kreslo k pc
kreslo k pc
poradte nejake do 50€
Re: kreslo k pc
Najlepšie bude, keď si zbehneš do nejakého obchodu kde predávajú kancelárske kreslá (stoličky), nejakú si vyskúšaš a ak sa ti bude pozdávať, tak kúp. Aj keď za 50 EUR bohviečo nekúpiš. Najskôr niečo takéto: http://goo.gl/QTXN a to teda nie je nič moc. Alebo si daj vyhľadať do googlu kancelárske kreslá (http://goo.gl/HOcY) a tam si vyber. Na tvojom mieste by som ešte chvíľu počkal, nasporil viac EUR a kúpil si už niečo lepšie, čo ma opierku rúk aj hlavy, a na čom sa nesedí ako na "dereši".
Možno to budeš brať ako vtip, ale myslím to smrteľne vážne.
Kúp si fitloptu.
Sedím na tom doma i v práci. V práci na tom sedíme dokonca viacerí. Ak sa na tom naučíš správne sedieť je to to najlepšie riešenie.
Kúp si fitloptu.
Sedím na tom doma i v práci. V práci na tom sedíme dokonca viacerí. Ak sa na tom naučíš správne sedieť je to to najlepšie riešenie.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
begbee, neviem ako ty, ale ja by som cely den nevydrzal sediet na tom a pritom nemat oprety chrbat o niecoa stale mysliet nato aby si ho mal narovnany...
Hej je pravda, že zo začiatku ťa to chvíľu bolí a máš pocit, že je to kravina, ale to len preto lebo máš svalstvo na trupe ochabnuté. Po 2 týždňoch sedíš tak ako máš a ani si to neuvedomuješ, navyše je to sranda pohupovať sa 
no ved to je ta pointa fitloptyPAuLi3 napísal:begbee, neviem ako ty, ale ja by som cely den nevydrzal sediet na tom a pritom nemat oprety chrbat o niecoa stale mysliet nato aby si ho mal narovnany...
Na fitlopte nesedím neustále, mám kacelárske kreslo, ale je to dosť pohodĺne, no ale tiež si neviem predstaviť že by som na tom sedel dlhšie ako 3 hodiny, Uf, bez opierky. Viem, že ochabnuté svalstvo je zlé, ale toto je pre neho moc podla mňa.
-
hojko
Site Admin
Hlavne si kup kreslo na ktorom budes mat opierku o hlavu, urcite to pri praci s PC vyuzijes.
-
Makovnik
Medium Professional
V Metre maju obcas v akcii kresla, byva vyber 2-8 druhov; raz mali znizene o 50% na cca 33Eur, velmi dobra kupa. Kompletne vysoke kreslo s ruckami, polohovanie vyskove a naklapanie, taky standard (co ine chciet za par chechtakov).