredit za lacný peniaz |
|
|
cavte...bol som dnes na pokeci a jedna baba napísala na plochu niečo v tom zmysle že chceš kredit skoro zadarmo?..pozri profil...tak som sa do toho oprel a mala tam napísané toto:
Pošli //del na tel. číslo 7604 a obdržíš SMS s potvrdením platby. Potvrďte potvrdenie platby dalšou SMS. Pošlite 2 SMS aby ste dostali Kredit. stojí za SMS 3,4sk funguje to dostanes 500sk
stretli ste sa s tým už niekto?skúšali ste to?myslíte že je to len fake alebo to ozaj funguje?ja osobne to nechcem riskovať..no možno ked budem mať nejakých 10sk tak hej
podla mna je to blbost...a jak to vlastne funguje...z tych sms musia byt nejaké peniaze..komu idu?nebodaj jej..hm...asi si začnem aj ja takto privyrábať |
|
| Návrat hore |
|
 |
Leo15951 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2008 Príspevky: 312
Zaslal: 26 Máj 2008, 22:14 Predmet: |
|
|
| vyskusajte niekto a napiste vysledok, ja som to na pokeci tiez uz videl v nejakom profile, takze mozno ide o nejaku formu zarobku, ale to by bolo jedno keby somtych 500 naozaj dostal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
brm Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 7242
Zaslal: 26 Máj 2008, 22:34 Predmet: |
|
|
smskové číslo 7604 sa používa na platenie služieb prostredníctvom mobilov. Tj. na internete si niečo objednáte, pošlete smsku s určitým kódom na číslo 7604 a oni Ti nazad pošlú nejakú správu, potvrdenie alebo niečo podobné.
Cena za obdržanie jednej smsky z čísla 7604 je 48sk s DPH.
Jeden príklad použitia je napr. tu: http://www.odpaneni.cz/?cc=sk (len pre osoby nad 18 rokov)
Predpokladám, že ten kód GO a za tým číslo je aktivovanie nejakej služby na nete (každý spammer má iný číselný kód), možno nejakej hry alebo niečoho podobného. Ty pošleš smsku, ono Ti stiahne minimálne 48sk a tej druhej strane, ktorá dala dotyčný kód, zaplatíš prístup na danú službu.
Podľa mňa je to tak, správnej odpovede cez google sa asi nedogooglujeme, lebo celý net je zaspamovaný touto hláškou o kredite zdarma.. :D
//autoeditácia príspevku ( 26 May 2008, 23:34 )
http://www.hojko.com/kredit-zadarmo-t92020.html
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|