miki690 napísal::D mam pocit ze myslel kruhy pod ocami najlepsie je sa poriadne vyspat ... takych 12 hodin ak babetko uplna pecka a zobudis sa a svet je zrazu krajsi
chcel by som sa raz toho dozit bud sa mi skoro neda zaspat alebo sa skoro zobudim
dawo napísal:chcel by som sa raz toho dozit bud sa mi skoro neda zaspat alebo sa skoro zobudim
hmm tak si daco pred spanim vypi ... myslim alkohol ... ale jedine ak mas nad 18 neviem kolko mas rokov, ale ak si v puberte tak vo veku 13-16 je uplne bezne, ze nemozes zaspat. Organizmus sa vyvyja pomerne rychlo a na vyvoji sa podiela velke mnozstvo hormonov, ktore mozu sposobovat poruchy spanku a nasledne na to sa ti vytvoria kruhy pod ocami ... ak je to tak, potom to prejde ak budes starsi ak nie tak hladaj pricinu inde ... nepi kavu, coca colu , kofolu, redbull a ani ine napoje co obsahuju kofein
miki690 napísal:hmm tak si daco pred spanim vypi ... myslim alkohol ... ale jedine ak mas nad 18 neviem kolko mas rokov, ale ak si v puberte tak vo veku 13-16 je uplne bezne, ze nemozes zaspat. Organizmus sa vyvyja pomerne rychlo a na vyvoji sa podiela velke mnozstvo hormonov, ktore mozu sposobovat poruchy spanku a nasledne na to sa ti vytvoria kruhy pod ocami ... ak je to tak, potom to prejde ak budes starsi ak nie tak hladaj pricinu inde ... nepi kavu, coca colu , kofolu, redbull a ani ine napoje co obsahuju kofein
fuu tak to som nevedel dik ale bude to tymi hormonmi lebo ked idem skoro spat tak rozmyslam nad kktinami a neda sa mi spat ale ked uz to bude zle tak si daco vypijem
Ja s kruhami pod ocami mam tiez problemy ale spanok mi k tomu nepomohol aj ked som spala 12 hodin tak ich mala.Ja som pocula ze je nato dobra aj mast na hemoroidy ale ete som sa neodvazila to vyskusat hovoril to jeden vyzazista.A ze su na to dobre aj masage tvare.A tiez som pocula ze nie je na to dobre pit kavu a ze sa treba zdravo stravovat.
Ja to riesim trochu tak ze to zakryvam make-upom.No neviem ci si baba alebo chalan.Ak si chalan tak ten make-up asi nebudes pouzivat