V kazdej oblasti mam ineho cloveka, ktoreho si vazim a povazujem ho za najlepsieho v tom co robi. Ci uz je to oblast technicka, oblast "zitia", ci len umenie "obkecat veci a vediet sa prezentovat" ...
Obcas sa mi nieco na niekom zapaci. Avsak zaskatulkovat vsetky pre mna sympaticke "tahy", nazory, sposoby a spravanie z jednej cudzej osoby sa neda. Takze, kazdy ma obcas nieco do seba - ale mojim idolom su jednoznacne ti ludia, ktori dokazu najst zmysel v tom co robia, robia to najlepsie ako vedia, a aj z vonkajsieho pohladu to dava pozitivny viditelny zmysel. Avsak vo svete showbiznisu a popkultury ma vacsina informacii tak skresleny obraz...taky aky ho mame vidiet. Neskreslena skutocnost je ina. Cize, idol je pre mna urcite len a len vlastny usudok skutkov roznych ludi. Urcita ideologia je avsak vzdy vhodna len v urcitych situaciach/prilezitostiach. Ak je na prezentovana na spravnom mieste a v spravny cas, dostane ma.
Tazko povedat jedno meno cloveka, ktory by bol mojim idolom, lebo pomaly v kazdom cloveku z mojho okolia viem najst vlastnost v ktorej by som mu hcel byt podobny. Urcite by som chcel byt podobny rodicom co sa vychovy tyka. Niektorym kamosom co sa tyka pristupu k skole a zivotu. Chcel by som byt tak zodpovedny ako je sesternica. A aktivny ako bracho (mladsi). Su to vlastnosti ktore obdivujem na tychto ludoch a snad sa im niekedy priblizim (nie ze by som bol teraz nezodpovedny,lenivy a sprosty ale nikdy to nebude to iste)
mozno budem klise ale nemam idoly.ja som proste ja,nikomu sa nesnazim podobat ani nikoho nejak vynimocne neobdivujem.imponuju mi vsak priekopnici,vynalezcovia a inovatori.to je jedno v akom odbore proste ma fascinuju ludia ktory prisli s niecim novym a neuspokojili sa so zauzivanym stereotypom
Ja mam vela idolov ale napisem takych najvacsich co vsetci pozname:
Jezisko- to neni co dodat
a dalsi Jan Pavol II., Kurt Cobain, Szandor La Vey, Richard Levie Srdce, Svatopluk
Tvrdohlav napísal:Ja mam vela idolov ale napisem takych najvacsich co vsetci pozname:
Jezisko- to neni co dodat
a dalsi Jan Pavol II., Kurt Cobain, Szandor La Vey, Richard Levie Srdce, Svatopluk
v jednom riadku La Vey a PAPA II ? nefetuj tie hokejove karticky
Patyk napísal:moj idol je moj otec.. uznavam ho aky je proste paci sa mi co on robi a aky ma pohlad na svet..
Aj môj otec je mi trochu idolom, teda, ani nie tak idolom, ale ako že ho uznávam a obdivujem. Človek ktorý nemá problém povedať svoj názor nahlas (slušne), aj keď sú často jeho názory povahy Hlavou proti múru.
ja tiež obdivujem svojho otca,pretože nás dokáže dobre zabezpečiť a snaží sa aby sme sa mali dobre. teraz je síce na to už bohužial sám,tak to bude o dosť ťažšie, aj keď mu pomáhame ako vieme. koho iného by som mala obdivovať než nie môjho otca, ktorý sa s láskou o nás stará
Nemám žiadny idol, nechcem sa nikomu podobať...zároveň ani snažiť sa byť nasilu rozdielnym...
Keďže je aj tak každý iný, jediné o čo sa snažím je odhalenie svojich možností (s pocitom, že to nedokážem) a tiež byť sám príkladom pre svoju ďalšiu existenciu... či už pozitívne alebo negatívne, stále ale akýmsi odrazovým mostíkom pre svoje bytie...
Pochopiteľne, existujú ľudia, ktorých si vážim, cením si na nich určitú vlastnosť, schopnosť a pod.
skazatoN napísal:
a vsetci Anti-Idolovia su pre mna slovaci, nenavidim ich najviac ako sa da
Tak preco kua pises na slovenske diskusne forum ?? preco sa rozpravas so slovakmi ? a preco vobec hovoris po slovensky imo vecsiu somarinu si napisat nemohol ...